8 game sing padha karo Fortnite

Fortnite

Yen sampeyan kepengin game sing padha karo Fortnite, sing pertama sampeyan kudu ngerti yaiku jinis game sing sampeyan goleki. Fortnite minangka game pihak katelu, ketik Battle Royale sing kudu dikuasai seni konstruksi kanggo nyerang utawa mbela awake dhewe saka mungsuh. Sanajan kayane wiwitane rumit, sawetara sithik trik sampeyan bisa dadi ahli ing Fortnite.

Game Epic Games iku ora dilairake minangka kraton perang nalika tekan pasar ing wulan Juni 2017, nanging minangka game koperasi karo pemain liyane sing kudu ngrampungake misi baptis Ngirit jagad iki. Sawetara wulan sadurunge, Tencent mbebasake PlayerUnknown's Battlegrounds, sing luwih dikenal kanthi jeneng PUBG, game jinis Battle Royale sing dadi laris ing saindenging jagad.

Telung wulan sawise diluncurake Fortnite: Save the World, ing Epic ngakoni sukses PUBG lan padha ngluncurake mode Battle Royale gratis kanthi tuku ing aplikasi sing ora mengaruhi katrampilan para pemain, mung estetika.

Mode game anyar iki bisa narik luwih saka 10 yuta pemain sajrone rong minggu pertama diluncurake, tekan meh 50 yuta ing Maret 2018. Mode Save the World isih kasedhiya, nanging yen wis dibayar, iku ora nyebar kaya Pertempuran Royale.

Apa Battle Royale

Battle Royale - Zona

Mode game Battle Royale minangka jinis game video sing nggabungake kaslametan karo katrampilan para pemain, wiwit game menang dening pamuter pungkasan ngadeg. Yen tim kasebut kalebu sawetara wong, yaiku tim pungkasan sing menang game kasebut.

Pemain bakal bisa milih titik wiwitan kanthi bebas nggunakake payung terjun lan tanpa gaman, gaman sing kudu digoleki supaya bisa mateni mungsuh. Kajaba iku, nalika sawetara menit lumaku, area dolanan lagi nyusut, nglumpukake pemain sing isih ana ing wilayah sing luwih cilik lan luwih cilik, meksa para pemain supaya bisa ngubengi peta lan ngadhepi mungsuhe.

El asal saka jinis game video iki Kita temokake ing novel Battle Royale, dening panulis Jepang Koushun Takami, novel sing dadi buku terlaris sing duwe adaptasi film kanthi jeneng sing padha.

PUBG - PlayerUnknown's Battlegrounds

PUBG

Nanging, yen ngomong babagan Battle Royale, kita kudu ngomong PUBG, game sing diluncurake ing wulan Maret 2017, dadi nembe rampung 4 taun ing pasar. Uga kasedhiya ing PlayStation lan Xbox saliyane iOS lan Android. Judhul iki bisa dimainake ing wong pisanan lan nomer telu.

Sanajan dudu game gratis ing PC, regane 29,99 euro ing Steam (rega sing padha bisa ditemokake ing konsol), cepet dadi sales lan sukses pangguna, saiki game video PC laris kanthi meh 45 yuta kopi, ing ndhuwur Minecraft, Diablo III, lan World of Warcraft.

PUBG nawakake papat peta beda (Erangel, Miramar, Sanhok lan Vikendi) ukurane beda-beda saka 8 × 8 nganti 4 × 4 km. Ing peta tetep kasebut, kita kudu nambahake peta muter liyane kayata Karakin, Paramo lan Haven saliyane liyane sing mung kasedhiya ing versi seluler.

Game iki minangka salah sawijining modhal sing paling angel game amarga ora mung ora nuduhake sampeyan gambar endi, nanging uga, kontrol senjata luwih rumit tinimbang judhul liyane.

Iki amarga PlayerUn Know's Battegrounds minangka salah sawijining game luwih setya karo kasunyatan, yen sampeyan wis mati, sampeyan ora bisa urip maneh maneh kaya sing kedadeyan ing judhul liyane kayata Fortnite lan Warzone. Kabeh gaman sing ditampilake ing game kasebut nyata lan bisa dibayangke kanthi akurat, recoil, tingkat geni lan kerusakan sing disebabake ing rompi lan helm.

PUBG MOBILE: Sawise
PUBG MOBILE: Sawise
Pangembang: Tingkat Tanpa wates
Price: free

H1Z1

H1z1

El judhul pisanan sing tekan pasar game video nggunakake mode Battle Royale yaiku H1Z1, game sing tekan Steam ing akses awal ing 2015, nanging durung nganti taun 2018, nalika versi pungkasan dirilis ing Steam lan PS4.

Dina iki duwe komunitas pangguna sing sithik yaiku game sing asline nglumpukake 100 wong, wis dikurangi dadi 10, kaya zona tempur uga dikurangi dadi ekspresi minimal. Para pangembang durung ngerti carane nambah judhul sing grafis lan gameplay ora bakal dikarepake.

Ring saka Elysium

Ring saka Elysium

Ring of Elysium minangka Battle Royale sing ora pati misuwur. Ora kaya judhul liyane, kahanan cuaca kanggo judhul iki beda-beda terus-terusan sajrone game kasebut lan bisa ditemokake wiwit awan, nganti udan deres uga wilayah mendhung, badai listrik, salju salju ekstrem ...

Nalika ngubengi peta, kita duwe papat opsi: glider, motor, pancing utawa BMX (sepeda). Saben pemain duwe serangkaian kemampuan taktis kayata decoys holographic, detektor biosignal, jubah siluman, tameng sing bisa digunakake, drone recon… Nggawe kemampuan kasebut kanthi apik bisa tegese bedane urip lan mati.

