DonTorrent: 6 alternatif paling apik kanggo ndownload torrent ing taun 2021

Alternatif paling apik kanggo DonTorrent kanggo ndownload torrent

File torrent nyedhiyakake akses menyang macem-macem data penting, konten informasi lan hiburan. Sejatine, iki dadi kontainer utawa panampa data tartamtu lan informasi babagan konten tartamtu kayata, kayata, film, seri, video utawa musik, lan salah sawijining klien paling apik sing ndownload yaiku DonTorrent, ora diraguhi. Nanging, ana akeh liyane sing uga bisa nindakake peran sing padha karo situs web iki, lan iku sing bakal dibahas ing postingan kompilasi iki.

Ing kene sampeyan bakal nemokake Alternatif paling apik kanggo DonTorrent kanggo ndownload torrent ing taun 2021. Kita nyathet akeh portal sing bisa ngakses jinis-jinis iki kanthi gampang lan cepet, amarga nglumpukake sing paling populer lan digunakake kanthi umum, amarga rating lan komentar positif sing diklumpukake suwene taun amarga kinerja sing apik.

Apa file torrent lan kepiye cara kerjane?

Sadurunge ndhaptar alternatif sing paling apik kanggo DonTorrent Kanggo ndownload torrent ing taun 2021, sampeyan kudu netepake jinis file kasebut lan cara kerjane, amarga akeh pangguna biasane ndownload liwat klien khusus, nanging sawetara sing ngerti tenan tegese, sanajan ing wiwitan kita wis menehi definisi singkat Ing iki.

File torrent, kaya sing wis dakkandhakake, yaiku jinis kontainer lan kontainer sing dimaksudake kanggo nyimpen metadata babagan file lan folder liyane. Iki disebar lan dituduhake liwat klien BitTorrent, protokol utawa sistem sing dirancang lan diterapake ing taun 2001 kanggo ijol-ijolan file P2P (Peer-to-Peer), uga liwat akeh situs web kalebu DonTorrent, VivaTorrents, Better Torrent lan liya-liyane sampeyan bakal nemokake ing ngisor iki.

Amarga file kasebut biasane dienggo bareng karo sistem P2P, file kasebut ora di-host ing server pusat utawa basis tartamtu, nanging ing komputer akeh pangguna sing nyebar ing saindenging jagad. Sing dimaksud, ana rong jinis pangguna sing nggawe jinis protokol lan sistem iki bisa digunakake, lan yaiku sing nuduhake data lan file, lan sing ndownload. Kudu ana keseimbangan sing sehat ing antarane, saengga, nalika nggoleki lan ndownload file torrent liwat klien lan kaca web sing dikhususake, segaris antrian ora bakal ngasilake sing ngalangi lan proses sing alon.

Sanajan saiki panggunaan klien BitTorrent wis mudhun amarga tambah akeh pangguna platform streaming streaming kanggo musik lan video, seri lan film kayata Netflix, Amazon Prime, Spotify, Deezer lan liya-liyane, ana akeh pangguna sing terus njaga sistem ijol-ijolan P2P iki, dadi isih ana basis data sing akeh banget isi praktis sing bisa diakses kapan wae. Kaca web torrent uga isih dadi cara sing apik kanggo ndownload jinis file kasebut.

Alternatif paling apik kanggo DonTorrent kanggo ndownload torrent ing taun 2021

DonTorrent minangka salah sawijining situs web sing paling akeh digunakake kanggo ndownload file torrent. Kira-kira dina iki duwe luwih saka 135 ewu torrent sing nyakup film saka resolusi HD nganti 4K, seri, video, game, film dokumenter lan liya-liyane.

Amarga DonTorrent wis nemoni sawetara masalah ing jaman kepungkur amarga konten sing disedhiyakake, sing ing sawetara acara ilegal lan ngemot hak cipta, mula ora bisa digunakake sawayah-wayah. Nanging, situs web kasebut isih operasional lan tetep dadi salah siji sing paling dipercaya lan digunakake kanggo ndownload lan nuduhake file torrent tanpa jinis pariwara.

Perlu dielingi kaca download torrent asring nduwe masalah babagan kinerja lan layanan, mula iki dudu sing cocog kanggo DonTorrent. Saliyane iki, perlu dielingake, nalika diterbitake artikel iki, sing kita dhaptar ing postingan kompilasi iki bisa digunakake kanthi sampurna. Sing liyane yaiku sawetara sing nyedhiyakake pariwara, sing beda-beda bisa beda-beda, beda karo DonTorrent, sing ora ditampilake lan minangka platform sing resik banget.

Saiki, kanggo ngobrol babagan apa sing dikarepake, ngenalake sampeyan Alternatif paling apik kanggo DonTorrent kanggo ndownload torrent ing taun 2021.

DIVXTOTAL

DIVXTOTAL

Kita miwiti karo alternatif kanggo DonTorrent, uga Iki minangka salah sawijining pangguna konten torrent sing paling akeh digunakake kanggo ndownload film, seri anime lan liya-liyane. Lan situs web iki nduweni katalog sing super jembar, ing kana uga ana program film kanggo kabeh jinis. Iki minangka segara konten multimedia sing kudu dipriksa, amarga repertoire sing menarik.

