Aku ora bisa ngunggah foto menyang Instagram: tetep loading, apa sing kudu ditindakake?

Intagram ora ngunggah foto

Media sosial, luwih apik utawa luwih elek, wis dadi media sosial juru bicara kanggo jutaan wong yen ora, dheweke ora duwe cara kanggo nyebutake dhewe. Ninggalake panggunaan sawetara pangguna kanggo nggawe kontroversi kanggo narik kawigaten pangguna liyane, yen ora bisa digunakake kanthi bener, akeh sing gugup.

Instagram, kaya platform online liyane, sampeyan butuh sambungan internet, amarga konten ora disimpen ing lokal kanthi lokal. Nanging, bisa uga ora bisa mlaku kaya biasane. Apa sing kedadeyan nalika aku ora bisa ngunggah foto menyang Instagram?

Solusi masalah aku ora bisa ngunggah foto menyang Instagram gumantung karo sawetara faktor. Yen sampeyan pengin ngerti carane ngatasi masalah iki, aku ngajak sampeyan terus maca.

Instagram mati

insiden instagram

Babagan sing kudu ditindakake nalika ora bisa nerbitake foto ing Instagram yaiku mriksa Instagram mati. Cara paling cepet kanggo priksa manawa server Instagram ora aktif iku liwat web Detector mudhun.

Liwat kaca iki, kita bisa ngerti cacahe kedadeyan sing dilaporake pangguna ing 24 jam pungkasan. Liwat grafik sing dituduhake, kita bisa ngerti manawa server platform ora aktif.

Yen grafik nuduhake akeh kedadeyan ing wektu kasebut, siji-sijine perkara sing bisa ditindakake yaiku ngenteni masalah bakal ditanggulangi. Kanggo platform iki ora bakal bisa digunakake tanpa sambungan internetKita ora bisa ngunggah konten utawa ndeleng kiriman paling anyar.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak pengikut liyane ing Instagram

Kita ora duwe sambungan internet

Sinyal WiFi

Yen wis verifikasi manawa server ora masalah, kita kudu mriksa manawa ana masalah karo piranti. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan kudu ngerteni manawa kita duwe sambungan internet, liwat Wi-Fi utawa nggunakake data seluler.

Sambungan Wi-Fi ditampilake dening segitiga kuwalik ing sisih ndhuwur layar. Yen ora katon, iki tegese kita ora nyambung karo jaringan Wi-Fi, dadi yen ora duwe data seluler, kita ora bakal bisa ngunggah foto menyang platform.

Kanggo mriksa manawa duwe data seluler (anggere ora nyepetake tarif), kita kudu mriksa manawa tembung 3G, 4G utawa 5G ditampilake ing jejere level jangkoan. Yen ora ngono, kita ora duwe sambungan internetYaitu, kita ora duwe data seluler, mula ora bisa ngunggah foto menyang Internet.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ndeleng crita Instagram kanthi online

Sambungan internet kurang

Yen gambar butuh wektu suwe kanggo ngunggah utawa aplikasi ngasilake kesalahan loading, yen kita duwe sambungan internet, mesthine bisa uga sinyal sing tekan piranti seluler kita lemes banget lan kecepatane sithik banget.

Kanggo mriksa manawa level sinyal Wi-Fi lan data seluler sing tekan piranti ora kuwat, kita kudu ndeleng nomer bar sinyal Wi-Fi lan nomer bar jangkoan seluler. Yen cacahe ana 1 utawa 2, kita bisa ngatasi masalah iki kanthi rada cepet.

Sampeyan kudu eling yen tembok lan / utawa tembok saliyane peralatan listrik dheweke ora cocog karo sinyal nirkabel, dadi kanthi ngganti posisi, kita bakal ngatasi masalah kanthi cepet.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nyetel wektu utawa countdown ing Instagram

Tutup lan bukak maneh aplikasi kasebut

aplikasi nutup

Piranti seluler tanggung jawab ngatur aplikasi sing mbukak gumantung saka jumlah memori ing piranti. RAM liyane sing sampeyan duwe, aplikasi liyane isih mbukak ing latar mburi (sing ora padha karo mlaku ing mburi).

Yen sampeyan nggunakake Instagram kanthi rutin, luwih becik aplikasi kasebut ora bakal ditutup kanthi lengkap, mula yen duwe masalah operasional, feed kasebut ora nganyari utawa ora ngidini kita ngunggah gambar utawa butuh wektu suwe kanggo upload. platform, kita kudu nutup aplikasi lan mbukak maneh.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak akun Instagram

Anyari aplikasi menyang versi paling anyar

Nganyari aplikasi ing Android

Sanajan ora umum, ing kesempatan Instagram asring nganyari anyar, nganyari kudu utawa yen bisa ngakses platform, bisa matesi panggunaan aplikasi menyang pembaruan anyar.

Kanggo mriksa manawa duwe versi paling anyar, cara paling cepet yaiku ngakses Play Store utawa App Store lan nggoleki Instagram. Yen nganyari anyar wis dirilis, tinimbang nampilake tombol Bukak, Pembaruan bakal ditampilake.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ndownload foto Instagram ing PC utawa seluler

Mbusak cache

Mbusak cache Android

Cache minangka faktor liyane sing kalebu malfungsi aplikasi seluler. Cache aplikasi yaiku data aplikasi sing disimpen ing piranti saengga ngemot gambar lan teks sing biasane diulangi kanthi luwih cepet.

Kanthi cara iki, panggunaan internet ora mung dikurangi, nanging uga loading feed diwatesi mung kanggo data anyar, ora kanggo kabeh platform.

Yen aplikasi duwe masalah nalika mbukak gambar, yen ora ana solusi sing wis diusulake ing ndhuwur wis bisa digunakake, kita kudu kosongake cache lan nyoba maneh.

Nalika iOS tanggung jawab kanthi otomatis ngilangi cache kanthi periodik (ngalangi pangguna mbusak) ing Android, kita bisa nindakake proses iki kanthi manual. Kanggo mbusak cache ing Android, kita kudu ngakses properti saka aplikasi kasebut lan klik ing tombol kasebut Busak cache.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ndownload video Instagram tanpa program

Gunakake versi web

Versi web Instagram

Yen sawise nyoba cara ing ndhuwur, aplikasi isih ora bisa digunakake, kita bisa nyoba liwat versi web saka browser. Sanajan kaca web ngajak kita mbukak aplikasi sing wis diinstal, kita kudu nindakake proses kanggo ngunggah foto saka versi web, versi web sing menehi fungsi sing padha karo aplikasi seluler.

Artikel sing gegandhengan:
25 trik kanggo Instagram lan nindakake perkara sing luar biasa

Wiwiti maneh piranti

Wiwiti maneh Android

Ing komputasi, ing endi uga piranti seluler, solusi sing paling gampang yaiku urip maneh piranti, ora masuk akal kayane bisa uga katon. Nalika urip maneh piranti, sistem operasi urip maneh saka wiwitan lan panggolekan saben barang ing panggonane.

Sanajan sistem operasi piranti seluler dirancang kanggo tetep operasi nganti pirang-pirang minggu tanpa mbutuhake urip maneh, ora bakal lara maneh nalika reboot kanthi rutin, luwih-luwih nalika kinerja wiwit ora stabil.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen sampeyan wis diblokir ing Instagram kanthi langkah-langkah sederhana iki

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.