Perintah Alexa rahasia paling lucu

Komando Rahasia lucu Alexa

Saiki, anehe, ing pirang-pirang omah ing negara iki lan ing saindenging jagad ana pamicara sing cerdas. Salah sawijining sing paling misuwur lan terjangkau yaiku Alexa, sing, kaya pamicara liyane, duwe akeh fungsi lan kesempatan kanggo sampeyan ngotomatisasi kabeh utawa entuk informasi tanpa ngeklik apa wae. Jinis-jinis speaker pinter iki ora mung digunakake kanggo takon apa cuaca dina iki utawa kanggo muter kita lagu, padha ngawula kanggo kabeh jinis pitakonan logis lan normal. Nyatane, yen sampeyan ora ngerti, dheweke ana printah rahasia lucu ing Alexa lan kita bakal nulungi sampeyan supaya ngerti.

Nalika kita pitutur marang kowe, iku piranti sing nawakake ewu kemungkinan lan kabeh ing stroke saka swara lan printah, pramila iku penting kanggo ngerti carane takon Alexa speaker pinter bab iku. Contone, sampeyan bakal bisa ngatur kabeh jinis dhaptar, sampeyan bakal bisa kanggo nggawe tumbas lan supaya wong-wong mau, takon kanggo songs, bakal woken munggah ing wektu tartamtu dina, sing ngelingake sampeyan apa wae kapan wae utawa takon babagan toko lan restoran apa wae sing kudu sampeyan bukak lan pengin ngerti yen cedhak utawa ora. Ing cendhak, kita bakal nyoba kanggo menehi sawetara printah supaya sampeyan bisa nggawe paling saka iku lan kadhangkala ngguyu karo Amazon Alexa.

Carane ngaktifake perintah rahasia lucu Alexa

Alexa

Ayo dadi miwiti karo apa wanted, printah rahasia lucu. Nanging aja padha sumelang, amarga sawise iku kita bakal nggawe dhaptar umum saka printah umum, supaya bisa ngomong, sing bakal ngawula sampeyan saben dina. Pungkasane, sampeyan kepengin ngerti lan ngerti fungsi dhasar kanggo njupuk kauntungan saka speaker pinter sampeyan, ta? Kabeh prentah iki sing bakal diwenehake ing ngisor iki sampeyan bakal bisa digunakake ing speaker Amazon sing kabeh kompatibel karo Alexa, Sejatine saka sawetara Echo. Kabeh dhaptar iki sing kita sijine ing ngisor iki sing wis ngerti, sampeyan kudu bengok-bengok kanggo Alexa nalika sampeyan pengin wong mangsuli sampeyan.

Printah lucu kanggo Alexa

  1. Medeni aku.
  2. Aku kaget
  3. Apa sampeyan ngerti Siri?
  4. Pitik utawa endhog luwih dhisik?
  5. Duwe ingon-ingon?
  6. Aku bapakmu.
  7. Umurmu piro?
  8. Ngendi Chuck Norris?
  9. Pira umur Jordi Hurtado?
  10. Apa sampeyan ngerti carane rap?
  11. Sampeyan bisa nyanyi?
  12. Tampilake endhog Paskah.
  13. Totok Totok.
  14. Sing Baby Shark
  15. Where is Wally?
  16. Gawe aku sandwich.
  17. Alexa, kue iku goroh?
  18. Alexa, apa ana Santa Claus?
  19. Alexa, apa hukum robotika?
  20. Alexa, swara apa sing digawe terwelu?
  21. Alexa, nyanyi lagu konyol

