روش هایی برای اینکه بفهمید کسی شما را در Facebook Messenger نادیده می گیرد یا نه

فیس بوک مسنجر

غالباً اتفاق می افتد که ، هنگام ارسال پیام به یکی از مخاطبین ما در Facebook Messenger ، پاسخی دریافت نمی شود. و ما با تردید باقی مانده ایم. آیا پیام ما خوانده شده است یا خیر؟ آیا ما را نادیده گرفته اند؟ چگونه می توان فهمید کسی پیام های موجود در مسنجر را نادیده می گیرد؟

شبکه های اجتماعی اختراع بزرگی هستند ، در این شکی نیست. با این حال ، بسیاری از اوقات همه چیز گلگون نیست. فیس بوک مسنجر، سیستم پیام رسان فوری محبوب از فیس بوک، مثال خوبی از همه نکاتی است که شبکه ها می توانند در زندگی ما به وجود آورند: تماس دائمی و مستقیم با دوستان و تماس های ما ... ارتباطی که با این حال ، اغلب به درستی کار نمی کند. و شما همیشه نمی توانید خطا را به فناوری نسبت دهید.

مقاله مرتبط:
چگونه پیام ها را در Facebook Messenger برای همه حذف کنیم

به این تردید که چگونه می توان فهمید شخصی پیامهای موجود در مسنجر را نادیده می گیرد یا خیر یک راه حل وجود دارد. کلید در آخرین به روزرسانی های فیس بوک در مورد تنظیمات تحویل و خواندن پیام ها وجود دارد. ما در زیر به طور مفصل توضیح می دهیم:

تأیید خواندن پیام ها را بررسی کنید

روشی آسان برای دانستن اینکه آیا شخصی پیام های ما را در Facebook Messenger نادیده می گیرد این است تأیید خواندن آنها را بررسی کنید. اگر به نظر ما بخواند و در عین حال پاسخی وجود نداشته باشد ، به احتمال زیاد شخص مقابل تصمیم گرفته است که آن را نادیده بگیرد ، اگرچه ممکن است این زمان یا روش صحیح پاسخگویی را پیدا نکرده باشد. در هر صورت ، خواهیم فهمید که آنها خوانده شده اند.

چگونه می توان آن را انجام داد؟

در رایانه لوحی و تلفن های هوشمند

فیس بوک مسنجر

خواندن پیام های ارسال شده از Facebook Messenger در رایانه لوحی و تلفن های هوشمند را بررسی کنید

اگر آنچه می خواهیم بررسی تأیید خواندن پیام ها در مسنجر باشد از یک تلفن هوشمند یا رایانه لوحی، اول از همه ما باید برنامه را به صورت مناسب در Android یا iOS باز کنیم و وارد حساب خود شویم. پس از انجام این مراحل ، مراحل زیر به شرح زیر است:

  1. ما بر روی کلیک کنید نماد پیام رسان، در سمت راست نوار بالایی قرار بگیرید. همه مکالمات اخیر باز خواهد شد.
  2. برای یافتن گپی در جایی که می خواهیم بررسی را انجام دهیم ، نام مخاطب را در فضا می نویسیم «جستجو در مسنجر».
  3. پس از باز شدن گپ ، باید نماد کوچکی را که بلافاصله پس از ارسال پیام ظاهر می شود ، مشاهده کنید:
    • اگر ظاهر شود تصویر کوچک عکس شخص، این بدان معنی است که پیام پیام را خوانده است (و بنابراین نادیده گرفته شده است).
    • اگر عکس آن ظاهر شود نماد (✓)، این به معنای تحویل پیام است ، اما گیرنده هنوز آن را باز نکرده است.

با این حال ، باید گفت که این یک سیستم تأیید کامل نیست ، زیرا این احتمال نیز وجود دارد که شخصی که پیام را به او ارسال کرده ایم ، بدون باز کردن آن ، آن را بخواند.

روی رایانه

چگونه می توان فهمید شخصی پیام های موجود در پیام رسان را از طریق رایانه نادیده می گیرد؟ برای بررسی تأیید خواندن پیام ها در رایانه ، می توانیم هر دو را انجام دهیم از چت فیس بوک به طور مستقیم از مسنجر.

