نحوه حذف حساب فیس بوک

حذف حساب فیس بوک

اگر فکر می کنید زمان آن فرا رسیده است حساب فیس بوک خود را حذف کنید، یا به دلیل اینکه دیگر استفاده از این سیستم عامل را متوقف نکرده اید ، نمی خواهید به عنوان منبع داده برای مارک زاکربرگ باشید یا از دیدن اینکه چگونه هر چند وقت یک بار یک رسوایی امنیتی جدید بدون عواقب برای شرکت کشف می شود خسته شده اید ، در این مقاله قرار است مراحل دنبال کردن را به شما نشان دهد.

بسته شدن حساب فیس بوک می تواند انگیزه ای غیرقابل فشار باشد که باعث نمی شود ما تعجب کنیم که بستن آن به معنای واقعی چیست. بستن حساب در این سیستم عامل به معنای این است تمام تصاویر ، فیلم ها و اطلاعاتی را که منتشر کرده ایم از دست دهید در این شبکه اجتماعی ، به شرطی که نسخه پشتیبان تهیه نکنیم.

قبل از اقدام به حذف یا غیرفعال کردن موقت حساب فیس بوک خود ، ممکن است بخواهید نگاهی به مقاله های دیگری بیندازید که ما به شما نشان می دهیم چگونه دانلود فیلم های فیس بوک, نحوه ایجاد آواتار در فیس بوک، چگونه بدانیم که از نمایه ما بازدید می کند, اگر آنها شما را مسدود کرده اند یا دلایل و راه حل ها فیس بوک کار نمی کند.

غیرفعال کردن حساب در مقابل حذف حساب Facebook

حساب Facebook را حذف یا غیرفعال کنید

اولین چیزی که باید درباره روند لغو حساب فیس بوک خود بدانیم این شرکت است دو گزینه به ما ارائه می دهد:

  • غیرفعال کردن حساب
  • حذف حساب کاربری

غیرفعال کردن حساب Facebook این به معنای از بین رفتن شبکه اجتماعی است ، به طوری که هیچ کس قادر به جستجوی ما ، دیدن بیوگرافی ما ، ارسال پیام برای ما نیست ... این روند به ما امکان می دهد هر زمان که بخواهیم فعالیت خود را در سیستم عامل از سر بگیریم ، وقتی که آماده بازگشت هستیم به آن ، با داشتن دوباره آن در اختیار ما ، و از بین همه کاربران ، داده هایی که تا زمان غیرفعال کردن حساب در اختیار داشتیم.

حتی اگر حساب غیرفعال شود، دوستان ما می توانند همچنان دعوت نامه های رویدادها را برای ما بفرستند ، ما را در عکس ها نشان کنند یا ما را به گروه ها دعوت کنند.

حذف حساب فیس بوک یعنی خداحافظی کامل با سکو. این روند ، برخلاف غیرفعال کردن حساب ، برگشت ناپذیر است ، یعنی ما با تمام محتوایی که منتشر کرده ایم گزینه بازگشت به سیستم عامل را نخواهیم داشت. فیس بوک به ما یک دوره 14 روزه فرصت می دهد تا نظر شما را تغییر داده و حساب خود را پس بگیریم.

تنها اطلاعاتی که از فیس بوک پاک نمی شود مکالمه هایی است که ما توانسته ایم با افراد دیگر داشته باشیم ، زیرا این مکالمات در مکالمه صحبت کنندگان ادامه خواهد یافت. حداکثر دوره ای که فیس بوک تضمین می کند تمام داده های ما را حذف می کند 90 روز.

نحوه بارگیری کلیه مطالب منتشر شده در فیس بوک

قبل از اقدام به حساب فیس بوک ما را حذف کنید، اولین کاری که باید انجام دهیم تهیه پشتیبان از تمام مطالبی است که در این شبکه اجتماعی منتشر کرده ایم ، هم تصاویر و هم فیلم ها و انتشارات.

قبل از اینکه از یک عقب برگردید فرایندی که می تواند طولانی و بسیار خسته کننده باشدباید بدانید که فیس بوک ابزاری را به ما ارائه می دهد که به ما امکان می دهد تمام این مراحل را به صورت خودکار انجام دهیم.

