Aplikasi paling apik kanggo nyelehake rai ing foto

El pertukaran pasuryan utawa ganti rai wis modis ing Internet. Lan apa saiki wis kabeh wong wis nginstal ing ponsel aplikasi kanggo masang rai ing foto. Iki tugas nyunting foto sing gampang, kasedhiya kanggo sapa wae, nanging sing paling nyenengake.

Aplikasi kasebut ngidini kita ngganti pasuryan kita dhewe karo wong liya, nganggo topeng, dadi stuntmen wong sing misuwur, distorsi fitur wajah kita, ngowahi awake dhewe dadi karakter kartun, superimpose wajah kita karo aktor utawa aktris ing film lsp. Kasedhiya macem-macem kemungkinan lan akeh lapangan mbukak kanggo nggawe kreatifitas.

Ing kiriman iki kita bakal maneh sawetara app paling sing bisa digunakake. Karo wong-wong mau lan kanthi imajinasi, kita bisa seneng-seneng. Ana sing luwih ringkes lan rumit, nanging kabeh duwe daya tarik. Dheweke diwenehake menyang sampeyan sing diklasifikasikake kanthi urutan abjad. Sampeyan kudu milih sing paling disenengi. Sanajan, mung ana setengah rolas, coba coba kabeh?

Motong lan tempel foto

Sederhana lan gampang digunakake: Motong lan tempel foto

Pisanan ing dhaptar. Lan kanthi jeneng dheweke ora mangu-mangu. Iki sabenere aplikasi iki kanggo: kanggo motong lan tempel foto. Semono uga gampang. Sampeyan bisa uga ora paling apik ing segmen, utawa sing paling misuwur, nanging mesthi menehi apa sing dijanjekake.

Sejatine apa sing ditindakake aplikasi iki ngidini kita milih lan milih bagean tartamtu ing foto. Mengko, fragmen potongan kasebut bisa dilebokake menyang gambar liyane, utawa kanthi latar mburi anyar. Bisa rampung karo gambar sing dikarepake. Mesthi uga nganggo pasuryan lan pasuryan, sing paling nyenengake.

Aplikasi kasebut nduweni alat tartamtu kayata zoom kanggo nyedhaki gambar lan panenane sampurna. Ora nindakake samubarang kaya PhotoshopNanging nawakake macem-macem fitur sing bisa digunakake kanthi kreatifitas cilik. Sederhana, nanging efisien. Lan sing paling penting, gratis. Apa maneh sing njaluk dijaluk?

Download link: Motong lan tempel foto

Cupace

Cupace: aplikasi sing nyenengake kanggo masang rai ing foto lan liya-liyane.

Jeneng lengkap aplikasi iki yaiku Cupace - Cut lan Tempel Foto Pasuryan. Jeneng kasebut jelas nerangake apa sing bakal digunakake kanggo: barang kasebut diwiwiti Cut lan tempel rai ing foto. Cocog kanggo nggawe meme lan menehi sentuhan sing nyenengake ing foto sampeyan, antara liya.

Fungsi sing paling digunakake yaiku ngganti wajah ing foto, nglereni rai utawa bagean banjur nempel ing foto liyane. Kajaba iku, sampeyan bisa nambah teks lan rincian liyane kayata emoji lan efek. Nduwe mode nglereni, proses sing aplikasi mbantu kita nggunakake kaca pembesar (zoom) lan gambar rinci babagan baris sing bakal ditindakake. Pasuryan sing dipotong kanthi otomatis disimpen ing galeri rai supaya bisa digunakake maneh ing foto liyane tanpa kudu dipotong maneh.

Pungkasan, Cupace ngidini kita nyimpen asil «copy-paste» lan bareng ing jejaring sosial kaya Instagram, Path, Facebook, LINE, Whatsapp, Telegram, lsp.

Cekakipun, alat editing foto sing sederhana nanging kuat. Aplikasi iki saiki gratis lan bisa didownload ing Android 4.1+ ing APKFab utawa Google Play.

Download link: Cupace

FaceApp

faceapp

Transformasi rai sing nyata banget: FaceApp

Misuwur banget lan misuwur ing saindenging jagad, FaceApp yaiku aplikasi editing foto lan video kanggo iOS lan Android sing digawe dening Lab nirkabel, perusahaan sing adhedhasar ing Rusia. Aplikasi sing apik banget iki bisa ngasilake transformasi pasuryan manungsa sing nyata banget. Dadi, kita ora bisa mandheg nyakup ing dhaptar minangka aplikasi kanggo masang rai ing foto.

Owahi praupan supaya esem, katon luwih enom (utawa luwih tuwa), utawa malah bisa nggayuh keajaiban ngowahi jinis. Iki yaiku sawetara perkara sing diidini FaceApp kanggo kita. Pilihan liyane sing menarik yaiku ngetrapake macem-macem jinis dandanan, gaya rambut lan warna rambut, tato, kabur lensa lan latar mburi, lan liya-liyane.

