Jak sdílet příspěvky a role, které uvidí pouze váš seznam přátel na Instagramu?

Sdílejte instagramové role a příspěvky

Instagram pokračuje v přidávání aktualizací na svou platformu s cílem poskytovat soukromí a zabezpečení všem svým uživatelům. Jedna z nejnovějších aktualizací umožňuje Sdílejte příspěvky a kotouče pouze se seznamem přátel které jste si předtím vybrali. V tomto příspěvku se podíváme, jak to můžete udělat, a v případě, že nemáte seznam nejlepších přátel na Instagramu, naučíme vás, jak si jej vytvořit. Začněme.

Až donedávna byla funkce sdílení obsahu pouze s několika přáteli na Instagramu, Byl k dispozici pouze pro příběhy a poznámky. Ve skutečnosti proto jednou za čas vidíme příběh se zeleným kruhem kolem něj. Tato barva nám říká, že daná osoba sdílela příběh pouze se svým seznamem nejlepších přátel a že jsme součástí jejich seznamu. Nyní však můžeme totéž udělat v případě kotoučů a příspěvků.

Jak sdílet příspěvky a kotouče, které uvidí pouze váš seznam přátel na Instagramu?

Sdílejte kotouč pouze s přáteli

Nyní můžete sdílet příspěvky a kotouče pouze s vybranou skupinou svých přátel. instagram. Tato skupina, lépe známá jako Nejlepší přátelé, umožňuje uživatelům sdílet intimnější a osobnější obsah. Něco, co by normálně nesdíleli se všemi sledujícími, které mají na svém účtu. Bezpochyby je to a skvělá volba pro ochranu vašeho soukromí a sdílejte okamžiky svého života pouze s nejbližšími lidmi.

Jak sdílet příspěvek s nejlepšími přáteli na Instagramu

Sdílejte příspěvek na Instagramu

Začněme tím, že uvidíme jak sdílejte příspěvek nebo normální publikaci pouze se svými nejlepšími přáteli na Instagramu. Chcete-li to provést, proveďte následující:

  1. Klepněte na tlačítko +.
  2. Vyberte možnost Publikace.
  3. Vyberte video nebo fotografii, kterou chcete sdílet se svými nejlepšími přáteli.
  4. Klepnutím na Další upravte příspěvek podle svých představ a znovu klepněte na Další, až bude připraven.
  5. Nyní klepněte na sekci Veřejnost nebo Publikum (jak se zdá).
  6. Pod otázkou S kým chcete sdílet svůj příspěvek? vyberte Nejlepší přátelé.
  7. Nyní klepněte na Hotovo.
  8. Nakonec klepněte na Sdílet.

Jak sdílet cívku s nejlepšími přáteli na Instagramu

Sdílejte role Instagramu

Nyní, pokud to, co chcete, je sdílet cívku s vámi vybranou skupinou přátel na Instagramu, Udělej následující:

  1. Klepněte na tlačítko +.
  2. Přejíždějte prstem, dokud nenajdete možnost Reel.
  3. Stisknutím a podržením ikony videa spusťte nahrávání nebo vyberte video z galerie klepnutím na roli s fotografiemi.
  4. Klepněte na Další.
  5. V části Příjemci vyberte Nejlepší přátelé.
  6. V dolní části klepněte na Hotovo.
  7. Nakonec vyberte Sdílet vpravo nahoře.

dělat to, váš příspěvek uvidí pouze ti, kteří jsou součástí vašeho seznamu nejlepších přátel na Instagramu, ať už se jedná o příspěvek nebo kotouč. Ve vašem případě uvidíte vedle příspěvku zelenou hvězdičku, která označuje, že byl sdílen pouze s vybranou skupinou přátel. Mějte však na paměti, že seznam je možné kdykoli upravit. Co ale můžete dělat, pokud ještě nemáte vytvořený seznam nejlepších přátel?

Jak vytvořit seznam nejlepších přátel Instagramu?

