Cara mbukak file .rar ing Mac: program gratis

Cara mbukak RAR ing Mac

Salah sawijining tugas sing biasane ditindakake ing ngarep Mac utawa malah PC, yaiku ngeculake file. Yen kudu nindakake tumindak iki, ana sawetara cara kanggo nindakake, nanging biasane kita cenderung tetep tetep siji, yaiku pilihan sing paling apik lan paling akeh.

Ing pangertene iki, kita kudu ujar kaya ngono kanggo pangguna Mac gampang unzip rar, dadi tanpa prelu program pihak katelu, kita bisa nindakake tumindak iki. Nanging dina iki kita bakal nuduhake sawetara program pihak katelu gratis sing kasedhiya, dadi ayo padha lunga.

Dekompresor kanggo Mac

Unzip RAR ing Mac

Tindakan unzipping file rar ing Mac bisa luwih sederhana tinimbang sing sampeyan pikirake lan kita bisa nggunakake alat sing kasedhiya ing aplikasi. Ing pangertene iki, unzip RAR ing Mac ora rumit. Dina iki kita bakal nuduhake sawetara alat sing digunakake pangguna Mac lan gratis, nanging saben pangguna duwe aplikasi mula ora prelu nggunakake sing saka dhaptar sing disaranake, sampeyan bisa pilih sing paling disenengi utawa perasaan sampeyan. 

Antarmuka aplikasi kasebut beda-beda gumantung karo pangembang lan sawetara nawakake akeh pilihan ing aplikasi kasebut, sing liyane nawakake kacepetan luwih apik nalika mbukak zip utawa mbukak file kasebut, lsp. Macem-macem saiki luwih apik tinimbang saiki kita bisa nggunakake sawetara aplikasi iPad ing sistem operasi Big Sur.

The Unarchiver

Kita miwiti lan ora bisa nindakake cara liya kajaba karo aplikasi The Unarchiver. Aplikasi iki minangka salah sawijining pangguna Apple lan Mac sing paling akeh digunakake decompress kabeh jinis file: RAR, Zip, 7-Zip, Tar, Gzip, lsp. Ing kasus iki, yen app diunduh, kita mung kudu ngakses file sing dikompresi lan klik ing mbukak.

Pangembang kasebut MacPaw lan mulane app njamin nganyari terus-terusan. Ing kasus iki, app wis kasedhiya kompatibel karo versi paling anyar saka sistem operasi Mac kita, nganggo macOS Big Sur.

[app 425424353]

Dekompresor

Alat liyane sing ora gagal ing dhaptar sing kasedhiya kanggo pangguna sing kudu ngompres lan decompress file akeh. Aplikasi gratis sing nggawe kita gampang decompress file ing format Zip, RAR, 7-zip, Tar, Gzip lan liya-liyane.

Kaya alat sadurunge, Decompressor ndhukung file sing ngemot sandhi utawa padha lan ngidini kabar kanthi desain anyar kanggo versi anyar saka sistem operasi Apple.

[app 1033480833]

RAR Extractor lan Expander

Iki minangka salah sawijining aplikasi sing paling lawas ing toko aplikasi Mac lan luwih gampang kita dekompres file ing RAR. Ing kasus iki, aplikasi iki luwih kuno lan ora nawakake alternatif kaya sing sadurunge, nanging RAR Extractor and Expander minangka alat sing bener kanggo nyopot zip.

Antarmuka aplikasi iki rada kurang ati-ati nanging bisa migunani kanggo pangguna sing ora pengin utawa ora bisa nganyari Mac menyang versi paling anyar. Dadi kanggo sing duwe versi macOS lawas iki bisa dadi alat sing apik kanggo unzip RAR.

[app 1071663619]

StuffIt Expander

Ing kasus iki lan rampung karo kompilasi dekompresor cilik sing ditemokake ing toko aplikasi Apple kanggo Mac, kita pengin pamitan karo salah sawijining sing paling akeh digunakake nanging saiki ora ana update, StuffIt Expander.

Ing kasus iki, alat kasebut pancen lengkap lan nawakake pangguna kemungkinan mbukak file RAR kanthi siji klik, nanging antarmuka lawas lan "ditinggalake" pangembang nggawe pilihan pungkasan kanggo kita. Alat kasebut yaiku gratis kanggo pangguna Mac lan kita bisa nggunakake ing versi macOS, nanging antarmuka katon rada lawas.

[app 919269455]

Nyatane, jinis alat kasebut kanggo dekompresi RAR lan jinis format liyane padha, nanging sampeyan kudu njupuk sawetara rincian antarmuka, kesederhanaan panggunaan lan utamane nganyari pangembang. Ing kasus iki, app pertama sing wis ditampilake ing artikel iki nyawiji meh kabeh mupangat kanggo aplikasi lan aplikasi liyane. Banjur kita duwe liyane sing bisa migunani kanggo pangguna nalika nindakake tugas kasebut, nanging pungkasane duwe antarmuka sing cukup lawas, iki ndadekake alat sing cocog kanggo sing tetep nggunakake sistem operasi Apple versi lawas.

Ora preduli ana alat kasebut dadi luwih gampang kanggo kita dekompres kabeh jinis file lan dokumen RAR, mula kita bisa nggunakake sawayah-wayah lan kahanan kanggo nggampangake pambuka jinis dokumen sing teka ing Mac ing format iki. Ninggalake komentar ing endi sing sampeyan gunakake lan kenapa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.