مقاله مرتبط:
ابزار نوشتن به صورت پررنگ در فیس بوک

از چت فیس بوک این مراحل را دنبال خواهیم کرد:

  1. ابتدا وارد سیستم می شویم فیس بوک و ما بر روی نماد مسنجر (که در آن یک پیچ و مهره در داخل کره زمین ظاهر می شود) کلیک خواهیم کرد ، که در قسمت سمت راست بالای صفحه پیدا خواهیم کرد.
  2. سپس ما به دنبال مکالمه خواهیم بود که در آن می خواهیم راستی آزمایی را انجام دهیم. ما می توانیم دو مورد مختلف پیدا کنیم:
    • اگر پیام ارسالی خوانده شده است، نماد "دیده شده" (✓) با زمان و تاریخ دقیقاً در زیر آن ظاهر می شود.
    • اگر در عوض پیام خوانده نشده است، فقط نماد (✓) بدون اطلاعات بیشتر ظاهر می شود. این به راحتی تایید می کند که تحویل داده شده است ، اگرچه باز نشده است.

مراحل پیگیری از طریق مسنجر به شرح زیر است:

  1. ما وارد می شویم رسول از صفحه اصلی یا از برنامه خود استفاده کنید.
  2. ما بر روی نوار جستجو که در بالا است ، جایی که ما برای تأیید نام مخاطب را می نویسیم. موارد احتمالی این دو مورد خواهد بود:
    • اگر پیام خوانده شده استتصویر کوچک عکس نمایه شما در زیر آن نشان داده می شود.
    • اگر پیام خوانده نشده است، فقط نماد «دیده شده» (✓) ظاهر می شود که فقط تأیید تحویل داده شده اما خوانده نشده است.

آخرین ورود گیرنده پیام را تأیید کنید

پیام رسان فیس بوک

چگونه تشخیص دهیم کسی پیام ها را در پیام رسان نادیده می گیرد: تأیید ورود به سیستم

راه دیگر برای دانستن اینکه آیا شخصی پیام ها را در پیام رسان نادیده می گیرد این است که بدانید آخرین دسترسی کی بود. این یک مسئله ساده منطقی است: اگر تأیید کنیم که گیرنده پس از دریافت پیام های ما وارد سیستم شده است ، ممکن است که آنها آنها را دیده و آنها را نادیده گرفته باشند.

مقاله مرتبط:
چگونه می توان بدون رمز عبور فیس بوک خود را وارد کرد

باز هم ، روش بررسی بسته به نوع دستگاه متفاوت خواهد بود:

در رایانه لوحی و تلفن های هوشمند

بررسی آخرین ورود شخص در Messenger از طریق رایانه لوحی یا تلفن همراه یک کار ساده است. شما فقط باید از طریق برنامه رسمی آن به مسنجر فیس بوک دسترسی پیدا کنید ، به مکالمه مورد نظر بروید و ببینید آخرین باری که وارد شده اید چه زمانی بوده است.

اطلاعاتی که به دنبال آن هستیم با نام کاربر نمایش داده می شود. در آنجا می توانیم "Active" یا "Active X minutes ago" را بخوانیم.

روی رایانه

در این حالت ، راه کار دسترسی به نسخه وب برنامه مسنجر ، ورود به سیستم و باز کردن گپ گیرنده ای است که می خواهیم بررسی کنیم.

پس از ورود ، باید بر روی نوار جستجو کلیک کنید ، که در قسمت سمت چپ بالای صفحه قرار دارد. در آن ما نام مخاطب را می نویسیم. وقتی ظاهر شد ، به اطلاعات نمایش داده شده در زیر نام نگاه کنید. به عنوان مثال ، متن "X ساعت فعال (یا چند دقیقه)" ممکن است ظاهر شود ، به این ترتیب اگر قبل یا بعد از ارسال پیام به اینترنت متصل شده باشید ، می توانیم به موقع مکان یابی کنیم. و همچنین اگر شما تصمیم گرفته اید که ما را نادیده بگیرید یا نه ، می توانیم استنباط کنیم.

ایده خوب است ، اما باید به یک نکته هشدار داد: اگر کاربر مورد نظر احتیاط را برای پنهان کردن آخرین دسترسی انجام داده باشد یا اینکه خودمان این کار را انجام داده باشیم ، مانند روش قبلی برای تبلت ها و تلفن های همراه ، کارساز نخواهد بود.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: وبلاگ Actualidad
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.