Kuinka tehdä Facebookista yksityinen näiden vaiheiden avulla

facebook ilman salasanaa

Sosiaaliset verkostot ovat hyviä, kunhan käytämme niitä kohtuudella. Kuten mainoksessa sanottiin, "valta ilman valvontaa on hyödytöntä". Sosiaaliset verkostot antavat meille mahdollisuuden tutustua ihmisiin, saada tietoa meitä eniten kiinnostavista aiheista, jakaa muiden ihmisten kanssa hetkiä, joista pidämme eniten...

Ne ovat kuitenkin kaksiteräinen miekka, jos emme hallitse niitä oikein. Jos uskot, että on aika poistaa Facebook-tilisi tai haluat päästä hetkeksi pois tästä sosiaalisesta verkostosta, sinun tulee ensin kokeilla yhtä sen meille tarjoamista kiinnostavimmista tietosuojavaihtoehdoista. Puhun tilimme katselun rajoittamisesta.

Jos aktivoimme yksityisen profiilin Facebookissa, kukaan, joka löytää meidät Internetistä, voit ottaa meihin yhteyttä ei lähettämättä meille ensin pyyntöä, jotta voimme tutkia, kannattaako antaa sinulle mahdollisuus seurata meitä ja nähdä kaikki julkaisemamme sisältö.

Asettamalla profiilin yksityiseksi, vain ihmisiä, jotka seuraavat sinuaHe voivat käyttää profiiliasi. Jos emme halua joitain ihmisiä, jotka olemme sisällyttäneet ystäviksi, paras, mitä voimme tehdä, on estää se. Tällä tavalla hän ei ole enää ystävämme, eikä hän voi ottaa meihin yhteyttä jatkossa ennen kuin poistamme hänen eston.

Lisäksi he näkevät myös kaikki julkaisut, joita teet tässä sosiaalisessa verkostossa, vaikka meillä on myös mahdollisuus julkaisun yhteydessä rajoittaa julkaisujen laajuutta kenelle tahansa, ainakin niin kauan kuin viemme tällä alustalla jonkin aikaa. ennen sulje facebook-tili pysyvästi.

Yksityisen Facebook-profiilin edut ja haitat

Syyt, miksi haluat muuttaa julkisen Facebook-profiilisi yksityiseksi, vain sinä tiedät ja olet tehnyt päätöksen, mutta et ole selvillä kaikesta, mikä merkitsee, alla näytämme sinulle kaikki tähän liittyvät edut ja haitat.

En erottele etuja haitoista, koska jokaisella käyttäjällä voi olla omat syynsä tehdä tämä muutos tilillään, ja niille, jotka voivat olla etua, muille se on haitta.

Kukaan ei voi seurata sinua ilman lupaasi

Suurin syy siihen, miksi monet käyttäjät tekevät julkisen tilinsä yksityiseksi, on se, että he eivät halua jakaa lisätietoja muiden ihmisten kanssa, jotka eivät ole heidän lähimmästä ympäristöstään.

Kun teemme julkisen profiilin yksityiseksi, jokaisen, joka haluaa alkaa seurata meitä, on ensin lähetettävä meille kaveripyyntö, pyyntö, jonka voimme hyväksyä tai hylätä ilman syytä.

Itse asiassa pyynnön lähettänyt henkilö tietää vain, että olet hyväksynyt ne (heille ilmoitetaan ilmoituksella), mutta ei, jos olet hylännyt sen.

Ei rajoita julkaisujesi kattavuutta

Kun profiilimme tehdään yksityiseksi, kaikki siitä hetkestä lähtien tekemämme julkaisut ovat vain kaikkien ystäväsi ihmisten saatavilla, kunhan emme julkaise toisin. Kukaan muu ei pääse käsiksi viesteihisi.

Tätä rajoitusta ei voi ohittaa. Jos löydät sen Internetistä, on 100% varmaa, että kyseessä on huijaus, joka haluaa vain saada tilitietosi tai luottokorttisi numerot, väittäen, että sinun on oltava yli 18-vuotias voidaksesi käyttää palvelua.

