Cara mulihake akun Dokkan Battle

carane mbalekake akun perang dokkan

Saiki kita kabeh wis ngerti manawa ngganti ponsel minangka perkara sing paling normal ing donya lan prekara iki dadi masalah carane mbalekake akun Dokkan Battle. Amarga kasunyatane ana akeh perkara sing dipikirake lan bisa uga kita sing ngeklik tembung sandhi iki lan sandhi liyane. Lan liya-liyane terus-terusan nganti sampeyan ora ngelingi pirang-pirang wulan.

Kanthi pangowahan kasebut, sampeyan bakal nyadari akeh prekara. Contone, ing aplikasi kaya Dragon Ball Dokkan Battle sampeyan wis ilang kabeh data lan kabeh tuku sing wis ana. Lan bisa ateges akeh dhuwit sing diinvestasikan lan uga pirang-pirang jam yen sampeyan muter ing akun kasebut. Pancen kapitunan mesthi wae. Aku uga bakal nangis. Pramila sajrone artikel sabanjure, kita bakal ngrembug babagan cara mbalekake akun Dokkan Battle kanthi sawetara langkah sederhana. Sampeyan mung kudu ngetutake kabeh sing bakal dakkandhani.

Kanggo miwiti ing mode ringkesan, kita bakal nemokake cara mbalekake kabeh data game amarga akun Facebook, dadi tetep gampang. Banjur kita bakal nggawe kode transfer sing bisa ditransfer akun Dragon Ball Dokkan Battle saka siji piranti menyang piranti liyane lan kanthi mangkono sampeyan bisa nemokake kabeh data ing akun tanpa ana masalah. Uga kanggo ngrampungake artikel sing uga bakal dituju mulang sampeyan carane ngubungi layanan pelanggan Bandai Namco utawa dhukungan, sing uga bakal bisa menehi bali lan mbantu sampeyan ngatasi masalah.

Cara mulihake akun Pertempuran Dokkan

Sadurunge ngrampungake topik kasebut, kita bakal nerangake sethithik apa cara sing bakal bisa digunakake kanggo mbalekake akun Dokkan Battle. Iku mung ringkesan ringkes paragraf sadurunge, mula yen sampeyan wis jelas, sampeyan bakal bisa langsung mbukak lan langsung menyang titik artikel sing disenengi. Sampeyan mung kudu ngerti yaiku supaya ora kelangan apa-apa sing wis rampung ing akun Dragon Ball Dokkan Battle, sampeyan bakal bisa nemokake kanthi rong cara:

  • Liwat akun Facebook sampeyan: Game video bakal ngidini sampeyan nyambung kabeh kemajuan karo profil Facebook pribadi. Kanthi cara iki sampeyan bakal bisa pulih kanthi gawat kanthi darurat nalika kabeh sing ilang ing akun, data uga tuku ing app.
  • Nggunakake kode transfer: Game video kasebut bakal menehi kode sing bakal ngemot nomer lan huruf lan kanthi gampang ngasilake akun Dragon Ball Dokkan Battle. Kode kasebut uga bakal dileksanakake sajrone telung wulan lan sampeyan mung bisa nggawe dhewe.

Kepiye yen sampeyan mikir manawa langkah-langkah sadurunge ora bisa ditindakake amarga sampeyan durung nyambung akun Facebook? Ing kasus iki, kita ngarepake sampeyan amarga sampeyan bakal kepincut karo bagean pungkasan artikel sing diwulangake sampeyan ngubungi Bandai Namco, distributor lan pangembang Dragon Ball Dokkan Battle. Ora masalah manawa sampeyan pangguna iOS utawa Android, iPhone, iPad utawa tablet apa wae. Solusi iki ditrapake kanggo sistem operasi apa wae sing sampeyan gunakake lan Dragon Ball Dokkan Battle mlaku.

Cara mulihake akun liwat Facebook

Dokkan Battle

Iki bakal dadi sing paling apik saka kabeh pilihan yen sampeyan duwe sadurunge nyambung akun menyang Facebook. Yaiku rincian cilik nanging apik banget. Yen sampeyan wis rampung, tenang ing kene penderitaan rampung karo akun sampeyan. Sampeyan mung kudu ngakses setelan Dokkan Battle lan mlebu menyang Facebook nggunakake rincian sampeyan.

Sing sabanjure yaiku mung njupuk ponsel sampeyan lan bukak app Dragon Ball Dokkan BattleElinga yen ora masalah apa sistem sing sampeyan lakoni. Saiki akses menyang layar utama opsi akun Dokkan Battle sampeyan. Sampeyan bakal bisa ngerti lan ngerti, minangka aturan umum, sawetara warta babagan game ditampilake, banjur tutup saiki. Saiki sampeyan kudu milih pilihan Menu lan sawise iki pindhah menyang transfer piranti utawa gawe serep. Saiki pilih tautan serep menyang Facebook. 

Mlebu saka akun Facebook banjur tutul terus saiki ngidini app mlebu karo akun sampeyan. Sampeyan uga kudu verifikasi kabeh informasi sing diwenehake supaya Bandai Namco bisa ngakses lan bali kabeh menyang sampeyan. Yen wis nginstal aplikasi Facebook sampeyan kudu mbukak layar lan terus menehi kanggo terus. Yen ora, sampeyan kudu mlebu lan ngetik kabeh. Sampeyan ngerti, email, sandhi lsp.

Sawise rampung kabeh iki, pesen saka «Transfer rampung». Sampeyan mung kudu menehi Oke lan miwiti maneh ing game. Sampeyan bakal wis pulih kabeh.

Cara mulihake akun nganggo kode transfer

Kanggo entuk kode iki, sampeyan kudu ngetik Dokkan Battle saka telpon banjur ketik menu. Saiki sampeyan bakal duwe pilihan sing bakal dikandhani transfer piranti utawa serep. Gawe kode transfer lan konfirmasi kanthi ngeklik tombol sing bakal katon mengko. Saiki sampeyan bisa nyalin kode kasebut utawa ngirim kode sing padha menyang email supaya ora ilang sajrone 3 wulan validitas kasebut.

Kita wis rampung. Miwiti game maneh, pilih transfer piranti maneh lan sawise iku ketik kode transfer. Saiki sampeyan kudu ngetik data lan sawise iki kode transfer sing wis disalin. Lan bakal dadi. Sampeyan bakal bisa muter data maneh.

Cara ngubungi Bandai Namco kanggo mbalekake akun Dragon Ball Dokkan Battle

Saka Bandai Namco wis kasedhiya a email sing bisa dihubungi sing bakal dilebokake ing ngisor iki:

  • bncrssup_api@crais.channel.or.jp

Ing kasus apa wae, sampeyan bisa ngetik kaca kontak utawa pitakon kaya sing dikandhakake lan digoleki ing antarane pitakon sing asring ditakonake nganti sampeyan nemokake email kontak liyane. Kita wis nyediakake siji kanggo sampeyan. Coba wenehi data luwih akeh supaya luwih gampang nyambut gawe. Priori Disaranake sampeyan ngubungi nganggo basa Inggris dadi sampeyan bisa nggunakake penerjemah kaya Google Translate.

Muga-muga sampeyan wis sinau babagan cara mbalekake akun Dokkan Battle lan saiki sampeyan wis aktif nggunakake akun lan kabeh data sing wis pulih siap diputer. Ndeleng sampeyan ing artikel sabanjure.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.