Cara mulihake obrolan Facebook Messenger

fb utusan

Yen sampeyan pangguna Messenger, sampeyan bisa uga wis nemoni kahanan sing ora nyenengake iki ing luwih saka siji kesempatan: ana siji utawa luwih pesen sing wis dibusak, nanging kanthi alasan apa wae sampeyan pengin utawa kudu cepet-cepet ngluwari. Sing bakal kita pirembagan ing kirim iki: bab carane mbalekake obrolan utusan, aplikasi olahpesen Facebook.

Messenger minangka aplikasi olahpesen cepet sing populer banget ing saindenging jagad. Thanks kanggo fungsi praktis, antara liya. Karo, lan liwat smartphone, iku pancene gampang kanggo ngganti pesen lan isi liyane. Antarane akeh opsi iki uga Mbusak pesen, sing akeh pangguna nggunakake kanggo mbebasake ruang utawa, mung, mbusak konten sing dianggep ora perlu.

Ya, kadhangkala kita cepet banget kanggo mencet tombol mbusak. Kita cepet-cepet mlebu tanpa mikir babagan akibate banjur getun amarga ora ana pesen utawa obrolan sing ujug-ujug ditemokake penting. Apa solusi sing ana ing kahanan kaya ngono? Ayo ndeleng apa sing bisa ditindakake kanggo mbalekake obrolan ing Messenger sing sadurunge wis dibusak.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen aku wis diblokir ing Messenger

Ana sawetara cara kanggo mbalekake pesen sing wis dibusak ing Facebook Messenger, iku bener. Nanging, iku uga penting kanggo ngerti ing akeh kasus iku bakal mokal. Yen, saliyane mbusak saka aplikasi kasebut, kita wis ngonfirmasi ing platform sing pengin dibusak kanthi permanen, mula bakal ilang ing salawas-lawase.

Biasane dianjurake supaya ora mbusak isi saka tray olahpesen sing kita ora yakin manawa bakal dibutuhake ing mangsa ngarep. Amarga asring angel dingerteni, sing paling wicaksana yaiku ora nindakake lan gampang arsip pesen lan obrolan (ora dibusak). Mangkono, bakal ilang saka layar utama, nanging bakal disimpen ing aplikasi kasebut.

Yen kita wis njupuk pancegahan iki, proses Recovery bisa. Ayo ndeleng carane nindakake:

Waras obrolan Messenger langkah demi langkah

We propose papat cara kanggo waras pesen dibusak lan obrolan saka Facebook Messenger. Gumantung ing kasus tartamtu, sampeyan bisa nyoba siji utawa liyane:

Liwat Facebook Messenger ing PC

chats dibusak utusan

Cara pisanan sing disedhiyakake yaiku mbalekake pesen saka komputer nggunakake browser internet biasanipun. Iki carane kita kudu nerusake:

  1. Kanggo miwiti kita ngakses Facebook saka browser internet kita biasanipun.
  2. Sawise kita mbukak Messenger kanthi ngeklik ing lambang, kang dumunung ing pojok tengen ndhuwur layar.
  3. Ing kana, kita pindhah menyang pilihan "Deleng kabeh pesen." 
  4. ing lambang Setelan, sing dumunung ing pojok kiwa ndhuwur layar, kita milih pilihan "Obrolan Arsip".
  5. Sabanjure, kabeh obrolan sing ora katon ing dhaptar obrolan utama bakal ditampilake. Kita milih sing pengin dipulihake.
  6. Kanggo rampung, iku cukup karo Kirimi pesen supaya obrolan iki kanthi otomatis digabungake menyang dhaptar obrolan biasa ing Facebook Messenger kita.

Saka Aplikasi Android

Kanggo mbalekake obrolan Messenger sing wis dibusak nggunakake Aplikasi Android resmi, iki sing kudu ditindakake:

  1. Primero bukak aplikasi Messenger utawa Messenger Lite ing seluler kita (iku app independen sing ora terintegrasi menyang aplikasi Facebook)
  2. Ing mesin telusur sing katon, kita nulis jeneng pangguna saka ngendi kita pengin mbalekake obrolan.
  3. Ing dhaptar sing ditampilake, sampeyan kudu ngakses obrolan arsip.
  4. Kanggo ngaktifake maneh (mulihake), sampeyan mung kudu ngirim pesen anyar, sawise chatting bakal bali menyang dhaptar obrolan Messenger aktif.

Nggunakake Android File Explorer

File Explorer EX - Pangatur File 2020 yaiku jeneng ing Android File Explorer, aplikasi gratis sing bisa kita download kanthi gampang saka Google Play. Iku aplikasi menarik banget, amarga uga bisa digunakake karo Telegram y Tampilan. Kepiye cara digunakake kanggo mbalekake obrolan? Kaya ing ngisor iki:

  1. We download ing app File Explorer EX - Pangatur File 2020 saka Google Play lan nginstal ing piranti kita.
  2. Ing setelan, ayo Panyimpenan utawa langsung menyang kertu SD mikro.
  3. Kita milih opsi kasebut Android lan, ing, penet pilihan Data.
  4. Sabanjure, folder bakal mbukak ing ngendi kabeh file sing disimpen ing piranti dumunung. Sing kudu kita pilih yaiku ing ngisor iki: com.facebook.orca
    Sawise iki, kita pindhah menyang folder kasebut didhelikake lan, ing, kanggo pilihan n fb_temp.

Sawise tumindak kasebut rampung, obrolan sing wis dibusak bakal dibalekake kanthi otomatis.

liwat serep

Pungkasan, kita bakal njelajah cara efektif liyane kanggo mbalekake obrolan Messenger sing wis dibusak. Bisa ditindakake saka komputer lan saka ponsel. Ya tenan, supaya bisa digunakake sadurunge, kita kudu ngaktifake serep, kanggo ngasilake file sistem, kanthi langkah-langkah prasaja iki:

  1. Kita ngakses kaca kasebut Situs web resmi Facebook saka browser internet kita ing PC
  2. Banjur kita pencet tombol lambang facebook dumunung ing pojok tengen ndhuwur layar kanggo pindhah menyang persiyapan.
  3. Ing kono sampeyan kudu ngeklik "Ngunduh salinan informasi sampeyan" banjur mlebu "Gawe fileku".

Yen kita duwe kawicaksanan kanggo nindakake iki ing sawetara titik sadurunge mbusak obrolan, cara kanggo mbalekake bakal relatif prasaja:

  1. Kaping pisanan, kita kudu pindhah menyang Google Play lan ngundhuh app gratis File Manager - ES Aplikasi File Explorer, kanggo nginstal ing komputer kita.
  2. Banjur kita mbukak app lan pindhah menyang Panyimpenan o Kertu microSD, berturut-turut mbukak folder "Android" y "Data".
  3. Ing kana kita kudu nggoleki folder kasebut com.facebook.orca banjur bukak.
  4. Langkah pungkasan yaiku mbukak folder kasebut "Cache" lan ing iku pilih fb_temp, folder ing ngendi serep Facebook Messenger disimpen.

Temenan, cara pemulihan iki bakal ora ana gunane yen kita durung nindakake langkah-langkah kanggo ngaktifake serep dhisik. Dadi, luwih becik ngantisipasi masalah lan nindakake saiki luwih apik tinimbang mengko. Sampeyan bisa uga ora nganggep penting banget ing wektu iki, nanging bisa uga migunani ing sawijining dina.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.