Tim sing menang ora pungkasan sing bisa urip, nanging sing pertama numpak helikopter nylametake sing tekan wilayah pungkasan. Judhul iki kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis liwat Steam wiwit September 2018.

Telpon saka tugas: Warzone

Warzone

Call of Duty: Warzone minangka salah sawijining Battle Royale pungkasan sing rame ing pasar, nanging ditindakake ing wulan Maret 2020, nanging saiki, bebarengan karo Fortnite, salah sawijining game paling populer ing saindenging jagad. Bagéyan saka kasuksesané amarga pancen gratis nggabungake seri tuku ing aplikasi sing mung mengaruhi estetika saka senjata lan para pemain.

Sanalika ndharat, kita duwe bedhil. Yen kita ngilangi sajrone game, kita bakal menyang Gulag, ing endi yen kita ngalahake mungsuh, kita bisa bali menyang game kasebut. Yen kalah, kita bakal kabeh gumantung karo dhuwit sing bisa dikumpulake kanggo tim kanggo ngrancang maneh ing peta.

Dhuwit sing dipikolehi ing saindhenging game Kita bisa nggunakake, saliyane kanggo ngganti maneh mitra, kanggo tuku piring tameng, drone pengintaian, kothak senjata ...

Beda karo PUBG, Warzone mung bisa dimainake ing wong pisanan. Kasedhiya kanggo PC, PlayStation lan Xbox lan kalebu fungsi Crossplay bisa dimainake karo pemain saka konsol liyane lan / utawa komputer. Uga kasedhiya kanggo piranti seluler nanging peta ora padha, uga gameplaye, sing ora ana stasiun blanja sing bisa tuku pangiriman senjata.

Apex Legends

Apex Legends

Ing Januari 2019, Apex Legends teka ing pasar, game Battle Royale wong pisanan sing, ora beda karo judhul liyane (kajaba Ring of Elysium), nuduhake seri karakter kanthi katrampilan beda-beda sing diklasifikasikake dadi:

  • Kemampuan pasif. Ketrampilan sing ora mbutuhake intervensi pemain, kayata ndeleng trek mungsuh, keprungu swara nalika lagi ngarahake kita, mlaku luwih cepet nalika lagi ngarahake ...
  • Kemampuan taktis. Kemampuan iki mbutuhake intervensi pemain lan gumantung karo karaktere, ngidini kita mindhai mungsuh, njupuk asap, masang jebakan gas, mbuwang pancing, ngluncurake drone sing bisa ngontrol, masang tameng lan alangan ...
  • Kemampuan pokok. Kemampuan definitif, kaya jenenge nggambarake kanthi apik, yaiku kemampuan karakter sing paling kuat, sawijining kemampuan sing mbutuhake wektu kanggo ngisi maneh, sing beda-beda ing antarane saben karakter. Sawetara katrampilan kasebut yaiku nggawe portal dimensi, ngluncurake serangan udara utawa bom gas beracun, nyelehake garis zip, masang senapan mesin ...

Apex Legends

Judhul iki kasedhiya gratis ing PC, PlayStation, Xbox lan Nintendo Switch kanthi fungsi Crossplay. Saiki, durung ana versi kanggo piranti seluler, nanging miturut Respaw, pencipta game, dheweke lagi ngupayakake. Kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis ing kabeh platform.

Saben musim anyar karakter anyar dikenalake. Ing wulan April 2021, kita wis 16 karakter beda, karakter sing bisa mbukak kunci kanthi nggunakake tuku nganggo dhuwit game utawa kanthi poin sing bisa dipikolehi nalika main.

Scape Hyper

Hape Scape

Taruhan Ubisoft ing Battel Royale diarani Hyper Scape, judhul kasebut dikembangake ing kutha futuristik, sing nggabungake 100 wong ing game sing padha. Tumindak kasebut ditindakake ing taun 2054, ing endi wae teknologi ana ing endi wae.

Saben karakter bisa nggunakake katrampilan ditemokake, yaiku, katrampilan ora ana gandhengane karo karakter tartamtu lan ngidini kita mbalekake kanca-kanca sing padha gugur. Tim sing menang yaiku sing entuk mahkota lan njaga nganti 1 menit tanpa mungsuh dicekel saka dheweke.

Judhul iki kasedhiya kanggo sampeyan download kanthi gratis lan kasedhiya kanggo PC, PlayStation lan Xbox.

Realm Royale

Realm Royale

Realm Royale minangka Battle Royale sing menarik, padha karo Apex Legends, ing endi saben karakter duwe katrampilan khusus lan akeh sing mbandhingake karo siji Versi Battle Royale saka Overwatch.

Ora kaya iki, kita mung bisa muter ing wong katelu, gratis gratis lan kasedhiya ing PC lan PlayStation, Xbox lan Nintendo Switch kanthi crossplay.

Garena Free Fire

Garena Free Fire

Free Fire minangka game paling anyar sing kasedhiya mung kanggo piranti seluler. Saben game suwene 10 menit lan nyelehake kita ing pulau sing adoh karo 49 pemain liyane sing pengin urip.

Judhul iki nawakake game sing padha karo sing bisa ditemokake ing PUBG Mobile utawa Call of Duty Mobile nanging sawetara grafis sing cukup bisa dandan uga obahing paraga. Mung bisa dimainake ing wong katelu lan kasedhiya kanggo diunduh kanthi gratis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.