Sådan ved du, om du er blevet blokeret på Facebook med disse tricks

Blokeret på Facebook

Sociale netværk er blevet de ideelle platforme til at holde kontakten med vores venner og familie, hvor Facebook er, den højeste eksponent i denne kategori. Facebook, der blev grundlagt af Mark Zuckerberg, mens han studerede ved Harvard University i 2004, var først tilgængelig på spansk fire år senere.

Efterhånden som årene er gået, er der kommet nye sociale netværk på markedet, nogle fra samme hånd som Mark Zuckerberg (efter at have ridset i lommen som Instagram), mens andre er kommet ud af ingenting og lidt efter lidt de spiser Facebook op.

Privatliv på Facebook

Facebook-privatlivsindstillinger

Selvom det sociale netværk Facebook aldrig har været præget af være meget venlig over for brugernes privatliv, Hvis du er bekymret for, at brugere, der bruger det regelmæssigt, til enhver tid er beskyttet mod mennesker, de ikke kender, at deres publikationer kun kan nå ud til folk, der er tilføjet som venner.

Tværtimod er Twitter den eneste måde at begrænse interaktionen mellem offentligheden og dens publikationer på gennem blokke, der blokerer brugere, der interagerer med dem. Facebook giver os også mulighed for at blokere både firmakonti og brugere, så ingen af ​​dine publikationer vises på vores væg.

Hver person er forskellig, og hver og en kender de grunde, der kan føre til blokere bestemte konti, undertiden uden åbenbar grund, så det undertiden kan have været resultatet af en fejl, misforståelse, absurd diskussion, eller de ønsker simpelthen ikke at vide noget om den bruger igen.

Blokeres jeg på Facebook?

Blokeret på Facebook

Når du kæmper med en person, og du ikke vil høre fra ham igen, vil du højst sandsynligt ikke have, at personen skal vide det, så han prøver at kontakte dig, så du kan fortsætte dit venskab. Facebook følger den samme politik i det virkelige liv siden tillader ikke at vide, om en bruger har blokeret dig og det giver dig ikke længere mulighed for at se eller interagere med hans indlæg.

Fordi Facebook ikke ønsker at generere kontroverser eller dårlige vibes, er vi tvunget til at ty til en række tricks til kontrollere, om en bruger virkelig har blokeret os permanent. Den første effekt af at blive blokeret på Facebook er den samme som når vi ikke er venner: vi kan ikke se dine publikationer, vi kan ikke tagge dig på fotos, sende dig beskeder ...

Måder at finde ud af, om vi er blevet blokeret på Facebook

Du kan ikke finde personen i søgemaskinen

Facebook-søgninger

Hvis du søger efter navnet på den person, som du mener har blokeret dig, og der ikke vises noget dårligt problem. Hvis du er logget ind med en Facebook-konto, ved browseren det, medmindre du er logget ud. Hvis du er logget ud af Facebook, og hvis din ven eller dit familiemedlem vises, det betyder bare, at du har blokeret os.

Du kan ikke se deres vægindlæg

Hvis du er begyndt at spekulere på, hvorfor denne persons udstationeringsaktivitet er faldet, er det sandsynligvis fordi de har blokeret dig som en ven, så deres indlæg vises ikke i dit feed.

Du kan ikke invitere denne person til begivenheder

Når du opretter en begivenhed eller en gruppe på Facebook, kan du og invitere alle de venner, du ønsker, så længe deres privatlivsindstillinger tillader det. Hvis du ikke kan sende en invitation til den person, som du tror har blokeret dig, fordi de ikke er opført blandt dine venner, er du sandsynligvis det. Selvom det også er muligt, at du i dine privatlivsindstillinger har fastslået, at du ikke ønsker at modtage denne type invitationer.

Du kan ikke sende meddelelser til ham via Facebook Messenger

Facebook Messenger

Hvis du forsøger at kontakte den person via Facebook Messenger, og de ikke vises på kontaktlisten, skyldes det, at du er blokeret på Facebook såvel som på Messenger, hvis du har dit telefonnummer tilknyttet Facebook-kontoen, eller hvis du bruger Messenger til gennem dit telefonnummer og ikke med din Facebook-konto, da dette anerkender, at begge konti er tilknyttet.

Du kan ikke tagge det på fotos

Når vi ønsker at henlede en persons opmærksomhed i en af ​​vores publikationer, er den hurtigste og nemmeste ting tag det på et fotografi, selvom det ikke er til stede. Hvis den person, der angiveligt har blokeret os, ikke vises, er det endnu et symptom, at vi er blokeret.

Ikke på din venneliste

Jeg har forladt denne måde for at kontrollere, om en ven har blokeret os, fordi det er indlysende. Hvis vores venner blokerer os, fjerner os automatisk fra din venneliste og dette forsvinder fra vores. Hvis du ikke er på vores venneliste, er der ikke meget mere at sige.

Det betyder ikke noget, hvis vi ser efter ham igen og igen på Facebook, da vedkommende har blokeret vores konto, så der er ingen måde gennem Facebook at kontakte ham for at genvinde venskab, se os tvunget til at ty til den gamle måde.

Hvad kan du gøre

Log ind på Facebook

Som vi kan se, stiller Facebook et stort antal værktøjer til rådighed for alle sine brugere, så det blokerende brugere har ingen måde at komme i kontakt med dem igen.

En måde at komme i kontakt igen med den person, der har blokeret os, er oprettelse af en ny Facebook-konto, send dig en WhatsApp-besked eller ring til dig via telefon, hvis vi har dit nummer.

Vi kan også vælge at skabe os selv en ny Messenger-konto (ingen grund til at bruge telefonnummeret) og prøv at kontakte den person, der har blokeret os.

Endelig, hvis vi ikke er i stand til at falde i søvn, hvis vi ikke længere har været venner med en ven eller et familiemedlem henvend dig til en af ​​dine venner at gå i forbøn for os og fjerne blokeringen af ​​os.

Bortset fra Facebook kan vi prøve at søg efter det på andre sociale netværk, det være sig Instagram, Twitter, TikTok... selvom vi sandsynligvis støder på det samme problem med manglende kommunikation, da disse sociale netværk også tillader brugere at blive blokeret fra at kontakte dem, sende meddelelser, tagge dem på fotos ...


Indholdet af artiklen overholder vores principper for redaktionel etik. Klik på for at rapportere en fejl her.

Vær den første til at kommentere

Efterlad din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

*

*

  1. Ansvarlig for dataene: Actualidad Blog
  2. Formålet med dataene: Control SPAM, management af kommentarer.
  3. Legitimering: Dit samtykke
  4. Kommunikation af dataene: Dataene vil ikke blive kommunikeret til tredjemand, undtagen ved juridisk forpligtelse.
  5. Datalagring: Database hostet af Occentus Networks (EU)
  6. Rettigheder: Du kan til enhver tid begrænse, gendanne og slette dine oplysninger.