9 bot paling apik kanggo nyelehake musik ing Discord

Bot musik Discord

Bot ngidini kita otomatis tugas adhedhasar perintah sing wis digawe sadurunge lan pangguna lan / utawa perusahaan bisa digunakake. Sanajan dudu sing pertama, Telegram nawakake akeh bot sing bisa ngatasi obrolan, respon otomatis kanggo pitakon umum, ngerti cuaca, pertukaran mata uang, rilis paling anyar ...

Nanging ora mung platform sing misuwurake. Platform pamuter Discord uga nawakake akeh bot, bot sing dituju kanthi moderat konten, nuduhake statistik, muter musik ... Ing Forum Mobile sampeyan duwe dhaptar Top 25 Bot Discord. Ing artikel iki, kita bakal fokus nuduhake apa sejatine bot paling apik kanggo nyelehake musik ing Discord.

chip

chip

chip minangka bot musik gratis sing paling apik kanggo Discord. Iku kalebu printah normal sing padha karo bot musik liyane, saengga pangguna bisa muter lagu YouTube, Vimeo, SoundCloud, Mixer, Twitch, lan Bandcamp lan saka luwih saka 180 stasiun ing saindenging jagad.

Sampeyan bisa nglumpati, daur ulang, ngacak, mindhah, lan muter lagu ing antrean. Sampeyan uga bisa maju kanthi cepet menyang bagean tartamtu saka trek. Kripik bisa nuduhake lirik lagu lan sampeyan malah bisa nggawe file .txt sing dhaptar kabeh trek ing antrian.

Paling apik, Chip kalebu fungsi kontrol audio gratis. Kanthi bot musik Chip, sampeyan bisa nggunakake dorongan bass, ekualiser, dorongan treble, dorongan vokal, lan ngganti volume trek.

Chip uga kalebu fitur premium, sanajan opsi sing ditawakake, ora migunani.

bot bot

bot bot

bot bot yaiku bot sing ngidini kita muter musik ing obrolan Discord saka luwih saka 1.000 stasiun radio plus YouTube, Soundcloud, Discord.FM, Twitch.tv… Uga ndhukung dhaptar lagu.

dab Bot minangka bot sing gratis, mula ing ngisor iki nomer opsi ora dhuwur banget kaya bot liyane sing ditampilake ing artikel iki.

Kapal prau

prau layar

Fredboat yaiku bot sing dirancang kanggo nggabungake musik saka YouTube, Basecamp, Soundcloud sanajan saka Twitch on Discord. Iki uga kompatibel karo layanan musik streaming, tautan puter maneh, siaran langsung saka macem-macem ...

Salah sawijining fungsi menarik sing ditawakake Fredboat yaiku ngidini pangguna nggunakake muter lagu kanthi mung ngetik jeneng lagu. Minangka bot Discord sing apik, uga ngidini kita nggawe dhaptar lagu.

Groovy

Groovy

Groovy minangka salah sawijining bot musik paling populer ing Discord sing kalebu macem-macem perintah. Kanthi bot musik Groovy, sampeyan bisa muter lagu liwat tautan situs web utawa unggah file utawa golek lagu tartamtu saliyane nggawe antrian lagu.

Ing antrian iki, sampeyan bisa nglumpati lagu, bali menyang lagu sing sadurunge dimainake, mlumpat menyang lagu tartamtu, mbusak antrian, sijine ing mode acak, utawa loop antrian utawa trek tartamtu. Uga ngidini goleki lirik lagu.

Versi mbayar Groovy ($ 3,99 saben wulan) ngidini akses menyang fitur liyane kayata kontrol volume, efek audio, antrian sing disimpen lan puter maneh 24/7.

Hydra

Hydra

Botoh kasebut Hydra Discord kasedhiya kanthi akeh pilihan platform kanggo streaming, mula bisa streaming lagu saka YouTube, Soundcloud, Spotify, Deezer utawa Bandcamp. Nyatane, Hydra minangka bot Spotify paling apik ing Discord. Uga ngidini kita ngunggah file audio utawa ngirim liwat radio sing siaran liwat internet.

Bot Hydra ngidini sampeyan nggawe antrian lan dhaptar lagu, puter maneh puter maneh, mindhah lagu ing antrean, nyampur utawa muter lagu. Sampeyan uga bisa Priksa lirik utawa informasi lagu.