Prentah lucu sing ana hubungane karo film

  1. Napa sampeyan Skynet?
  2. Apa aturan pisanan saka klub gelut?
  3. Apa aturan kapindho saka klub gelut?
  4. Telpon... my caaaaasaaaa...
  5. Apa kita ing Matrix?
  6. Nggawa aku menyang pimpinan sampeyan.
  7. Apa sampeyan bisa ngomong kaya Yoda?
  8. Jenengku Iñigo Montoya.
  9. Pil abang utawa pil biru?
  10. Alexa, muga-muga pasukan ana karo sampeyan.
  11. Alexa, gunakake kekuwatan.
  12. Alexa, sapa sing nembak pisanan?
  13. Alexa, mbukak printah 66.
  14. Alexa, aku bapakmu.
  15. Alexa, iku dudu rembulan.
  16. Alexa, sampeyan Jedi?
  17. Alexa, sampeyan bisa nerusake bisnis sampeyan.
  18. Alexa, sampeyan bisa ngomong kaya Yoda?
  19. Alexa, sampeyan Sith?
  20. Alexa, iku jebakan!
  21. Alexa, iki dudu droids sing sampeyan goleki.
  22. Alexa, apa kode Sith?
  23. Alexa, apa kode Jedi?
  24. Alexa, apa sampeyan ora cendhak sethitik kanggo stormtrooper?
  25. Alexa, nglakoni ... utawa ora ...
  26. Alexa, apa kemungkinan sukses navigasi lapangan asteroid?
  27. Alexa, aku pengin bebener!
  28. Alexa, sing manggon ing nanas ing segara?
  29. Alexa, supercalifragilisticexpialodocious.
  30. Alexa, apa sing digoleki?
  31. Alexa, kowe ngerti Hal?
  32. Alexa, sampeyan ora serius.
  33. Alexa, sing tresna sampeyan, babe!
  34. Alexa, apa sing kedadeyan yen sampeyan ngliwati kali?
  35. Alexa, nemtokake rock, kertas, gunting, spock kadal.
  36. Alexa, tuduhake dhuwit!
  37. Alexa, miwiti pesta, Wayne!
  38. Alexa, sing tresna soda oranye?
  39. Alexa, endi daginge?
  40. Alexa, carane akeh licks iku njupuk menyang tengah Tootsie Pop?
  41. Alexa, aku bali saiki.
  42. Alexa, aku pengin main perang termonuklir global.
  43. Alexa, sampeyan pengin nggawe snowman?
  44. Alexa, apa sing bakal ditindakake Brian Boitano?
  45. Alexa, ngendi Chuck Norris?
  46. Alexa, apa aturan pisanan saka Fight Club?
  47. Alexa, kepiye sampeyan ngerti akeh babagan swallow?
  48. Alexa, sapa ibune naga?
  49. Alexa, apa Jon Snow mati?
  50. Alexa, volume 11. (ati-ati: kuwat banget)
  51. Alexa, saksi aku!
  52. Alexa, apa aturan kaloro saka klub gelut?
  53. Alexa, apa kita ing Matrix?
  54. Alexa, ora ngerti apa-apa.
  55. Alexa, kok serius?
  56. Alexa, ibumu kuwi hamster!
  57. Alexa, sampeyan rumangsa begja?
  58. Alexa, apa tingkat daya sampeyan?
  59. Alexa, sijine maneh, Sam.
  60. Alexa, sampeyan ngomong karo aku!
  61. Alexa, aku wis tiba lan ora bisa tangi.
  62. Alexa, jenengku Inigo Montoya.
  63. Alexa, ora bisa dipikirake!
  64. Alexa, apa sing paling apik ing urip?
  65. Alexa, mbukak lawang pod bay!
  66. Alexa, mangsa bakal teka.
  67. Alexa, sapa sing arep sampeyan telpon?
  68. Alexa, sampeyan Skynet?
  69. Alexa, omahe Hogwarts apa sampeyan duwe?
  70. Alexa, wong lanang tetep

Sawise kita wis menehi printah lucu, ayo pindhah menyang seri liyane saka printah liyane migunani. Kita ora ngandika sing duwe ngguyu karo Alexa ora migunani, nanging sampeyan isih kasengsem ing nyetel weker utawa ngerti wektu, contone,. Kanggo jinis printah iki kita bakal pas menyang printah umum. 

printah umum migunani kanggo Alexa

  1. Alexa, cuaca kaya apa?
  2. Alexa, apa bakal udan akhir minggu iki?
  3. Alexa, kepiye Madrid?
  4. Alexa, apa kabar ing dina iki?
  5. Alexa, sugeng enjing
  6. Alexa, nyetel weker
  7. Alexa, nyetel weker kanggo 7 a.m.
  8. Alexa, tangi aku jam 8 kanggo musik
  9. Alexa, mbatalake kabeh wekerku
  10. Alexa, weker apa aku duwe?
  11. Alexa, atur pangeling
  12. Alexa, pangeling sing cetha
  13. Alexa, tambahake "nedha bengi karo kanca-kanca" ing tanggalanku
  14. Alexa, apa sing ana ing tanggalanku?
  15. Alexa, tunda ...
  16. Alexa, tambahake tomat menyang dhaptar blanjaku
  17. Alexa, nggawe dhaptar
  18. Alexa, nggawe dhaptar kanthi jeneng….
  19. Alexa, tambahake [Item] menyang dhaptar ...
  20. Alexa, apa sing kudu dak lakoni?
  21. Alexa, apa sing ana ing dhaptar blanjaku?
  22. Alexa, aku arep tuku
  23. Alexa, aku pengin tuku teknologi
  24. Alexa, restoran apa sing cedhak?

Nalika sampeyan bisa ndeleng ana atusan printah kanggo Alexa wiwit isine meh kabeh tugas lan fungsi sing arep kanggo nutupi. Item iki mung conto ngumpulake printah rahasia lucu saka Alexa plus Bunch kabèh printah liyane umum kanggo entuk luwih akeh saka speaker pinter Amazon sampeyan.

Muga-muga bisa migunani lan wiwit saiki Alexa luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon utawa saran, sampeyan bisa ninggalake kothak komentar. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.