Již několik let máme nástroj Instagram Best Friends. Toto je prostor, kde uživatelé sdílejí své zkušenosti volněji. A ne každý chce ukazovat svůj osobní život všem sledujícím, které má na sociálních sítích. Pokud jste to vy, nejlepší volbou může být vytvoření seznamu několika přátel a rodiny. Jak se to dělá?

nejlepší přátelé na instagramu
Související článek:
Nejlepší přátelé na Instagramu: Jak poznáte, že jste zahrnuti?

Postupujte podle těchto pokynů Kroky k vytvoření seznamu nejlepších přátel Instagramu:

  1. Klepněte na svůj profilový obrázek.
  2. Kliknutím na tři horní řádky otevřete nabídku.
  3. Nyní vyberte Nejlepší přátelé.
  4. Vyberte všechny kontakty, které chcete zahrnout do seznamu nejlepších přátel.
  5. Dokončete klepnutím na Hotovo.

Budete tak mít seznam nejlepších přátel, se kterými můžete sdílet exkluzivní obsah, ať už ve svých Stories, Reels, Posts nebo Notes. Mějte to na paměti Instagram tyto kontakty neoznámí, že jste je přidali do seznamu nejlepších přátel.

Dozví se to pouze tehdy, když sdílíte nějaký obsah a uvidí, že je doprovázen zelenou hvězdou nebo že je vaše profilová fotka obklopena zeleným kruhem. Pamatujte také, že ani vy, ani žádný jiný uživatel nemůžete požádat o přidání do seznamu nejlepších přátel na Instagramu.

Sdílejte příspěvky a kotouče pouze se svými nejlepšími přáteli: soukromí a svoboda

Instagramové cívky

Instagram si je vědom potřeb všech uživatelů. A iniciativa vytvořit prostor, ve kterém se k našemu obsahu dostanou jen ti nejdůvěrnější a nejbližší lidé z našeho okruhu, to dala docela jasně najevo. Takže to, že můžeme sdílet příspěvky, příběhy, kotouče nebo poznámky s vybranou skupinou, nám to umožňuje nabízí větší svobodu projevu a pocit soukromí.

Podobně, pokud jeden z vašich nejlepších přátel interaguje s vaším příspěvkem (příběhem, kotoučem, příspěvkem nebo poznámkou), ať už se mu líbí, okomentuje jej nebo sdílí, ostatní členové seznamu uvidí své uživatelské jméno a konkrétní akci, kterou provedli. . Jsem hotový. Tohle znamená tamto Interakce na platformě je také aspektem, který vyniká díky této nové funkci.

Kdo už může sdílet příspěvky a kotouče s nejlepšími přáteli na Instagramu?

Nová funkce, která vám umožní sdílet exkluzivní obsah se seznamem nejlepších přátel na Instagramu, je nyní k dispozici všem. Proto, abyste si to užili, stačí postupovat podle výše popsaných kroků a ukazovat tak své fotografie nebo videa pouze svým nejbližším přátelům. Co můžete nyní dělat, pokud tato funkce ještě není na vašem zařízení povolena?

Jedním z doporučení je aktualizovat aplikaci na nejnovější verzi, a to buď z App Store, nebo z Obchodu Play, v závislosti na operačním systému, který váš mobil používá. A v případě, že to nebude fungovat, prostě musíte trpělivě vyčkejte, než bude funkce přidána do vašeho účtu. Určitě toho dříve než později budete moci začít využívat.


Buďte první komentář

Zanechte svůj komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinné položky jsou označeny *

*

*

  1. Odpovědný za data: Actualidad Blog
  2. Účel údajů: Ovládací SPAM, správa komentářů.
  3. Legitimace: Váš souhlas
  4. Sdělování údajů: Údaje nebudou sděleny třetím osobám, s výjimkou zákonných povinností.
  5. Úložiště dat: Databáze hostovaná společností Occentus Networks (EU)
  6. Práva: Vaše údaje můžete kdykoli omezit, obnovit a odstranit.