Cara nggawe bunder ing Minecraft

bunder minecraft

Apa sampeyan pemain game kiub 3D sing misuwur lan pengin ngerti kepiye bunder ing Minecraft? Kita wis ngerti manawa iku game sing disenengi wong sing beda umur. Nanging iki uga game sing apik banget amarga nawakake akeh kemungkinan kanggo para pemaine. Kothak wedhi lengkap sing bakal ngidini sampeyan njelajah nganti kesel lan mbangun kabeh sing bisa dibayangake.

Lan ing Minecraft sampeyan bisa nindakake kabeh sing dikarepake ing jagad sing digawe. Sampeyan bakal duwe macem-macem alat sing bisa diatasi saka topi tanpa masalah. Kreativitas minangka watesan, mula sampeyan kudu mutusake babagan jagad sampeyan. Sampeyan bakal bisa nggawe prekara sing nyengsemake. Yen sampeyan minangka pemain veteran kothak wedhi, sampeyan bakal ngerti apa sing bakal dibahas. Amarga sing paling berpengalaman wis nate weruh prekara sing apik banget, uga spektakuler. Desain lan arsitektur 10 kayata katedral, jembatan utawa kutha sing paling apik sing pengin digawe.

Artikel sing gegandhengan:
10 game paling mirip karo Minecraft

Nanging aja kuwatir amarga yen sampeyan asale sing miwiti artikel iki uga bakal mbantu sampeyan. Kita bakal priksa manawa sampeyan sinau trik tartamtu supaya sampeyan miwiti kanthi apik ing kothak wedhi lan jagad sampeyan terus tanpa mandheg. Sampeyan duwe atusan tutorial babagan platform video lan streaming sing beda, nanging kita bakal nggawe pandhuan sing gampang dipérang dadi 2 bagean: nggawe lingkaran ing njaba Minecraft banjur ngerti kepiye carane ngirimake kanthi tepat menyang game video kothak 3D sing sampeyan karepake akeh banget. Nanging ayo lunga menyang kono kanggo nerangake babagan cara nggawe lingkaran ing Minecraft.

Kepiye cara nggawe lingkaran ing Minecraft?

Minecraft

Prinsip kasebut minangka teknik sing gampang banget sing mung bakal njaluk sampeyan program eksternal sing diarani Paint. Akeh sing bisa ngerti, amarga iku salah sawijining program Windows paling misuwur sing ngancani kita sajrone pirang-pirang taun. Iki minangka program gambar lan editing sing gampang banget sing kudu sampeyan instal ing PC. Sampeyan bakal nemokake ing aksesoris Windows. Sawise sampeyan ngerti, sampeyan mung kudu langsung menyang pandhuan kanggo nggawe lingkaran ing Minecraft.

Kanggo miwiti, sampeyan kudu mbukak kaya sing wis kita ucapake ing wiwitan lan aksesoris Windows lan bukak program Paint. Aja edan yen sampeyan durung nate mbukak amarga gampang banget lan sampeyan bakal bisa ndeleng nalika ngetik kanthi antarmuka. Sampeyan bakal bisa ndeleng ing sisih kiwa ndhuwur ana macem-macem alat lan ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake kanvas putih. Yen sampeyan menet ing pojok kanan kanvas sing padha iki, sampeyan bisa nyeret kanggo nggedhekake nganti maksimal. Kaya-kaya sampeyan nggedhekake.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe perpustakaan ing Minecraft

Saiki sampeyan kudu nemokake ing antarmuka bagean bentuk lan pilih elips kanthi ukuran kekandelan sing cukup lancip. Kapan sampeyan pengin, sampeyan bisa nggambar elips utawa bunder nganggo kanvas kanthi ngeklik lan tanpa mandheg pencet utawa ngeculake klik, sampeyan kudu mindhah metu. Sampeyan bakal weruh manawa bunder wiwit tuwuh nganti sampeyan nggawe ukuran sing dikarepake. Yen sampeyan pengin trik nggawe seragam sampeyan bisa menet tombol shift ing keyboard. Kanthi cara iki bakal padha lan sampeyan ora bakal duwe masalah karo bentuk sing digawe.

