Antena WiFi WiFi Jarak Jauh Paling Apik (TOP 5)

Antena, antena WiFi

Sampeyan bisa uga nemoni sawetara masalah nalika nyambung menyang WiFi ing omah utawa kantor lan sampeyan butuh pitulung luwih akeh kanggo njupuk jangkoan sinyal jaringan nirkabel. Kanggo iki, sawetara praktik wis dirancang Antena WiFi sing gampang nyambung liwat USB.

Karo wong-wong mau sampeyan bisa nyambung menyang sinyal WiFi, sanajan ora kuwat utawa adoh. Jinis antena biasane luwih kuat tinimbang antena sing dipasang ing adaptor jaringan internal komputer, mula bisa nyebabake sinyal sing ora valid yen kertu jaringan sampeyan saiki bisa ditrapake kanggo piranti kasebut.

Antena WiFi WiFi Jarak Jauh Paling Apik

Yen sampeyan kepengin antena WiFi paling kuat, iki sawetara rekomendasi sing bisa didol:

Melon N89A

MELON N89A Antena wifi ruangan lan njero ruangan 2000mw + 24 dbi 10 meter usb. Panrima nirkabel ...
  • ✅ Ukuran sing cocog kanggo diselehake ing endi wae, kanggo panggunaan sing ora jelas ing njero omah utawa ruangan.
  • ✅ CHIPSET RALINK 3070 audit Backtrack minimal kompatibel 4.0, wifiway 2.0 lan beini

La Melon N89A Iki minangka model antena WiFi ruangan lan njero ruangan 2000mW + 24dBi sing udakara udakara 10 meter. Kajaba iku, duwe sambungan sing gampang liwat konektor USB. Modul nirkabel wis kalebu chipset Ralink RT3070 sing kuat. Lan kabeh regane regane murah ...

Alpha AWUS036ACH

Alfa AWUS036ACH AC1200 Dual Band Adaptor USB
  • Geben Sampeyan Ihr Model On, Um Sisherzustellen, Dass Dieser Item Cocog
  • Frekuensi Sambungan: 2.4 Utawa 5ghz

Alfa Networks duwe model antena USB WiFi sing paling misuwur ing pasar. Model Kuat banget sing bisa nyekel sinyal Dual Band, loro ing frekuensi 2.4Ghz lan 5Ghz. Matur suwun karo chipset AC1200 sing menehi performa cukup gedhe (nganti 867Mbps). Mesthi wae, dhukungan kanggo standar 80.211 ac / a / g / b / n.

BrosTrend AC3 Long Range WiFi Adaptor

BrosTrend 1200mbps Long Range USB WiFi Adapter; Windows 11 5GHz Dual Band High Network ...
  • SPEED WIFI MAXIMUM: Sampeyan bisa nggayuh Kecepatan Wifi 867Mbps ing Band 5GHz utawa Kacepetan Wifi saka ...
  • RANGE WIRELESS MAXIMUM: Adaptor Nirkabel Jarak Jauh Iki Kalebu Loro Antena Wifi Entuk Entuk ...

BrosTrend duwe antena USB WiFi jarak jauh paling apik. Model sing duwe sambungan USB lan nganti 120Mbps kacepetan maksimum, dadi 5Mbps kanggo 867Ghz lan 2.4Mbps kanggo 300Ghz. Kajaba iku, loro antena kasebut bisa uga diarahake menyang macem-macem arah, nambah jangkoan.

Jaringan Alfa AWUS036AC

Alternatif liyane sing padha karo model antena sadurunge yaiku antena WiFi Alfa Network iki. Ing kasus iki, kalebu antena dobel, Dual-Band, adaptor USB, Kripik nirkabel AC1200 sing menehi kacepetan transmisi data dhuwur, lan antena duwe bathi ora kurang saka 5dBi.

KUMA EP-8523

KUMA uga adol salah sawijining antena WiFi jarak jauh sing kudu sampeyan pikirake. Iki minangka antena sing dirancang khusus kanggo kapal, truk, kafilah, lsp. Kanthi kamungkinan kanggo soyo tambah njaba lan kompatibel karo macem-macem piranti. Ndhukung 802.11 b / g / n lan, sanajan kacepetan ora paling apik, panel panel kasebut duwe 16dBi sing bisa entuk sinyal nganti 1.5 km ing kahanan sing ideal.

Antena wifi paling apik

La antena WiFi paling apik Saka 5 ing ndhuwur yaiku Melon N89A, salah sawijining model paling apik babagan rasio kualitas / rega, salah sawijining sing paling gampang dipasang, cocog kanggo panggunaan njero ruangan / ruangan, kanthi 24dBi lan 2000mW, lan nganggo chipset Ralink sing kuat. Antena iki ora mung bakal mbantu sampeyan njupuk sinyal WiFi sing adoh utawa ringkih sing ora bisa dijupuk nganggo adaptor jaringan saiki, nanging uga migunani kanggo njupuk sinyal ing situs kemah, ing deso, lan uga kanggo nindakake audit WiFi.