Pungkasan, bot Hydra kalebu printah eksklusif kanggo administrator sing ngidini nuduhake lagu sing lagi diputer, ganti basa sing disetel, pareng pangguna tartamtu ora nggunakake bot, matesi kaping pirang-pirang lagu bisa diputer, matesi Hydra menyang saluran swara tartamtu, lan atur sapa sing dadi "DJ" bot lan ngontrol antrian.

Kaya umume bot kanggo muter musik liwat Discord, Hydra duwe 2 versi mbayar:

  • Hydrabot Premium Kab nambah kontrol volume, efek audio, puter maneh 24/7, lan dhaptar lagu sing disimpen tanpa wates. Premium Hydra kasedhiya kanggo pangguna individu utawa kanggo server. Rega layanan mbayar iki $ 1,99 saben wulan utawa 19,99 euro saben taun.
  • Hydra Premium Kab. Versi Hydra Premium kalebu fitur sing padha karo mode sadurunge lan uga mbukak kunci kabeh fitur premium bot musik kanggo server sing sampeyan pilih. Regane $ 2,99 saben wulan utawa $ 29,99 saben taun kanggo server.

MEE6

MEE6

MEE6 Iki minangka salah sawijining bot paling apik kanggo ngobrol moderat ing Discord kaya ProBot nanging uga bisa muter musik. Prentah musik MEE6 ngidini sampeyan ngontrol volume, ngrekam saluran swara, lan muter musik 24 jam saben dinane.

MEE6 kompatibel karo YouTube, SoundCloud lan Twitch kalebu kuis musik sing nyenengake sing ngidini sampeyan nantang kanca kanggo ndeleng sapa sing bisa ngira-ngira lagu lan artis kasebut saka klip sing luwih cepet.

Nanging, fitur ing ndhuwur mung kasedhiya ing premi MEE6. Sampeyan bisa tuku rencana seumur hidup kanggo siji server kanthi rega flat $ 79,90. Utawa, sampeyan bisa tuku rencana saben wulan kanthi rega $ 11,95 saben wulan.

octave

octave

octave minangka bot musik Discord liyane sing populer kanthi fitur gratis lan premium. Bot iki bisa muter lagu saka YouTube lan Soundcloud, gawe antrian, lan malah nggawe dhaptar lagu sing bisa dirungokake mengko.

Ing antrian lan dhaptar lagu, sampeyan bisa nglumpati lagu, milih minangka server kanggo nglumpati lagu utawa ora, mlumpat menyang lagu, lan muter kanthi acak. Uga ana printah khusus kanggo dhaptar lagu sing ngidini sampeyan nggawe, mbusak utawa nyunting, nggawe dhaptar dhaptar lagu utawa ngunggah dhaptar lagu saka situs liya. Kajaba iku, ngidini kita nggoleki lirik lagu sampeyan.

La Octave versi mbayar kunci kontrol volume, filter, dorongan bass, dhaptar lagu khusus tanpa wates, lan dawa trek lan ukuran antrian sing luwih dawa.

Regane $ 5 saben wulan Botol Premium Premium, sing menehi akses menyang kabeh fungsi ing ndhuwur ing server bebarengan karo 6 jam dawane trek lan 500 ukuran antrian. Kanthi rega $ 10 saben wulan, kita bisa nggunakake Oktaf Premium ing rong server kanthi trek dawa 12 jam lan ukuran antrian tanpa wates.

Probots

ProBot

Sanajan titik kuwat saka ProBot ora muter musik nanging alat moderat sing kasedhiya kanggo kabeh pangguna, bot iki uga ngidini muter musik saka layanan musik streaming utama, kalebu YouTube.

Rythm

Rythm

Rythm minangka bot musik liyane sing menarik kanggo Discord sing ngidini kita ngrungokake musik bebarengan karo kanca lan anggota server Discord liyane, bisa dikonfigurasi, ngidini sampeyan dhaptar ireng, nyetel peran DJ lan aja nganti duplikat lagu.

La versi premium bot, ngidini sampeyan entuk akses menyang kontrol volume, nambah efek audio, nyetel bass tambahan, muter otomatis, lan fungsi puter maneh permanen.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.