Πώς να ξεμπλοκάρετε έναν χρήστη στο Facebook

ξεκλειδώστε φίλο του facebook
Χρειάστηκε ποτέ να πάρουμε την απόφαση να αποκλείσουμε έναν φίλο από; Facebook (ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους), αν και μπορεί να είναι και περίπτωση τυχαίου μπλοκ. Όπως και να έχει, αυτό το κοινωνικό δίκτυο μας δίνει την ευκαιρία να διορθώσουμε και να επιστρέψουμε. Αν είναι δυνατόν ξεμπλοκάρισμα στο facebook. Θα εξηγήσουμε πώς να το κάνουμε σε αυτήν την ανάρτηση.

Όταν μπλοκάρουμε έναν φίλο στο Facebook, ο αποκλεισμένος φίλος δεν λαμβάνει καμία ειδοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει όταν επιλέγουμε να αφαιρέσουμε αυτή την κλειδαριά. Αν και το υποψιάζεται, μπορεί να μην μάθει ποτέ τι έχει συμβεί.

Ver también: Πώς να δείτε κρυμμένους φίλους στο Facebook

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να θυμόμαστε ότι, πριν καταφύγουμε στην επιλογή αποκλεισμού, έχουμε πάντα τη δυνατότητα απενεργοποίηση σε εκείνο το άτομο ή φίλο για τον οποίο δεν ενδιαφέρεστε πλέον. Είναι μια λιγότερο δραστική μέθοδος που μεταφέρει ένα λιγότερο άμεσο μήνυμα στον άλλο χρήστη. Ίσως είναι πιο ενδεδειγμένο να το κάνετε αυτό πριν σπάσετε όλες τις γέφυρες. Γιατί αυτό ακριβώς σημαίνει να μπλοκάρεις κάποιον στο Facebook.

Αλλά ακόμη και το απαγόρευση Τα πιο οριστικά και ριζικά από αυτά που προσφέρει το Facebook μπορούν να αντιστραφούν. Το μόνο πρόβλημα είναι η γνώση πώς γίνεται. Δεν αρκεί να μπούμε στο προφίλ του εν λόγω φίλου και να αναζητήσουμε την επιλογή ξεκλειδώματος, που δεν θα βρούμε εκεί. Η διαδικασία είναι κάπως πιο περίπλοκη. Σας το εξηγούμε παρακάτω βήμα-βήμα:

Από την ιστοσελίδα του Facebook

διαχειριστείτε τις απαγορεύσεις στο facebook

Πώς να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε στο Facebook

Για να ξεμπλοκάρουμε κάποιον στο Facebook από τον ίδιο τον ιστότοπο, πρέπει να ακολουθήσουμε τα εξής βήματα:

  1. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να πάμε στο επιλογές ρυθμίσεων facebook. Θα τα βρούμε κάνοντας κλικ στο βέλος που δείχνει προς τα κάτω που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Εκεί εμφανίζεται το μενού, όπου κάνουμε κλικ στην επιλογή "Σύνθεση".
  2. Μόλις μπούμε στη διαμόρφωση του Facebook, πηγαίνουμε στην ενότητα "Κλειδαριές", η επιλογή στην οποία γίνεται διαχείριση του αποκλεισμού προσκλήσεων, μηνυμάτων, εφαρμογών κ.λπ.
  3. Στη συνέχεια, πρέπει να αναζητήσουμε το άτομο ή τον χρήστη που θέλουμε να ξεμπλοκάρουμε. Θα εμφανιστεί στη λίστα στην ίδια ενότητα του "Αποκλεισμός χρηστών". Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Για ξεκλείδωμα" εμφανίζεται δίπλα στο όνομά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστεί το ακόλουθο κείμενο:

Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να ξεμπλοκάρετε (όνομα χρήστη);

      • (Όνομα χρήστη) ενδέχεται να μπορεί να δει το βιογραφικό σας ή να επικοινωνήσει μαζί σας με βάση τις ρυθμίσεις απορρήτου σας
      • Οι ετικέτες που εσείς και το (όνομα χρήστη) που έχετε προσθέσει προηγουμένως ενδέχεται να αποκατασταθούν.
      • Μπορείτε να αφαιρέσετε ετικέτες του εαυτού σας στο αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων σας
      • Θυμηθείτε ότι πρέπει να περιμένετε 48 ώρες για να μπορέσετε να αποκλείσετε ξανά (όνομα χρήστη).