Saiki kanthi lingkaran digawe lan sawetara zoom sampeyan bisa ndeleng piksel gambar. Jupuk alat potlot banjur gambar ing sisih ndhuwur lingkaran menyang bisa ndeleng tanpa nggedhekake pinten piksel duwe saben baris gambar. Minangka tips, kita ngandhani manawa sampeyan kudu nggambar garis ing sadhuwure ndhuwur lingkaran lan kanthi cara iki sampeyan bisa ngitung piksel sing luwih apik sing nggawe garis kasebut dhewe.

Kepiye cara pass circle saka Paint menyang Minecraft?

Perpustakaan Minecraft

Saiki kita wis sèket persen kerja rampung. Kita mung kudu ngerti cara ngirimake gaweyan minangka template menyang kothak wedhi 3D kotak, Minecraft. Iki lan kaya sing wis rampung sadurunge bakal ditindakake pandhuan cilik sing kudu sampeyan tindakake kanthi langkah demi langkah. Ora angel banget utawa rumit, sampeyan mung kudu ngetutake pandhuan iki sithik kaya sing wis ditindakake nganti saiki lan nalika sampeyan ora nyangka, sampeyan bakal nggawe lingkaran ing Minecraft. Aja kuwatir amarga mung mindhah sawetara piksel saka sisih menyang sisih liyane. Ayo menyang kana kanthi bagean loro pandhuan:

Kanggo miwiti karo bunder ing Minecraft sampeyan kudu kudu nggambar gambar cat sing wis dietung piksel. Yen wis entuk, sampeyan bisa ngetik Minecraft lan nemokake papan sing pengin digawe bunder kasebut. Sawise sampeyan nemokake papan, sampeyan bisa miwiti nempatake kotak Minecraft miturut piksel sing sampeyan etung ing Paint lan ing arah sing bener sing sampeyan butuhake. Coba pikirake papan sing pengin dilebokake amarga wiwit ngetung piksel banjur ora duwe papan, sampeyan bakal ditinggal setengah lan sampeyan kudu miwiti maneh ing papan liya. Lan iku butuh wektu suwene.

Saiki sampeyan kudu ngaturake dhewe kanggo nempatake kiub kanthi sethithik kanthi arah utawa orientasi sing padha karo piksel sing wis digambar ing Paint dununge. Mbaka sethithik, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa lingkaran Minecraft diwiwiti lan sampeyan bakal entuk target pungkasan. Sampeyan bisa uga rada angel yen sampeyan ora duwe layar kapindho ing PC kanggo nggambar lan ngetung piksel, sampeyan kudu menehi tabulasi utawa ngetik lan metu saka Minecraft. Amarga yen ora, kita njamin yen sampeyan bakal kelangan nomer lan pungkasane lingkaran Minecraft ora bakal pas. Tindakake pola sing digawe ing Paint kanthi apik, sampeyan mung kudu nindakake.

Artikel sing gegandhengan:
5 Kaca Paling Apik kanggo Ndownload Game kanggo PC

Minangka trik pungkasan, disaranake sampeyan ngadeg ing tengah lingkaran lan ngunggahake kamera kaya ing ndhuwur lan kanthi cara iki sampeyan bisa ndeleng cara nggawe lingkaran kasebut. Yen sampeyan nyimpang, sampeyan bakal nyadari luwih cepet lan sampeyan bakal bisa mbenerake. Amarga elinga yen sampeyan gagal nggawe sesuatu, sampeyan bakal rada kobong lan sampeyan kudu miwiti maneh saka bagean kasebut. Sampeyan uga kudu eling yen sampeyan wis nggawe lingkaran sing gedhe banget, sampeyan bakal duwe piksel luwih akeh lan mulane tegese sampeyan kudu luwih akeh persagi lan nggunakake wektu luwih tepat.

Muga-muga artikel iki migunani kanggo nggawe lingkaran Minecraft lan yen mangkono, wenehake komentar. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan uga bisa nggunakake kothak komentar kanggo ditinggalake lan kita bakal maca lan mangsuli sampeyan sanalika bisa. Ndeleng sampeyan ing artikel Forum Seluler sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.