Jos tilillämme olevassa ystäväryhmässämme on ihmisiä, joille emme halua päästä heihin, kun olemme tehneet tilistämme yksityisen, voimme vain tehdä poista hänet ystäviksi ja estä hänet.

Yksi asia on turha ilman toista. Poistamalla sen ja estämällä sen alustalta automaattisesti lakkaa olemasta ystäviä, joten hän ei voi nähdä sinun julkaisujasi etkä sinä hänen.

Kukaan ei voi lähettää sinulle viestejä

Jos olemme linkittäneet Messenger- ja Facebook-tilit, käyttämällä Facebook-tiliämme käyttämättä puhelinnumeroamme, kun asetamme profiilimme yksityiseksi, kukaan muu kuin ystävämme eivät voi lähettää meille viestiä tämän viestialustan kautta.

Jos toisaalta käytät Messengeriä puhelinnumerosi kautta, Sinun ei ole hyödyksi estää profiilisi sosiaalisessa mediassa, koska voit käyttää puhelinnumeroasi muiden viestialustojen, kuten WhatsAppin, Telegramin...

Kuinka rajoittaa viestiesi kattavuutta

rajoittaa Facebook-viestien tavoittavuutta

Facebook tarjoaa käyttöönsä jopa 6 erilaista tapaa rajoittaa julkaisujemme laajuutta.

  • Julkinen. Jos profiilimme on julkinen, kuka tahansa, jolla on pääsy Facebookiin, voi käyttää profiiliamme ja ottaa meihin yhteyttä.
  • Ystävät. Vain tilillämme olevat ystävät voivat käyttää profiiliamme.
  • Ystävät paitsi. Se tarjoaa myös mahdollisuuden rajoittaa julkaisuihimme käyttävien ystävien määrää.
  • konkreettisia ystäviä. Jos haluamme vain valita tietyn ystäväryhmän.
  • Vain minä. Valitsemalla tämän vaihtoehdon kukaan muu kuin me ei pääse käsiksi julkaisuihimme.
  • Henkilökohtainen. Tällä vaihtoehdolla voimme luoda mukautettuja luetteloita, sulkea pois ihmisiä ja/tai ystäviä...

että rajoittaa viestiemme kattavuutta, meidän on käytettävä vaihtoehtoja Asetukset ja tietosuoja – Asetukset.

Yksityisyys-osiossa siirrymme kohtaan Toimintasi – Kuka näkee julkaisemasi viestit tästä lähtien? ja napsauta Julkinen tai vaihtoehto, jonka olimme valinneet sillä hetkellä.

Ottaa huomioon

Facebook ei helpota profiilin luomista yksityisesti yhdellä askeleella. Valitettavasti meidän on vierailtava useilla osioilla, jotta voimme rajoittaa kaikkia ihmisiä, jotka voivat ottaa meihin yhteyttä, jos haluamme profiilimme olevan täysin yksityinen.

Koska Facebookin tarjoamien vaihtoehtojen rajoittaminen on vaikeaa, monet käyttäjät päättävät jäädyttää tilapäisesti Facebook-tilinsä. Tämän vaihtoehdon Facebook tarjoaa meille ja jonka avulla voimme palata normaalitilaan seuraavien 30 päivän aikana.

Kuinka helppoa se on tehdä Instagramissa, TikTokissa tai Twitterissä. Facebook voisi jo oppia, mutta on selvää, että se haluaa pitää käyttäjät mahdollisimman pitkään. sääli


Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

*

  1. Vastaa tiedoista: Actualidad-blogi
  2. Tietojen tarkoitus: Roskapostin hallinta, kommenttien hallinta.
  3. Laillistaminen: Suostumuksesi
  4. Tietojen välittäminen: Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille muutoin kuin lain nojalla.
  5. Tietojen varastointi: Occentus Networks (EU) isännöi tietokantaa
  6. Oikeudet: Voit milloin tahansa rajoittaa, palauttaa ja poistaa tietojasi.