Εάν συμφωνούμε με αυτό που επικοινωνεί το κείμενο, κάνουμε κλικ στο κουμπί "Επιβεβαιώνω", το οποίο θα ολοκληρώσει τη διαδικασία ξεκλειδώματος.

Από την εφαρμογή για κινητά

ξεκλειδώστε το facebook

Πώς να ξεμπλοκάρετε στο Facebook από την εφαρμογή για κινητά

Η διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος στο Facebook από την εφαρμογή για κινητά είναι εξίσου απλή. Επίσης, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές όταν το κάνετε από κινητό τηλέφωνο Android ή iPhone. Είναι αλήθεια ότι το Facebook τείνει να αλλάζει τη θέση των μενού του αρκετά συχνά, κάτι που μπορεί να μας μπερδέψει λίγο, αλλά τα βασικά βήματα είναι ουσιαστικά τα ίδια. Αναλυτικά τα παρακάτω:

  1. Πρώτα πηγαίνουμε στο κουμπί μενού του τηλεφώνου μας (το εικονίδιο των τριών οριζόντιων λωρίδων).
  2. Στη μακρά λίστα με τις επιλογές του Facebook που εμφανίζονται, πρέπει να κάνετε κύλιση και να αναζητήσετε το "Ρυθμίσεις λογαριασμού", το οποίο συνήθως βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Στο επόμενο μενού, επιλέγουμε «Κλείδωμα».
  4. Στη συνέχεια πηγαίνουμε στη λίστα των «Blocked People».
  5. Τέλος, πρέπει απλώς να πατήσετε την επιλογή «Κατάργηση αποκλεισμού» που εμφανίζεται δίπλα στο όνομα του χρήστη. Θα εμφανιστεί ξανά ένα προειδοποιητικό κείμενο:

Εάν καταργήσετε τον αποκλεισμό (όνομα χρήστη), ενδέχεται να μπορούν να δουν το χρονοδιάγραμμά σας ή να επικοινωνήσουν μαζί σας ανάλογα με τις ρυθμίσεις σας. Οι ετικέτες που εσείς και το (όνομα χρήστη) προσθέσατε προηγουμένως μπορούν να αποκατασταθούν. Θα χρειαστεί να περιμένετε 48 ώρες για να μπορέσετε να αποκλείσετε ξανά (όνομα χρήστη).

Εάν συμφωνούμε με όλα, θα πρέπει να κάνουμε κλικ "επιβεβαιώνω" για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία και να ξεμπλοκάρουμε την επαφή μας.

Ver también: Πώς να ξέρετε εάν έχετε αποκλείσει στο Facebook με αυτά τα κόλπα

Κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων

Τέλος, εξηγούμε πώς ξεμπλοκάρετε τα μηνύματα στο facebook, αυτά που βλέπουμε στη λίστα συνομιλιών μας και στην εφαρμογή για κινητά. Για να τα ανακτήσουμε, θα κάνουμε τα εξής:

  1. Πηγαίνουμε στην επάνω δεξιά γωνία του λογαριασμού για να ορίσουμε την επιλογή Messenger.
  2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο των 3 λωρίδων. Από τις επιλογές που εμφανίζονται επιλέγουμε αυτή "Ρυθμίσεις κλειδώματος".
  3. Στη συνέχεια, πρέπει απλώς να πατήσετε την επιλογή «Αποκλεισμός/κατάργηση αποκλεισμού μηνυμάτων» που εμφανίζεται δίπλα στο όνομα κάθε επαφής μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις μας.

 


Το περιεχόμενο του άρθρου συμμορφώνεται με τις αρχές μας συντακτική ηθική. Για να αναφέρετε ένα σφάλμα κάντε κλικ Aquí.

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει

Αφήστε το σχόλιό σας

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

*

  1. Υπεύθυνος για τα δεδομένα: Πραγματικό ιστολόγιο
  2. Σκοπός των δεδομένων: Έλεγχος SPAM, διαχείριση σχολίων.
  3. Νομιμοποίηση: Η συγκατάθεσή σας
  4. Κοινοποίηση των δεδομένων: Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός από νομική υποχρέωση.
  5. Αποθήκευση δεδομένων: Βάση δεδομένων που φιλοξενείται από τα δίκτυα Occentus (ΕΕ)
  6. Δικαιώματα: Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να περιορίσετε, να ανακτήσετε και να διαγράψετε τις πληροφορίες σας.