Hoe om kontakte op Telegram te verwyder

telegram kontakte

Oor die jare het ons almal 'n baie lang lys kontakte op ons foon versamel, insluitend WhatsApp en Telegram. Wat in beginsel goed is (meer vriende, meer professionele kontakte, ens.) kan sleg word as gevolg van oormaat. Te veel kontakte kan teenproduktief wees. Boonop is daar vriende wat nie meer vriende is nie en kontakte wat ons nie meer nodig het nie en wat ons beslis nie in die toekoms sal gebruik nie. Daarom is dit interessant om te weet hoe om telegramkontakte uit te vee en bly net by diegene wat ons regtig interesseer.

Om 'n skoon en opgedateerde kontaklys te hê, moet jy weet dat in Telegram die kontakte op 'n baie soortgelyke manier as WhatsApp georganiseer is. Dit wil sê, hulle is gesinchroniseer met die kontakte van ons selfoon. Die belangrikste verskil is dat hierdie gesinchroniseerde kontakte bly gestoor in die Telegram-wolk.

Dit gebeur ook so onbekende kontakte verskyn in ons Telegram-kontaklys. Hoekom is hulle op ons lys? Is my rekening of foon gehack? Kalmeer, dit gaan nie daaroor nie. Die verduideliking is in die Telegram-funksie wat ons in staat stel om met ander gebruikers te gesels wat in 'n nabygeleë radius is. Hou in gedagte dat dit 'n gevolg is van die groot globale sukses van Telegram, wat vandag meer as 500 miljoen gebruikers regoor die planeet het.

In elk geval, om dit te vermy (wat op sigself 'n beperkte manier is om ongewenste kontakte uit te vee), moet jy die volgende doen:

  1. Op Telegram, kom ons "Kontakte".
  2. Dan kies ons die opsie Soek mense naby.
  3. Uiteindelik klik ons ​​op "Hou op om my sigbaar te wys."
Verwante artikel:
Is Telegram veilig? Ons vertel jou alles

Ongelukkig het Telegram nie 'n spesifieke opsie om verskeie kontakte gelyktydig uit te vee nie, die enigste manier om dit te doen is verwyder dit een vir een. Dit behoort nie vir ons 'n groot probleem te wees nie, aangesien die proses om Telegram-kontakte uit te vee baie eenvoudig is en ons nie te lank sal neem nie. Dit is die stappe om te volg om dit te doen:

Telegram: Vee kontakte stap vir stap uit

Dit is die proses om te volg om 'n kontak stap vir stap van ons Telegram lys te verwyder:

  1. Om mee te begin, ons maak die aansoek oop en ons het na die venster gegaan klets van die kontak wat ons wil uitvee.
  2. Binne die kletsvenster, klik op die naam van die kontakpersoon, wat aan die bokant vertoon word.
  3. 'n Nuwe venster maak dan oop. Daarin moet ons klik op die drie kolletjies-ikoon (verskyn langs die oproepikoon) en onder die opsies wat vertoon word, kies ons die "Verwyder kontak".
  4. Om die proses te voltooi, moet jy bevestig die verwydering na Telegram.

Belangrik: as ons net 'n kontak uitvee maar nie die gesprek nie, sal dit sigbaar bly, alhoewel in plaas van die kontak se naam, net hul telefoonnommer sigbaar sal wees. Om die klets heeltemal en definitief uit te vee, gaan eenvoudig na die kieslys van daardie gesprek en kies die opsie "Vee klets uit"

Vee wolkkontakte uit

telegram wolk

Soos ons aan die begin gesê het, kan Telegram-gesprekke herstel word nadat dit uitgevee is, aangesien dit in die wolk gestoor word. As wat ons wil hê, is om hulle heeltemal uit te roei en dat daar nie die minste spoor van hulle is nie, sal ons hulle ook van hierdie plek moet skrap.

Om dit te bereik, is wat gedoen word vee kas uit, wat dien as 'n stap om spasie op die telefoon vry te maak, wat ook nie sleg is nie. Dit word so gedoen:

  1. Die eerste stap is om na «Instellings» (die drie strepe ikoon links bo).
  2. In hierdie spyskaart kies ons eers "Data en berging" en dan"Bergingsgebruik”.
  3. Uiteindelik kies ons die opsie "Maak Telegram-kas skoon".

Versteek kontakte in Telegram

versteek telegram kontakte

En wat gebeur as ons nie heeltemal seker is of ons een of meer kontakte wil uitvee nie, maar ons wil wel ons "skoon" lys hê? Daarvoor is die opsie versteek telegram kontakte. Dit stel ons in staat om oninteressante kontakte te ignoreer, maar behou die moontlikheid om hulle in die toekoms te kontak as ons dit nodig ag.

Die metode om kontakte te versteek is soos volg:

  1. Kom ons gaan eers na die lys van gesprek gesels.
  2. Daar kies ons die kontak wat ons wil wegsteek en ons gly ons vinger daarop van regs na links.
  3. In die opsies wat verskyn, kies ons die een van "Lêer". Jy moet daarop klik sodat die gesprek met daardie kontak versteek word.

die dag wat ons wens hergebruik die kontak wat ons voorheen versteek het, al wat jy hoef te doen is om die gespreklysbladsy te herlaai deur op en af ​​te swiep. Dan sal 'n afdeling genaamd "Archived Chats" verskyn. Daarin kies ons die klets wat ons wil red en stuur 'n boodskap waarmee dit weer sigbaar sal wees.


Die inhoud van die artikel voldoen aan ons beginsels van redaksionele etiek. Klik op om 'n fout te rapporteer hier.

Wees die eerste om te kommentaar lewer

Laat u kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

*

*

  1. Verantwoordelik vir die data: Actualidad Blog
  2. Doel van die data: Beheer SPAM, bestuur van kommentaar.
  3. Wettiging: U toestemming
  4. Kommunikasie van die data: Die data sal nie aan derde partye oorgedra word nie, behalwe deur wettige verpligtinge.
  5. Datastoor: databasis aangebied deur Occentus Networks (EU)
  6. Regte: U kan u inligting te alle tye beperk, herstel en verwyder.