Alternatif gratis paling apik kanggo PowerPoint

Powerpoint

Yen ngomong babagan Powerpoint, kita kudu ngomong babagan aplikasi kasebut veteran ing jagad komputasi kanggo nggawe presentasi, aplikasi sing digawe dening perusahaan Forethought Inc, wiwitane dibaptis dadi presenter lan ngarahake platform Mac. Ing pungkasan taun 1987 Microsoft tuku, adaptasi menyang Windows, ganti jeneng dadi Powerpoint lan digabung dadi Office kaya sing wis dingerteni saiki.

Powerpoint akeh digunakake ing sektor bisnis, ing pendhidhikan lan ing bidang pribadi. Pasar teka kanggo ngisi kekurangan sing diwenehake Word kanggo nggawe presentasi lan wiwit iku dadi tolok ukur amarga panggunaane gampang lan akeh fungsi kayata nambah teks animasi lan gambar, video, grafis, hyperlink ...

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe tanggalan dhewe ing Word

Salah sawijining kekuwatan sing ditawakake Powerpoint yaiku integrasi karo Office 365, sekumpulan aplikasi Microsoft sing uga bisa nemokake Word, Excel, Outlook, Access lan sing kasedhiya minangka aplikasi desktop lan liwat web. Office 365 digunakake ing lengganan lan ora bisa tuku aplikasi kanthi mandhiri utawa bebarengan, tegese sampeyan kudu mbayar saben wulan.

Microsoft nyedhiyakake macem-macem rencana, kanggo individu lan perusahaan lan kurang saka 7 euro saben wulan, 59 euro rencana taunan, kita bisa nikmati kabeh aplikasi Office 365 saka komputer utawa liwat browser, saliyane ngrasakake 1 TB panyimpenan maya ... Yen sampeyan nggunakake aplikasi kasebut ing rutin a ora resmi, sampeyan kudu nimbang langganan supaya bisa ngrasakake kabeh kaluwihan sing ditawakake.

Nanging yen sampeyan nggunakake Powerpoint iku sporadis, kaya Word utawa Excel, jelas langganan ora menehi ganti rugi, sanajan regane regane murah. Yen sampeyan dadi masalah, mula bakal nuduhake sampeyan ing endi alternatif gratis paling apik menyang Powerpoint.

Presentasi Google

Presentasi Google

Yen sampeyan nggunakake Google kanthi rutin, kemungkinan sampeyan wis nemokake aplikasi Google kanggo otomatisasi kantor sing diarani Google Suite. Suite aplikasi sing diformat Google Docs, Google Sheets lan Google Slides, iki dadi integrasi Google Drive y ngidini kita nggawe dokumen teks, spreadsheet lan presentasi gratis liwat browser (yen Chrome luwih apik).

Google Presentations ngidini kita nggawe presentasi kanthi cepet lan gampang (ngapura keluwihane) nggunakake gambar lan video sing wis disimpen ing Google Photos. Masalah utama sing ditawakake Google Presentations yaiku pilihan, amarga jumlahe mung sithik lan mung menehi fungsi dhasar, nanging cukup kanggo pangguna omah.

Kanggo nggawe presentasi nggunakake layanan iki, kita mung kudu ngakses akun Google Drive, klik Anyar, pilih Google Presentations banjur wiwiti nambah teks, gambar lan video sing pengin dituduhake. Format Google Slides ora didhukung ora nganggo Powerpoint utawa uga aplikasi liyane sing ngidini nggawe presentasi.

intine

intine

iWork minangka Kantor kanggo macOS, sistem operasi Mac, nanging ora beda karo solusi Microsoft, iki gratis. iWork diformat karo Kaca (Word), Nomer (Excel) lan Keynote (Powerpoint). Keynote, sing diterjemahake ing basa Cervantes tegese Presentasi, menehi a alat sing lengkap banget kanggo nggawe presentasi kabeh jinis, ing ngendi kita bisa nambah saka gambar menyang video uga grafis, teks animasi ...

intine

Intine, kaya liyane aplikasi sing kasedhiya ing iWork, kasedhiya minangka aplikasi kanggo macOS, iOS, lan uga liwat icloud.com, Layanan cloud Apple. Yen sampeyan dudu pangguna Apple, nanging sampeyan pengin nyoba aplikasi iki, sampeyan bisa nindakake liwat situs web, mung prelu duwe ID Apple.

Format presentasi sing digawe ing Keynote mung kompatibel karo aplikasi iki, nanging ora beda karo Google Presentations, ngidini kita ngekspor karya menyang format .pptx, format sing digunakake dening Powerpoint.

Ngemut

Print - LibreOffice

Alternatif gratis gratis Ing aplikasi, kita temokake ing aplikasi kantor sing kasedhiya kanggo LibreOffice. Libre Office diformat karo Writer (Word), Calc (Excel), Impress (Powerpoint), Base (Access) uga editor formula lan generator diagram.

Impress minangka solusi sing cukup lengkap sing mbutuhake instalasi suite aplikasi, kita ora bisa nginstal kanthi mandiri. Desaine mirip banget karo Powerpoint, mula yen wis biasa nggunakake aplikasi Microsoft iki, kita ora bakal kliwat.