Ing kene sampeyan bakal nemokake wiwit saka perdana nganti film lan seri lawas, saka kartun kaya Ben 10 nganti seri kaya The Big Bang Theory, permata komedi. Kajaba iku, sanajan duwe pariwara, minangka salah sawijining iklan sing paling ora invasif lan ngganggu, prekara sing ndadekake papan kasebut pantes ditrapake ing komunitas kasebut. Sing liyane yaiku uga duwe stabilitas sing bisa dihormati, saiki lagi operasional kanthi tetes sing ora asring.

Akses situs web DIVXTOTAL ing kene

Torrent paling apik

Torrent paling apik

Torrent Terbaik yaiku, sesuatu sing diantisipasi miturut jenenge, salah sawijining situs web paling apik kanggo ndownload file torrent saka kabeh jinis, uga salah sawijining sing duwe torrent paling akeh sing bisa dinikmati. Lan iku, ing pitakonan, Nduwe repertoire meh 60 ewu torrent kanggo diunduh, wiwit saka seri lan film nganti game lan dokumenter. Ing pangertene iki, perlu dielingi manawa bagean ing film definisi tinggi (HD) duwe luwih saka 2000 film bergambar, sanajan pamerane luwih saka 1950 seri lan luwih saka 22 ewu episode, mula angel bosen karo kabeh konten sing kudu sampeyan tawakake.

Torrent Best uga misuwur minangka salah sawijining situs web download torrent sing nandhang irungnya paling sithik, nganti tetep tetep operasional sawise digawe taun lan diluncurake.

Akses situs web Torrent Luwih Apik ing kene

Sub Torrents

Sub Torrents

Alternatif liyane sing apik kanggo DonTorrent yaiku Sub Torrents. Situs web iki uga minangka salah sawijining sing paling dirawat ing pirang-pirang taun, dadi situs liya sing terus dioperasikake lan dianyari saben dina kanthi konten sing luwih anyar lan luwih menarik.

Ing platform iki, sampeyan bisa entuk konten multimedia kanthi audio asli lan subtitle, saka film kabeh genre lan periode nganti seri saka pirang-pirang negara lan ora pati ngerti. Nanging, ana uga konten ing basa Spanyol, sanajan sithik banget, amarga dudu premis sing ditawakake dening Sub Torrents. Umume obyek audiovisual sing sampeyan temokake ing portal iki kalebu kualitas 720p, sanajan ana uga kualitas 1080p, kanggo para pecinta definisi sing luwih dhuwur.

Akses situs web Sub Torrents ing kene

RARBG

RARBG

Iki minangka alternatif liyane sing apik kanggo DonTorrent kanggo ndownload file torrent kayata film, seri, musik, game, acara TV lan liya-liyane. Umume isine, yen ora kabeh, fokus ing hiburan, mula ana akeh judhul sing menarik, saka sing paling akeh ditonton nganti sing paling diunduh.

Situs web download torrent iki diblokir ing sawetara negara. Nanging, yen sampeyan ora operasional, Sampeyan bisa ngakses liwat panggunaan VPN sing nggawe simulasi manawa sampeyan ana ing wilayah liyane, kanggo nikmati kontene.

Ana ing basa Inggris lan umume isine ana ing basa kasebut lan tanpa subtitle, nanging ana segara sing gedhe banget kanggo digoleki lan ditemokake ing platform iki sing uga kasedhiya ing basa liya, kalebu Spanyol.

Akses situs web RARBG ing kene

VivaTorrents

VivaTorrents

Iki minangka postingan kompilasi alternatif paling apik kanggo DonTorrent kanggo ndownload torrent, VivaTorrents ora bisa dilalekake, amarga minangka portal liyane sing apik kanthi konten lan kestabilan sing akeh sing ndadekake salah sawijine irungnya paling sithik, yen ora ana. Lan iku Situs web iki duwe ribuan film ing basa Spanyol, amarga isine khusus. Nanging, bisa uga ana sawetara judhul ing basa Inggris lan subtitle, nanging iki kalebu bagean saka minoritas sing sithik banget. Sabanjure, seri kasebut nduweni seri sing menarik, sanajan uga ana sithik amarga film kasebut nyolong sorotan ing platform iki.

Kanggo pamicara Spanyol uga kanggo Spanyol, situs web iki minangka salah siji sing paling apik kanggo ndownload torrent kanthi aman lan cepet; ora kanggo apa-apa, iku salah siji sing paling akeh digunakake kanggo tujuan iki sajrone pirang-pirang taun. Saliyane iki, antarmuka iki cukup gampang kanggo nampilake poster film lan ana mesin pencari sing gampang digunakake.

Akses situs web VivaTorrents ing kene

KickassTorrents

KickassTorrents

Kanggo ngrampungake postingan kompilasi iki minangka alternatif paling apik kanggo DonTorrent ing taun 2021, kita duwe KickassTorrents, portal download torrent sing wis ditondoi minangka salah sawijining sing paling lengkap, amarga isine. Nanging, sing iki duwe akeh publisitas, sanajan, sanajan iki, isih dadi salah sawijining sing paling akeh digunakake amarga duwe ewonan file torrent.

Akses situs web saka kene


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.