Antena WiFi kanggo PC: kepiye cara kerjane?

Antena WiFi

Una Antena ampli WiFi minangka piranti sing bisa nggedhekake kemampuan nyekel adaptor jaringan integral sing kalebu akeh piranti kayata ponsel, tablet, TV cerdas, komputer, lsp.

Antena USB WiFi jinis iki kanggo PC bisa mbantu sampeyan ngatasi akeh masalah njupuk sinyal, apa ing omah, ing kantor, ing papan kemah, utawa ing papan umum liyane. Nalika nandhang sambungan WiFi sing ringkih, sampeyan bisa ngatasi masalah karo salah siji antena kasebut sing ora ana sinyal sing adoh banget kanggo dijupuk (mesthine bisa uga ana kemungkinan).

Sejatine yaiku periferal sing bisa disambungake liwat port USB menyang PC lan njupuk kabeh jaringan WiFi ing kisaran, sing kadang atusan meter malah bisa uga kilometer.

Yaiku, bisa digunakake minangka repeater nanging kosok baline, apa sing ditindakake entuk sinyal sing ngerteni lan nambah supaya tim sampeyan bisa entuk manfaat kaya sing cedhak.

Artikel sing gegandhengan:
Amplifier WiFi Terbaik ing taun 2020

Apa sing diarani antena WiFi ruangan?

Sinyal WiFi

Antena WiFi WiFi jarak jauh bisa diduweni macem-macem keperluan. Saliyane ngidini sampeyan njupuk sinyal WiFi sing adoh utawa ringkih kanthi cara sing luwih apik, uga duwe aplikasi liyane sing apik banget.

Sawetara aplikasi paling pinunjul Padha:

  • Nyambung menyang a sinyal WiFi sing adoh utawa ringkih sing ora bisa diakses nganggo adaptor jaringan konvensional. Jangkoan jaringan WiFi bisa tekan sawetara lusin meter, nanging yen ana sababe sebab sampeyan adoh banget, antena jinis iki bakal dadi sing sampeyan goleki.
  • Nyambung menyang sinyal WiFi umum gratis sing ora kuwat kanggo njupuk ing endi sampeyan.
  • Kanggo njupuk sinyal saka kendaraan kayata trek, kanggo kafilah / motor, ing Camping, Etc.
  • Eksperimen transmisi dening WiFi ing antarane rong poin.
  • Nindakake audit keamanan jaringan WiFi, yaiku, njupuk sinyal jaringan cedhak kanggo mriksa keamanan nggunakake alat hacking jaringan. Jinis alat kasebut bisa ditemokake ing distribusi GNU / Linux kayata WifiSlax, Kali Linux, lsp. Lan mesthine duwe panggunaan dobel, amarga uga digunakake sawetara kanggo nyusup jaringan lan nyambung tanpa mbayar ...

Pertimbangan milih antena

cara milih antena USB wifi

Ana akeh Pertimbangan sing kudu dipikirake nalika milih model sing apik nalika antena USB WiFi. Kanggo milih sing bener, aku nyaranake sampeyan maca bagean ing ngisor iki ...

Interior / Eksterior

Sing pertama yaiku ngerti tujuan antena WiFi. Ora padha yen sampeyan golek antena kanggo digunakake ing omah, utawa kantor, tinimbang yen sampeyan golek antena kanggo dipasang ing njobo. Akeh antena sing cocog kanggo panggunaan njero ruangan lan ruangan, lan ruangan bisa digunakake tanpa ana masalah ing njero omah, nanging ora beda, amarga ora dilindhungi saka cuaca sing ora apik.

Alamat

Sawise ngerti jinis antena WiFi sing sampeyan pengin ing ngisor iki yaiku kanggo nemtokake papan sing bakal dilebokake utawa kepiye cara ngarahake antena. Iki bakal gumantung marang tujuan lan jumlah alangan sing bisa ditemokake ing wilayah sampeyan.

Ing tangan siji sampeyan duwe jinis unidirectional. Ing kasus iki, amplitudo sinyal sing dijupuk ing siji arah bakal ditambah. Yaiku, nalika ngerti kanthi jelas sumber sinyal WiFi saka endi lan sampeyan bisa nggawa arah kanthi bener kanggo njupuk.

Saliyane sampeyan duwe sing bisa mlaku ing pirang-pirang arah, kayata bidirectional utawa antena WiFi omnidirectional. Ing kasus iki, sinyal kasebut bakal dijupuk ing radius sing luwih jembar, lan luwih apik yen sampeyan ora pengin njupuk sinyal tartamtu, nanging kabeh radio ing sawijining wilayah.