Babagan pilihan sing kasedhiya, Impress ora kudu meri karo aplikasi liyane, amarga ngidini kita nambah teks (kita bisa ngformat kanthi ewu cara), video, gambar, diagram, tabel, grafis ..., uga ngidini kita nggawe lan ngontrol adegan 3D amarga akeh pra -unsur dirancang kasedhiya.

Print - LibreOffice

Impress kompatibel karo Powerpoint, ora mung nalika mbukak file kanthi ekstensi .pptx, nanging uga nalika ngekspor karya sing digawe. Pilihan sing kudu dipikirake amarga format LibreOffice asli ora kompatibel karo Powerpoint utawa aplikasi liyane sing ditawakake Office 365.

Lumrahe, nggawe template sing akeh kanggo kita. Yen template kasebut ora cocog karo kebutuhan kita, mula kita bisa download template liyane saka gudang template LibreOffice.

LibreOffice kasedhiya akeh kanggo Windows kaya kanggo macOS lan Linux. Kanggo nggunakake aplikasi kasebut ing basa Spanyol, kita kudu ndownload aplikasi dhisik lan sawise (nawakake opsi), undhuh paket basa, paket sing kudu diinstal sawise nginstal LibreOffice.

ZohoShow

Zoho

ZohoShow minangka alternatif gratis sing paling apik kanggo Powerpoint amarga sawetara alasan. Siji tangan, tinimbang ora kepeksa makarya liwat web kaya umume alternatif sing dakwenehake ing artikel iki, ikiunciona liwat ekstensi kanggo Chrome (Kita uga bisa nggunakake Edge Chromium).

Titik positif liyane sing ditemokake ing Zoho yaiku ngidini kita nggawe presentasi liwat Apple TV, Android TV, iPhone, iPad, Android utawa Chromecast, sing bakal nylametake kita supaya ora berjuang karo kabel, konfigurasi lan sambungan.

Zoho ndhukung Powerpoint, lan ngidini kita ngimpor file saka aplikasi iki supaya bisa kerja bareng karo wong liya. Minangka opsi sing ditawakake, Zoho ngidini kita nambah teks (bisa diformat kanthi ewu cara), gambar, pirang-pirang bentuk (kothak, segitiga, salib, kiub ...), tabel, grafis lan uga audio lan file video saka YouTube.

Kanthi Zoho, kita uga bisa sunting gambar yen wis ditambahake ing presentasi, fungsi sing nyepetake karya kanthi nyingkiri kudu ngliwati gambar sing pengin digunakake liwat editor. Animasi uga minangka salah sawijining kekuwatan sing ditawakake Zoho, animasi sing bisa nyorot poin penting, nggawe crita ...

Slidebean

Slidebean

Yen sampeyan nggoleki template kanthi tema tartamtu, solusi sing ditawakake Slidebean bisa uga minangka sing sampeyan goleki. Slidebean nawakake akses gratis menyang versi dhasar, versi sing kalebu akses menyang nomer akeh template sing diatur miturut tema, sing bakal ngidini kita nggawe presentasi kanthi cara sing luwih gampang tinimbang diwiwiti saka awal utawa adhedhasar template sederhana.

Ora kaya situs web liyane sing ngidini nggawe presentasi, Slidebean menehi kita akses menyang kabeh konten multimedia sing ditawakake ing versi mbayar, mula watesan nalika nggawe presentasi ana ing imajinasi sampeyan lan wektu sampeyan kudu bisa mriksa akeh elemen multimedia sing ditawakake.

Canva

Canvas

Canva minangka sawetara alternatif menyang Powerpoint liwat web sing bisa digunakake. Sanajan dheweke duwe rencana kanggo perusahaan, versi kanggo pangguna ing omah gratis gratis lan nyedhiyakake luwih saka 8000 template, 100 jinis desain lan atusan ewu foto lan elemen grafis sing bisa ditambahake ing presentasi.

Presentasi sing ngidini kita nggawe kaca web, kita bisa ngekspor nganggo format PDF, JPG, PNG lan mode presentasi kanggo dituduhake ing jejaring sosial. Uga ngidini kita kerja sama ing dokumen sing padha karo wong liya, nambah komentar lan malah 1 GB panyimpenan kanggo presentasi.

Canva ora mung ngidini presentasi, nanging uga ngidini kita nggawe sampul album utawa buku, spanduk, sertifikat, kop surat, buletin, kurikulum, buku taun sekolah, kartu bisnis, program acara, kartu identifikasi, papan crita, brosur, brosur, tanggalan ...

geser

geser

geser minangka alternatif gratis sing gratis kanggo Powerpoint kanggo pangguna omah. Kaya Canvas, ngidini kita kerja bareng ing dokumen sing padha karo wong liya, nuduhake presentasi liwat link liwat web nglindhungi akses nganggo sandhi, ekspor proyek kasebut ing format PDF ...

Alternatif iki dirancang kanggo sesambungan karo wong-wong sing ndeleng, ngajak dheweke milih pitakon lan miturut wangsulan, nuduhake asil sing beda-beda saliyane ngidini sampeyan nggawe survey pribadi, dadi becik ing bisnis lan siswa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.