نحوه حذف مخاطبین در تلگرام

مخاطبین تلگرام

با گذشت سالها، همه ما لیست بسیار طولانی از مخاطبین را در تلفن خود جمع آوری می کنیم واتس اپ و تلگرام. چیزی که در ابتدا خوب است (دوستان بیشتر، تماس های حرفه ای بیشتر و غیره) می تواند به دلیل زیاده روی بد شود. تماس های زیاد می تواند نتیجه معکوس داشته باشد. علاوه بر این، دوستانی هستند که دیگر دوست نیستند و مخاطبینی هستند که دیگر به آنها نیازی نداریم و مطمئناً در آینده از آنها استفاده نخواهیم کرد. به همین دلیل جالب است بدانید نحوه حذف مخاطبین تلگرام و فقط با کسانی بمانیم که واقعاً به ما علاقه دارند.

برای داشتن لیست مخاطبین تمیز و به روز، باید بدانید که در تلگرام، مخاطبین به شکلی بسیار شبیه به واتس اپ سازماندهی شده اند. یعنی با مخاطبین تلفن همراه ما همگام شده اند. تفاوت اصلی این است که این مخاطبین هماهنگ شده باقی می مانند در فضای ابری تلگرام ذخیره شده است.

این نیز اتفاق می افتد مخاطبین ناشناس در لیست مخاطبین تلگرام ما ظاهر می شوند. چرا آنها در لیست ما هستند؟ آیا اکانت یا گوشی من هک شده است؟ آرام باش، موضوع این نیست. توضیح در عملکرد تلگرام است که به ما امکان می دهد با سایر کاربرانی که در یک شعاع نزدیک هستند چت کنیم. به خاطر داشته باشید که این نتیجه موفقیت بزرگ جهانی تلگرام است که امروزه بیش از 500 میلیون کاربر در سراسر کره زمین دارد.

در هر صورت، برای جلوگیری از این امر (که به خودی خود یک روش محدود برای حذف مخاطبین ناخواسته است) باید موارد زیر را انجام دهید:

  1. در تلگرام، بیایید "مخاطب".
  2. سپس گزینه را انتخاب می کنیم افراد نزدیک را پیدا کنید
  3. در نهایت بر روی آن کلیک می کنیم "از نشان دادن قابل مشاهده من صرف نظر کن."
مقاله مرتبط:
آیا تلگرام امن است؟ ما همه چیز را به شما می گوییم

متأسفانه تلگرام گزینه خاصی برای حذف چندین مخاطب در یک زمان ندارد، تنها راه این کار است آنها را بردارید یکی یکی. این نباید برای ما مشکل بزرگی باشد، زیرا فرآیند حذف مخاطبین تلگرام بسیار ساده است و ما را خیلی طولانی نخواهد کرد. برای انجام این کار باید مراحل زیر را دنبال کنید:

تلگرام: مرحله به مرحله مخاطبین را حذف کنید

برای حذف یک مخاطب از لیست تلگرام ما مرحله به مرحله مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. برای شروع، ما برنامه را باز می کنیم و به سمت پنجره رفتیم چت مخاطبی که می خواهیم حذف کنیم.
  2. داخل پنجره چت، روی نام مخاطب کلیک کنید، که در بالا نمایش داده می شود.
  3. سپس یک پنجره جدید باز می شود. در آن، ما باید روی نماد سه نقطه کلیک کنید (در کنار آیکون تماس ظاهر می شود) و از بین گزینه هایی که نمایش داده می شود، را انتخاب می کنیم "حذف مخاطب".
  4. برای اتمام فرآیند، باید حذف را تایید کنید به تلگرام.

مهم: اگر فقط یک مخاطب را حذف کنیم اما مکالمه را حذف نکنیم، همچنان قابل مشاهده خواهد بود، اگرچه به جای نام مخاطب، فقط شماره تلفن آنها قابل مشاهده است. برای حذف کامل و قطعی چت کافی است به منوی آن مکالمه رفته و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید "حذف چت"

مخاطبین ابری را حذف کنید

ابر تلگرام

همانطور که در ابتدا گفتیم، مکالمات تلگرام پس از پاک شدن قابل بازیابی هستند، زیرا در فضای ابری ذخیره می شوند. اگر آنچه ما می خواهیم این است که آنها را به طور کامل ریشه کن کنیم و کوچکترین اثری از آنها وجود نداشته باشد، باید آنها را نیز از این مکان حذف کنیم.

برای دستیابی به این، آنچه انجام می شود این است پاک کردن حافظه پنهان، که به عنوان گامی برای آزاد کردن فضای گوشی عمل می کند که بد نیست. به این صورت انجام می شود:

  1. اولین قدم رفتن به است "تنظیمات" (آیکون سه راه راه در بالا سمت چپ).
  2. در این منو ابتدا انتخاب می کنیم «داده‌ها و ذخیره‌سازی» و سپس "استفاده از ذخیره سازی».
  3. در نهایت گزینه “Clear Cache Telegram” را انتخاب می کنیم.

مخفی کردن مخاطبین در تلگرام

مخفی کردن مخاطبین تلگرام

و چه اتفاقی می‌افتد وقتی کاملاً مطمئن نیستیم که می‌خواهیم یک یا چند مخاطب را حذف کنیم، اما می‌خواهیم فهرست «پاک» خود را داشته باشیم؟ برای آن گزینه وجود دارد مخفی کردن مخاطبین تلگرام. این به ما این امکان را می دهد که از مخاطبین غیر جالب چشم پوشی کنیم، اما اگر لازم بدانیم امکان تماس با آنها را در آینده حفظ می کنیم.

روش مخفی کردن مخاطبین به شرح زیر است:

  1. ابتدا به سراغ لیست می رویم گفتگوی چت.
  2. در آنجا مخاطبی را که می خواهیم مخفی کنیم و انگشت خود را از راست به چپ روی آن می کشیم.
  3. در گزینه های ظاهر شده، یکی از آنها را انتخاب می کنیم "فایل". باید روی آن کلیک کنید تا مکالمه با آن مخاطب مخفی شود.

روزی که آرزو می کنیم از مخاطبی که قبلاً پنهان کرده بودیم دوباره استفاده کنید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که صفحه لیست مکالمه را با کشیدن انگشت به بالا و پایین بارگیری مجدد کنید. سپس بخشی به نام "چت های آرشیو شده" ظاهر می شود. در آن چتی را که می خواهیم نجات دهیم انتخاب می کنیم و پیامی ارسال می کنیم که با آن دوباره قابل مشاهده خواهد بود.


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

*

  1. مسئول داده ها: وبلاگ Actualidad
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.