Ana jinis liyane antena, sanajan kurang asring, kayata sing diarani Yagi, mbalikke, parabola, lsp.

Mode Stasiun / Mode AP

Akeh model antena USB WiFi sing bisa digunakake mode stasiun, yaiku, dheweke bisa nyekel sinyal sing adoh supaya bisa nambah lan nggawe cukup kanggo nyambungake sampeyan karo jaringan kasebut.

Liyane uga bisa digunakake ing mode tambahan, yaiku Mode AP (Jalur Akses). Iki minangka kauntungan gedhe, amarga ora mung bakal bisa nindakake apa wae sing ditindakake ing mode stasiun, nanging uga bisa dadi titik akses kanthi nyebarake WiFi menyang piranti liyane ing lingkungan sampeyan.

Yaiku, antena sing digunakake ing mode stasiun lan mode AP bisa njupuk sinyal adoh kanggo nyedhiyakake akses menyang PC sing disambungake liwat USB uga minangka «router WiFi» supaya bisa nyambung piranti liyane kayata ponsel, tablet, televisi, lsp. Kabeh tanpa prelu nyambungake karo kabel ... Kanthi tembung liyane, yen apa sing sampeyan goleki uga Antena WiFi kanggo seluler, iki bisa uga dadi pilihan sampeyan.

Gain / jarak

Antena WiFi WiFi jarak jauh duwe unit sing ngenali daya lan jangkoan antena iki. Iki bisa saka antena sing tekan sawetara lusin meter, nganti antena WiFi 5Km lan malah luwih akeh ing sawetara kasus.

Saya dhuwur tenaga, saya akeh jangkoan. Kanggo kasebut, sampeyan kudu ndeleng unit ing ngisor iki:

  • dBm: yaiku singkatan saka unit decibel-milliwatt, yaiku unit daya sing ditulis ing dB sing ana gandhengane karo siji mW. Digunakake banget ing radio, gelombang mikro lan jaringan serat optik lan sing ngidhentifikasi kekuwatan emisi absolut saka pemancar, mula ana sing narik sampeyan yen sampeyan pengin nggunakake AP.
  • dBi: yaiku unit sing diukur ing dB kanggo nyebut entuk energi saka antena dibandhingake karo antena isotropik, yaiku unit sing nyebar energi ing kabeh arah. Unit kasebut luwih gedhe, luwih akeh jangkoan / sensitivitas. Contone, kanggo menehi ide:
    • 0dB = 200m
    • 4dB = 440m
    • 7dB = 620m
    • 10dB = 1.2 km
    • 16dB = 5 km
    • 20dB = 12.5 km
    • 24dB = 31 km

Kaya sing sampeyan ngerteni, dudu unit linear, nanging dheweke mlumpat ...

Yen ora kasebut lan sampeyan ngerti nomer milliwatts (mW) saka antena, sampeyan bisa nggunakake iki konverter online kanggo ngetung dBm.

Gangguan

Sampeyan uga ora bakal lali nimbang-nimbang liyane nalika milih, lan iku jumlah gangguan utawa alangan sing bisa ditemokake. Mesthi sampeyan wis ngerti sinyal frekuensi kasebut 2.4Ghz Dheweke kurang cepet, nanging baline nawakake jangkoan sing luwih gedhe lan bisa ngatasi alangan sing bisa ditemoni (lawang, tembok, banyu, gelombang mikro lan gangguan elektromagnetik liyane, lsp).

Nanging, 5Ghz nawakake kacepetan dhuwur banget, nanging kurang bisa ditembus lan bakal luwih rawan yen ana alangan tartamtu ing antarane.

Kompatibilitas

Pungkasan, antena USB WiFi jinis iki biasane duwe kompatibilitas apik kanggo Microsoft Windows, sanajan uga bisa digunakake ing macOS, GNU / Linux lan sistem operasi liyane sanajan ora kasebut, amarga biasane ana driver umum ing SSOO liyane. Uga, USB minangka port umum, mula sampeyan ora bakal nemoni masalah karo antarmuka iki.

Antena WiFi liyane biasane uga nyambung bandar liyane, kayata RJ-45 kanggo nyambung langsung menyang router (contone, minangka antena parabola kanggo nampung sinyal satelit, utawa WiMAX), lsp.

Sampeyan uga kudu nggatekake manawa ndhukung siji utawa frekuensi liyane, sanajan akeh Dual Band (2.4 / 5Ghz), dadi sampeyan ora bakal nemoni masalah. Nanging elinga manawa akeh piranti sing ora saiki ora ndhukung 5 lan mung kompatibel karo 2.4.

Semono uga Standar WiFi 802.11, priksa manawa kompatibel karo piranti sampeyan. Paling ora, dheweke nampa 802.11 a / b / g / n / ac.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.