Acrotray: opo iki Wis aman?

Acrotray: opo iki Wis aman? carane mateni

Ana ewonan malah mayuta-yuta file sing ana ing Windows lan sistem operasi liyane. Sawetara bisa dieksekusi kanggo nindakake macem-macem tugas kayata mbukak aplikasi lan program utawa prakteke liyane. Wong liya, ing tangan liyane, bisa uga mbebayani lan, ing pirang-pirang kasus, mbebayani kesehatan komputer, lan bisa uga ora bisa digunakake utawa masalah stabilitas lan kegagalan gedhe.

acro tray iku arsip lan sing nggawe intrik. Sanajan kita ora bakal netepake apa sing isih ana, nanging ing ngisor iki-, kudu dicathet yen dudu virus, utawa proses jahat sing nggawe keamanan PC ing resiko. Nanging, iki duwe sawetara kontra sing ndadekake ora perlu, banjur kita nyritakake lan ngomong babagan Acrotray, apa sejatine uga aman utawa ora.

Apa sing diarani Acrotray lan apa isine?

Apa sing diarani Acrotray dening Adobe

Kanggo miwiti Acrotray dudu program utawa aplikasi, minangka akeh pracaya. Iki minangka file sing kalebu versi lengkap Adobe Acrobat, salah sawijining program utama lan paling populer saka Adobe, perusahaan sing ngurus pangembangane. Program iki minangka salah sawijining sing paling asring digunakake kanggo maca, ndeleng lan uga nyunting dokumen ing format PDF, mula dadi pilihan undhuhan pisanan.

Adobe Acrobat uga duwe fitur keren liyane. Ngidini ngowahi file sing wis digawe sadurunge, uga ngonversi file saka macem-macem jinis dokumen kayata Word utawa JPG, antara liya, dadi file PDF lan uga kosok balene. Uga kalebu fungsi liyane, nanging kabeh gegandhengan karo PDF.

Saiki, Acrotray, kaya sing wis kasebut sadurunge, minangka proses sing kalebu Adobe Acrobat. Kasedhiya nalika sampeyan miwiti komputer Windows lan, sanajan minangka alat kanggo program, ora prelu dibutuhake. Kasunyatane, luwih becik lan luwih becik dipateni, amarga nggunakake sumber daya, memori CPU lan RAM, saengga bisa mengaruhi kinerja komputer kanthi negatif lan bisa mudhun nganti visualisasi katon luwih alon lan nyunting File PDF nganggo Adobe Acrobat utawa nalika mbukak lan mbukak program lan tugas liyane.

Wis aman?

Acrotray aman

Kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan, Acrotray dudu virus utawa piranti lunak angkoro, adoh banget. Ana desas-desus yen iki dikatutake amarga sawetara virus lan malware ngarani awake dhewe kanthi cara sing padha utawa malah padha, supaya ora dingerteni dening akeh wong, nanging sing sejatine saliyane bisa ngasilake sawetara kontra kinerja komputer, aman, amarga proses Adobe.

Fungsi apa sing ditindakake?

Acrotray, minangka proses lan penyuluhan Adobe Acrobat, ora perlu banget. Nyatane, nduweni fungsi tartamtu sing mengaruhi panampil lan editor Adobe Acrobat, lan salah sijine yaiku mbukak lan ngonversi file PDF menyang jinis format liyane. Iki uga nduweni peran penting nalika ngawasi nganyari sing kasedhiya kanggo Adobe Acrobat, supaya program kasebut duwe warta paling anyar, mesthi menehi operasi sing apik lan duwe fitur lan fungsi paling anyar sing ditambahake. Karo saben versi firmware.