پشتیبان گیری از فیس بوک

به پشتیبان گیری از فیس بوک، ما باید مراحلی را که در زیر شرح می دهم دنبال کنیم:

  • اولین کاری که باید انجام شود دسترسی به صفحه فیس بوک از طریق مرورگر ما و دسترسی به گزینه های آن است پیکر بندی و حریم خصوصی - تنظیمات.
  • در داخل پیکربندی ، روی کلیک کنید اطلاعات فیس بوک شما.
  • در ستون سمت راست ، روی کلیک کنید اطلاعات خود را بارگیری کنید.

پشتیبان گیری از فیس بوک

  • در صفحه بعدی ، باید موارد زیر را انتخاب کنیم:
    • محدوده زمانی: تمام داده های من
    • قالب: HTML
    • کیفیت محتوای چندرسانه ای: بالا

ارجح است قالب HTML را انتخاب کنید به جای JSON ، زیرا این امر به ما امکان می دهد تا از طریق یک پیوند در تمام داده های خود به صورت سازمان یافته پیمایش کنیم.

El قالب JSON، این یک قالب متن ساده است که می توانیم آن را در هر برنامه ای باز کنیم اما شامل پیوند نمی شود ، بنابراین گزینه یافتن محتوا را به راحتی نداریم.

  • در مرحله بعدی ، باید تأیید کنیم که همه جعبه های اطلاعات حساب ما (انتشارات ، عکس ها و فیلم ها ، نظرات ، دوستان ...) مشخص شده اند. اگر اطلاعاتی وجود دارد که نمی خواهیم آن را نگه داریم ، می توانیم کادر مربوطه را برداریم.
  • در آخر بر روی کلیک می کنیم ایجاد پرونده.

در آن لحظه، ما یک پیام ایمیل دریافت خواهیم کرد در حساب مرتبط با پلتفرمی که در آن از ما برای درخواست نسخه ای از اطلاعات ما تشکر می کنید.

وقتی نسخه پشتیبان تهیه شد (به مقدار محتوایی که منتشر کرده ایم بستگی دارد) ، ما یک ایمیل جدید با یک لینک دریافت خواهیم کرد برای بارگیری مطالب

نحوه غیرفعال کردن حساب Facebook

داده ها را از فیس بوک بارگیری کنید

  • وقتی وارد صفحه اصلی فیس بوک شدیم ، با کلیک روی تصویر خود و سپس به گزینه های پیکربندی دسترسی پیدا می کنیم پیکر بندی و حریم خصوصی - تنظیمات.
  • در ستون چپ ، بر روی کلیک کنید اطلاعات فیس بوک شما. اکنون ، به ستون سمت راست رفته و بر روی آن کلیک می کنیم غیرفعال سازی و حذف.

حساب Facebook را غیرفعال کنید

  • در صفحه بعد ، روی کلیک کنید غیرفعال کردن حساب و مطابقت داریم به غیرفعال سازی حساب بروید.
  • در مرحله بعدی ، باید تأیید کنیم که مالکان قانونی حساب هستیم وارد کردن رمز ورود. این فرایند میانی برای جلوگیری از غیرفعال کردن یا حذف حساب کاربری است که به حساب Facebook باز شده در یک مرورگر دسترسی دارد.

حساب Facebook را غیرفعال کنید

  • در آخر ، باید دلیل اینکه چرا می خواهیم حساب را به طور موقت غیرفعال کنیم ، مشخص کنیم (نمی توانیم از این مرحله صرف نظر کنیم). ما همچنین می توانیم جزئیات بیشتری از دلایلی را که ما را به غیرفعال کردن حساب منجر شده اضافه کنیم.
  • حتی اگر حساب را غیرفعال کنیم ، دوستان و خانواده ما هنوز هم می توانند ما را به رویدادها دعوت کنند ، ما را در عکس ها نشان کنند و ما را به گروه ها دعوت کنند. با غیرفعال شدن حساب ، تنها راه ادامه دریافت این اعلان ها از طریق حساب ایمیل است. در این صورت ، نباید کادر را علامت بزنیم دریافت ایمیل از فیس بوک را متوقف کنید.
  • اگر می خواهیم به استفاده از سیستم عامل پیام رسان فیس بوک ، مسنجر ادامه دهیم ، باید کادر را علامت بزنیم به استفاده از مسنجر ادامه دهید. عکس نمایه همان عکسی خواهد بود که در زمان غیرفعال کردن حساب از آن استفاده می کردیم.
  • در آخر ما بر روی کلیک کنید غیرفعال کردن. آخرین پیام نمایش داده می شود که می توانیم در آن بخوانیم:

غیرفعال کردن حساب کاربری ، پروفایل شما را غیرفعال کرده و نام و عکس شما را از اکثر مطالبی که در Facebook به اشتراک گذاشته اید حذف می کند. برخی از افراد همچنان می توانند اطلاعات خاصی مانند نام شما را در لیست دوستان و پیام هایی که ارسال کرده اید مشاهده کنند.

  • برای ادامه غیرفعال کردن حساب ، روی کلیک کنید اکنون غیرفعال شوید.

نحوه فعال سازی مجدد حساب فیس بوک غیرفعال شده

روند فعال سازی مجدد حساب فیس بوک ما به سادگی ورود مجدد اطلاعات حساب ما در سیستم عامل است. در آن زمان ، فیس بوک پیامی را به ما نشان می دهد که ما را به آن دعوت می کند حساب را دوباره فعال کنید که قبلاً غیرفعال کرده بودیم.

نحوه حذف حساب فیس بوک

داده ها را از فیس بوک بارگیری کنید

  • وقتی وارد صفحه اصلی فیس بوک شدیم ، با کلیک روی تصویر خود و سپس به گزینه های پیکربندی دسترسی پیدا می کنیم پیکر بندی و حریم خصوصی - تنظیمات.
  • در ستون چپ ، بر روی کلیک کنید اطلاعات فیس بوک شما. اکنون ، به ستون سمت راست رفته و بر روی آن کلیک می کنیم غیرفعال سازی و حذف.

حساب Facebook را حذف کنید

  • در صفحه بعد ، روی کلیک کنید حذف کنید و مطابقت داریم به حذف حساب بروید.

حذف حساب فیس بوک

  • در اینجا دو گزینه وجود دارد:
    • برای ادامه استفاده از مسنجر ، حساب را غیرفعال کنید (فرایندی که در بخش قبلی توضیح دادیم)
    • اطلاعات خود را بارگیری کنید (نحوه انجام آن را در بخش اول این مقاله توضیح داده ایم).
  • اگر قبلاً دو گزینه ای را که به ما ارائه می دهد در نظر گرفتیم ، بر روی Delete account کلیک کنید.
  • در مرحله بعدی ، باید تأیید کنیم که مالکان قانونی حساب هستیم وارد کردن رمز ورود و پیام زیر نمایش داده می شود:

شما در شرف حذف دائمی حساب خود هستید. اگر همه چیز را برای انجام این کار آماده دارید ، روی «حذف حساب» کلیک کنید. از این به بعد ، 30 روز فرصت دارید دوباره آن را فعال کنید و حذف را لغو کنید. پس از این دوره 30 روزه ، روند حذف آغاز می شود و دیگر نمی توانید هر نوع محتوا یا اطلاعاتی را که اضافه کرده اید بازیابی کنید.

حذف حساب فیس بوک

از این لحظه، ما 30 روز وقت داریم برای بازیابی حسابی که حذف کرده ایم.

نحوه بازیابی حساب فیس بوک پاک شده

حذف حساب فیس بوک

از لحظه ای که تأیید کردیم می خواهیم حساب فیس بوک را حذف کنیم ، ما 30 روز فرصت داریم آن را پس بگیریم. برای این کار ، فقط باید حساب ایمیل استفاده شده و رمز ورود را وارد کنیم.

روزهای باقیمانده تا پاک شدن کامل حساب نمایش داده می شود. برای لغو حذف حساب ، روی کلیک کنید لغو حذف.

اگر بیش از 30 روز گذشته باشد ، شما قادر به بازیابی حساب فیس بوک خود نخواهید بود اگر می خواهید به سیستم عامل بازگردید ، باید از ابتدا شروع کنید.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند با *

*

*

  1. مسئول داده ها: وبلاگ Actualidad
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.