Browser Aman Avast Wiwit Dhewe - Cara Ngindhari utawa Mbusak instal

browser aman avast diwiwiti dhewe

sing Avast Secure Broser diwiwiti dhewe Rasane rada ngeselake babagan pengalaman pangguna ing komputer nalika main, makarya utawa nonton film apa wae, bener? Iki kudu didandani. Amarga iku kalebu antivirus sing apik, mula ana kewan omo kaya iki sing bisa uga apes. Nyatane Avast kalebu Avast Antivirus Group, perusahaan sing awak lan jiwa sing darmabakti kanggo nglawan malware lan virus liyane sing bisa ditemokake ing Internet lan mbebayani komputer lan mula keamanan.

Bisa diarani manawa perusahaan iki wis ahli ing masalah anti virus. Khusus, kerjane nganggo macem-macem piranti, kayata ponsel, laptop lan komputer pribadi desktop. Kasunyatane saiki bisa diarani kaya ngono Avast minangka salah sawijining antivirus sing paling akeh digunakake ing planet iki. Mula, sampeyan bakal seneng nggunakake saben dinane lan tetep keamanan sampeyan, nanging kesalahan kayata Avast Secure Browser sing diwiwiti, bisa uga nggawe sampeyan edan ing sawetara wektu. Iki duwe solusi lan sampeyan bakal bisa nemokake (muga-muga) ing artikel iki.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nganyari Avast Free suwene setaun

Minangka informasi ekstra yen sampeyan pangguna Avast lan ora ngerti, sampeyan kudu ngerti yen ana rong versi Avast, sing gratis lan sing diarani Pro, sing dibayar. Sejatine bedane yaiku versi pro kanthi kabeh nganyari saka Avast kanthi cepet lan tanpa masalah, kanthi langsung. Piranti kasebut bakal ndadekake piranti sampeyan aman, ora aman saka nganyari malware. Saliyane Browser Aman Avast sing misuwur, sing dadi subyek sing bakal ditrapake lan kita ngerti manawa akeh pangguna sing keluhan minangka browser kanggo miwiti dhewe.

Kita menyang kana karo solusi sing beda kanggo masalah browser Avast anyar iki diwiwiti kanthi otomatis lan nggunakake macem-macem sumber ing komputer.

Solusi kanggo Browser Aman Avast diwiwiti kanthi dhewe

Pateni Avast

Kanggo ndandani bug iki, lan sadurunge instal, coba nyoba ndandani saka manajer tugas. Kanggo bisa ngetik task manager, sampeyan kudu pencet, kaya sing wis dingerteni, tombol kontrol + shift + uwal, utawa uga ketik saka kontrol + alt + busak banjur pilih opsi manager tugas saka menu sing ditampilake.

Ya, kita kalebu manajer tugas. Saiki pindhah menyang pilihan wiwitan ing administrator, ing menu kasebut sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh aplikasi sing diinstal ing komputer pribadi sampeyan. Saiki saka ing antarane, goleki sing diarani Avast lan yen sampeyan duwe, klik kanthi tombol mouse ing sisih tengen banjur klik mateni pilihan. Sampeyan duwe gambar ing ndhuwur yen luwih jelas babagan carane nindakake. Mesthi wae, bakal metu ing Spanyol kanggo sampeyan. 

Kanthi cara iki sampeyan bakal njamin browser sing aman Avast, Browser Avast Secure ora mung diwiwiti nalika sampeyan miwiti sistem operasi, nggawe kabeh wiwit luwih alon lan sampeyan bakal kelangan wektu urip tanpa sebab. Dadi, yen iki cocog karo sampeyan, kita bisa nganggep bug sing browser Avast aman diwiwiti kanthi permanen. Yen durung diatasi lan diwiwiti maneh, kita bisa nerusake instal instal browser. Kita mulang sampeyan ing bagean sabanjure.

Copot browser Avast Secure Browser

Cara sadurunge ora bisa digunakake kanggo sampeyan, mula kita bakal nyoba nyopot instal supaya ora mandheg nalika miwiti pc lan sing paling penting, supaya sampeyan mandheg nganggo sumber tanpa idin. Mergo sing dijamin bakal nggawe komputer pribadi sampeyan luwih alon. Kanggo mbusak Avast Secure Browser sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

Kita kudu mbukak konfigurasi sistem operasi Windows, lan banjur rampung nggunakake tombol Menang + I. Sampeyan uga bisa njaluk menu kasebut saka wiwitan, aplikasi. Sampeyan ngerti, kanthi cara tradisional saka menu wiwitan drop-down. Ora ana cara kanggo nyasar.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mateni Avast supaya ora ngganggu sampeyan

Sampeyan nang njero? Dadi wayahe nggoleki lan mbusak. Temokake Browser Aman Avast ing dhaptar aplikasi sing wis diinstal. Saiki terusake kanggo nyopot. Kanggo iki, sampeyan kudu ngeklik tombol instal. Sampeyan mung kudu tindakake langkah-langkah khas kanggo instal kabeh program lan kanthi mangkono sampeyan bakal bisa ngilangi browser Avast sing aman iki sing nesu banget. Bakal ilang saka sistem lan sampeyan ora bakal bisa ndeleng maneh nalika miwiti sistem operasi saben dina.

Browser Aman Avast ora bakal mbukak?

avast

Sampeyan bisa uga cocog karo sampeyan umume lan sampeyan ora pengin nyopot instal, nanging kegagalan ora mbukak, malah ngelawan saka ing ndhuwur. Banjur sampeyan kudu nyoba cara liya tinimbang gumantung karo sampeyan ndownload program pihak katelu sing ngresiki registri. Ora kayane kepiye cara program iki digunakake? Kita nerangake kepiye carane ditindakake ing paragraf ing ngisor iki.

Artikel sing gegandhengan:
Antivirus gratis paling apik kanggo Windows 10

Sampeyan kudu nggoleki program ing Google sing digoleki "Registry cleaners". Sawise duwe, apa sing bakal sampeyan lakoni yaiku kabeh program, pindai sistem operasi sampeyan lan bakal nemokake kabeh file sing digunakake browser aman sing disenengi, Avast Secure Browser, kanggo miwiti. Sawise dideteksi, program bakal ndandani (utawa muga-muga) registri kanggo wiwitan sabanjure.

Sejatine sing ditindakake program kasebut yaiku ngresiki kabeh kesalahan kasebut nalika wiwitan lan file rusak ing jalur sing bisa nggawe program sampeyan ora bisa miwiti. Sampeyan bisa njupuk kauntungan saka program iki sing wis didownload kanggo ngresiki file sing ditinggalake Avast. Bakal apik kanggo sampeyan lan kabeh perkara.

Ora bisa nemokake program registri sing luwih resik ing Google? Kita menehi dhaptar dhaptar sing paling misuwur ing ngisor iki:

  • Perawatan Sistem Lanjut
  • Defensebyte Pangoptimal Komputer
  • Ndandani Registri
  • CCleaner
  • Resik Registika Wicaksana
  • JetClean.
  • Gampang Cleaner.

Muga-muga kita bisa ngatasi masalah manawa browser Avast aman diwiwiti kanthi otomatis lan yen sampeyan durung bisa, sampeyan bisa menehi komentar ing kothak komentar ing ngisor iki, luwih jero, apa sing kedadeyan karo browser kasebut supaya bisa diselidiki. Ndeleng sampeyan ing artikel sabanjure!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.