Alesan kanggo mateni Acrotray saka Adobe Acrobat

Alesan kanggo mateni Acrotray

Nalika wis nyoroti alesan utama kenapa mateni Acrotray iku ide sing apik, saiki kita dhaptar luwih dhisik:

  1. Ngisi daya kanthi otomatis nalika komputer diwiwiti, dadi ora prelu mbukak langsung, apamaneh mbukak Adobe Acrobat. Iki nggawe sistem mudhun alon-alon wiwit wiwitan diwiwiti.
  2. Nalika nggunakake sumber daya memori lan CPU, gumantung karo hardware, bisa mengaruhi wektu loading kabeh aplikasi, program lan game kanthi negatif. Titik iki ana gandhengane karo sing pertama.
  3. Kaping pirang-pirang kali ora prelu duwe fungsine, sanajan Adobe Acrobat dibukak. Dadi sing paling apik yaiku ora mlaku.
  4. Akeh virus nggunakake minangka kamuflase supaya ora dingerteni.

Kepiye cara mateni Adobe Acrobat Acrotray ing Windows?

Yen sampeyan ora pengin duwe mupangate lan fungsi sing ditawakake Acrotray, supaya kinerja luwih apik ing komputer nalika nindakake aplikasi lan tugas liyane - yen ana alon-alon, sampeyan bisa nyoba telung cara ing ngisor iki kanggo mateni, sing paling gampang, sanajan ana liyane.

Kanthi Task Manager

Pateni Acrotray karo manajer tugas

Iki minangka cara paling gampang kanggo mateni utawa mateni Acrotray. Kanthi Task Manager ora ana akeh langkah sing kudu ditindakake. Wangsulan: Bab ingkang sapisan kanggo mbukak, lan kanggo iki sampeyan kudu pencet kombinasi tombol ing ngisor iki kanthi bebarengan, yaiku Ctrl + Alt + Mbusak.

Sawise Task Manager mbukak, sampeyan kudu klik ing tab Inicio banjur goleki proses / tugas Adobe Acrotray. Pungkasan sing kudu ditindakake yaiku ngeklik kanthi klik tengen banjur klik ing pilihan Kanggo mateni. Iki bakal mungkasi proses lan ora bakal diaktifake maneh, paling ora nganti program Adobe mbutuhake.

Kanthi AutoRuns

AutoRuns minangka alat sing dikembangake dening Microsoft sing aman banget lan bisa mateni Acrotray.exe saka Adobe Systems kanthi gampang lan cepet, tanpa akeh komplikasi utawa langkah sing kudu ditindakake. Babagan pisanan sing kudu didownload yaiku yen sampeyan ora nginstal ing komputer; Kanggo nindakake iki, bukak link iki

Saiki, yen file sing dikompres diunduh, file kudu diompresi. Banjur sampeyan kudu mbukak file minangka administrator autoruns64.exe mung yen sampeyan duwe komputer kanthi sistem operasi Windows 64-bit. Yen ora, sampeyan kudu mbukak file kasebut Aurotuns.exe. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu milih utawa klik-tengen, banjur goleki opsi kanggo Run minangka administrator.

Mengko, ing jendhela sing bakal mbukak, es es kabeh, Goleki kothak "Acrobat Acrobat Nggawe PDF Helper" lan "Adobe Acrobat PDF saka Selection", banjur busak centhang lan, kanthi cara iki, mateni Acrotray. Babagan pungkasan yaiku nutup AutoRuns lan urip maneh komputer kanggo mesthekake yen proses ora bakal diwiwiti kanthi otomatis saka wiwitan PC.

Kanthi ShellExView

ShellExView kerjane meh padha karo AutoRuns lan Windows Task Manager. Sampeyan bisa ndownload file sing dikompresi aplikasi liwat Link iki. Sawise didownload lan dibukak zip sampeyan kudu mbukak file kasebut shexview.exe minangka administrator. Banjur sampeyan kudu pindhah menyang tab Pilihan lan, yen ana, goleki entri kanggo "Adobe Acrobat Nggawe PDF saka Pilihan", "Adobe Acrobat Nggawe PDF Helper" lan "Adobe Acrobat Nggawe PDF Toolbar", banjur mateni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.