Diluncurake ing 2017, FaceApp kanthi cepet nggayuh sukses. Nanging, dheweke uga dadi tuduhan keras sing ana gandhengane karo nglanggar privasi data pangguna. Katon yen FaceApp nyimpen foto pangguna ing server lan digunakake kanggo tujuan komersial, kaya sing kasebut ing kahanan sing ditampa pangguna.

Nanging sanajan Face Face isih dadi salah sawijining aplikasi paling apik ing segmen kasebut. Kerjane banget lan nawakake kemungkinan meh telas. Perlu dicoba.

Download link: FaceApp

Blender rai

Blender Wajah: aplikasi kanggo masang rai ing foto.

Petunjuk: ing basa Inggris, alat pawon sing digunakake kanggo nggawe campuran lan goyang diarani blender. Lan sejatine, iku sejatine sing ditindakake Blender rai nganggo gambar rai: campuran.

Nduwe antarmuka sing gampang lan gampang digunakake. Iki minangka kabecikan sing hebat, amarga ora perlu nggunakake pirang-pirang jam kanggo sinau cara kerjane lan nemokake trik. Kesederhanaan minangka kautaman utama. Bener, kanggo nggunakake Blender Wajah sampeyan mung kudu ngeklik gambar lan milih template kanggo nglakokake kombinasi. Sawise rampung, aplikasi bakal ngatasi awake dhewe kanggo nyetel sudhut gambar supaya pas karo bingkai sing dipengini.

Download link: Blender rai

Swap Face

Swap Face

Salah sawijining aplikasi sing paling apik kanggo ngganti wajah ing foto sampeyan: Face Swap

Aplikasi kanggo nyedhiyakake pasuryan ing foto luwih akeh, sanajan nyatane fungsine yaiku ganti wajah. Yaiku, ganti wajah.

Kanggo nindakake operasi iki, cukup pilih foto dhisikan sing katon pasuryan (ati-ati: supaya bisa digunakake, kudu ora ana enem gambar ing gambar). Yen wis rampung, sampeyan kudu milih foto liyane supaya bisa ngenali rai liyane, ngekstrak banjur nandur ing foto pisanan sing dipilih.

Sanajan asile iki ganti wajah Dheweke apik banget (minangka salah sawijining aplikasi paling apik ing fungsi tartamtu iki), sejatine aplikasi umum rada winates, amarga ora ngidini sampeyan nindakake luwih saka iki. Uga, kudu dielingake yen Face Swap minangka alat khusus kanggo platform Android.

Download link: Swap Face

MSQRD

masquerade

Akeh kulit kanggo ngganti pasuryan nggunakake MSQRD

Iki dudu aplikasi salinan lan tempel rai, uga a ganti wajah. Nanging bakal dadi kesalahan gedhe yen ora kalebu ing dhaptar. Apamaneh amarga dipikolehi dening Facebook.

MSQRD yaiku huruf konsonan saka tembung Inggris Masquerade, sing artine "bola topeng" utawa "bola kostum." Fungsi utamane yaiku ngetrapake serangkaian topeng lucu ing rai sing katon ing foto kita. Utawa ing pasuryan sampeyan dhewe, nggunakake kamera telpon.

Cara nggunakake aplikasi iki ora bakal luwih gampang: kamera fokus ing rai dhewe mode selfie lan MSQRD ditrapake efek nyata-wektu. Kita kudu nyoroti pelacakan sing apik kanthi gerakan, amarga kita bisa mindhah, tumindak lan malah bisa ngomong nganggo topeng sing dipilih tanpa kualitas sing paling ora kena pengaruh.

Kosok baline, manawa asil aplikasi kanggo nyelehake rai ing foto bakal gumantung banget karo kualitas kamera telpon lan pulsa sing diduweni. Sampeyan uga kudu nyathet yen aplikasi gratis lan dihargai para penggunane. Apa sampeyan melu bal topeng sing nyenengake iki?

Download link: MSQRD

Snapchat

snapchat

Snapchat, aplikasi kanggo masang rai ing foto lan liya-liyane

Bisa uga app foto sing paling populer ing kana. Nyatane, Snapchat Iki minangka sing pertama sing wani nyoba kanthi sukses ing pasar ceruk iki, ing taun 2011. Suksese langsung lan ora suwe jutaan unduhan didaftar ing telpon ing saindenging planet iki. Lan ora mung ing antarane para mudha.

Snapchat nawakake akeh fitur kanggo ngowahi lan ngganti wajah: saringan, topeng, retouching ... Kemungkinan meh telas lan asile lucu banget. Kajaba iku, ngidini kita nuduhake gaweyan karo kabeh kontak liwat jaringan sosial.

Pangguna Snapchat bisa njupuk foto lan ngrekam video, nanging uga nambah teks lan gambar lan efek liyane. Gambar lan video sing digawe diarani snaps. Pangguna milih suwene wektu bisa katon. Sawise iku, dheweke ilang saka layar panampa lan mbusak permanen saka server. Sampeyan bisa ngomong saben sworo seru iki minangka tampilan "seni ephemeral" sing nyenengake lan nyenengake.

Snapchat minangka aplikasi gratis sing kasedhiya kanggo Android lan iOS. Salah sawijining sing kudu diduweni saben wong ing ponsel.

Download link: Snapchat


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.