Cara nggunakake Autotune online karo alternatif gratis iki

Cara nggunakake autotune online

Mbalik ing pungkasan taun 90-an, industri musik nampi salah sawijining alat sing paling misuwur lan digunakake kanggo ngrekam swara, nggawe musik lan nambah kabeh jinis edisi swara menyang rekaman seniman, vokalis, komposer lan musisi. . Iki ana ing Autotune, soko sampeyan wis tau krungu bab sadurunge.

Amarga akibat saka Autotune ing jaman biyen lan malah saiki, amarga isih akeh digunakake ing saindenging jagad, saka tingkat produksi lan industri sing paling murah nganti sing paling dhuwur, akeh alat sing wis digawe sing niru fungsi lan karakteristik piranti lunak iki. nganti saiki kita bisa nemokake akeh aplikasi seluler, program komputer lan kaca web sing mbantu ngowahi lan nambah swara lan swara, apa wae, sing minangka fungsi utama autotune. Mulane kita saiki arep karo sawetara paling free alternatif sing bisa ditemokaké dina ing Android.

Aplikasi ing ngisor iki sing bakal ditemokake ing ngisor iki gratis, iku worth kang lagi nyimak, supaya sampeyan ora kudu nglampahi jumlah dhuwit kanggo njupuk kauntungan saka wong-wong mau. Nanging, siji utawa luwih saka ing ngisor iki bisa uga duwe versi premium sing dibayar lan nyedhiyakake fitur sing luwih maju kanggo ngetrapake perbaikan lan koreksi Autotune menyang materi audio sing dikarepake. Elingi iki, ayo goleki alternatif Autotune gratis sing paling apik.

tune kula

nyetel kula

Kita wiwiti karo tune kula, app menarik banget sing kasedhiya ing Android liwat Google Play Store lan toko aplikasi lan repositori liyane. Antarmuka cukup prasaja, uga fungsi lan fitur, sing cukup nyenengake kanggo nggunakake, amarga ora ana kesulitan utama nalika ngowahi trek audio lan swara.

Lan iku fungsi utama iku, kanggo nggawe modifikasi trek lan editing swara kanggo koreksi luwih tepat. Iku, kaya sing diterangake dening pangembang, "Studio rekaman kanthi efek vokal lan luwih saka 50 irama gratis", sing bener, amarga ana akeh efek, saben luwih menarik tinimbang liyane, sing mbantu nggawe swara lan swara asli luwih apik utawa, yen sampeyan pengin, ora katon kaya sing wiwitan. Uga dilengkapi fungsi Auto-Pitch, sing digunakake kanggo mbenerake cathetan sing ora bisa digayuh lan nggawa menyang sing dikarepake.

Ing sisih liyane, Tune Me uga ngidini sampeyan nginstal irama dhewe, uga ngidini efek ditrapake ing latar mburi nalika ngrekam. Keuntungan liyane yaiku bisa nindakake kalibrasi otomatis lan sinkronisasi swara kanthi irama. Kanggo liyane, ana mixer (mixer), sing mbantu nyetel volume swara lan irama kanthi kapisah, lan panel visualisasi gelombang. Uga dilengkapi indikator sing murup yen sampeyan nyanyi banter banget. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, iki minangka salah sawijining alternatif gratis sing paling apik kanggo Autotune ing Android.

Voloco

Aplikasi voloco alternatif Android kanggo autotune

Kasunyatan sing Voloco dadi kaloro ing dhaftar iki ora ateges sing iku rodok olo kanggo Tune Me minangka alternatif kanggo Autotune, adoh saka iku. Iki, nyatane, luwih populer lan mulane digunakake ing Android. Ing wektu sing padha, reputasi kasebut luwih dhuwur, mula nduweni rating bintang 4.5 ing Plpay STore sing adhedhasar luwih saka 10 yuta undhuhan lan 129 ewu panemu.

Ora masalah yen sampeyan pengin nyanyi luwih apik utawa mung rap ing tune ... Voloco bakal mbantu sampeyan nindakake kaya sadurunge, kanthi efek, fungsi, setelan, lan fitur tuning kanggo swara lan melodi. Pramila, sanajan iku aplikasi sing gampang, nanging digunakake dening musisi lan penyanyi amatir lan profesional.

Nggawe rekaman sampeyan katon kaya direkam ing studio profesional amarga pasca-produksi sing bisa ditindakake karo Voloco, sing mbantu nyetel swara nganti kaya sing diprodhuksi dening instrumen profesional lan penyanyi terkenal. Ing wektu sing padha, sampeyan bisa nggunakake macem-macem prasetel kanggo aplikasi komprèsi, ekualisasi lan efek reverb supaya polesan rekaman nganti sampurna.

Artikel sing gegandhengan:
Alternatif paling apik kanggo Adobe Flash Player

Uga nerangake karo perpustakaan free ngalahaken sing bisa digunakake bebas. Sampeyan bisa milih salah siji ing antarane ewonan ketukan gratis sing digawe dening produser lan penyanyi profesional. Alat Voloco bakal mbantu sampeyan milih nada irama sing dipilih kanggo ngetrapake tuning sing cocog.

Ing sisih liyane, Aplikasi Android lan alternatif kanggo Autotune iki uga ngidini sampeyan ngimpor irama kanthi gratis kanthi gampang, supaya sampeyan nggunakake siji sing wis digawe sadurunge. Iku uga ndadekake iku bisa kanggo ngekspor iki, uga swara, ing format AAC utawa WAV, lan nerangake karo luwih saka 50 efek lan pad lyric supaya sampeyan bisa nyanyi lagu favorit tanpa nggawe kesalahan.

Studio Studio n-Track

studio n-trek

Lan rampung karo flourish a, kita duwe Studio Studio n-Track, aplikasi liyane sing apik banget lan alternatif kanggo Autotune kanggo Android sing dilengkapi fitur sing cukup lengkap kanggo penggemar sing pengin nambah swara lan swara saka rekaman utawa trek apa wae.

n-Track Studio nduweni fungsi sing padha karo rong alternatif liyane sing wis kasebut, yaiku Tune Me lan Voloco. Iku amarga saka iku Sampurna kanggo nggawe musik, nyetel lan mbenerake nada, lan ngetrapake macem-macem efek lan modifikasi. sing bakal mbantu asil dadi cukup profesional. Lan iku ngijini sampeyan kanggo ngrekam swara, thanks kanggo kasunyatan sing nyawiji karo mikropon seluler, saliyane iku uga ngijini sampeyan kanggo nambah lan nyunting trek audio karo Loop Browser lan paket sampel beda sing. bebas royalti lan bebas hak cipta. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngimpor irama, antara liya.

Artikel sing gegandhengan:
6 Alternatif paling apik kanggo DonTorrent ing 2022 kanggo Download Torrent

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.