Cara mbayar ing Wallapop: langkah lan jinis pembayaran

mbayar ing wallapop

Wallapop tanpa mangu minangka aplikasi sing paling sukses lan kondhang kanggo adol lan tuku produk bekas. Akeh wong ing saindenging jagad nggunakake lan saben dina luwih akeh sing disaranake. Sing terakhir yaiku sing isih duwe keraguan babagan operasi. Salah sijine yaiku: carane kanggo mbayar wallapop? Kita ngrampungake pitakonan iki kanthi rinci ing artikel iki.

Ayo kita sijine dhewe ing kasus sing kita arep nggunakake Wallapop minangka panuku. Kita nggoleki produk sing arep dituku lan, sawise ngubungi penjual, kita setuju babagan rega pungkasan. Ing titik iki sing penting ngerti apa kabeh pilihan pembayaran sing kita duwe lan kanthi mangkono milih sing paling cocog karo kahanan lan kabutuhan kita.

Artikel sing gegandhengan:
Carane mbusak insurance ing Wallapop: iku bisa?

Ing paragraf ing ngisor iki, kita bakal nganalisis kabeh rincian sing sampeyan kudu ngerti supaya transaksi Wallapop minangka panuku (lan sing mbayar) gampang, nyaman lan aman. Kita uga menehi saran supaya sampeyan mriksa kita pandhuan tuku wallapop, ngendi akeh mangu-mangu sing sampeyan wis wungu mesthi bakal ditanggulangi.

Pitakonan pisanan: Lokasi penjual

bakul wallapop

Minangka pembayaran liwat Wallapop, sing kudu dipikirake yaiku sapa lan ing ngendi bakul saka produk sing arep kita tuku.

Jawaban kanggo "sapa" bakal ditemokake ing profil pangguna sampeyan, sing kalebu rating pangguna liyane sing wis sesambungan sadurunge, yaiku cara sing apik kanggo nyegah penipuan lan trik. Ing sisih liya, pitakonan "ngendi" uga ditemtokake ing profil kasebut. Lan ing kene kita duwe rong kemungkinan:

  • Yen bakul ing kutha kita padha utawa nang endi wae cedhak, sing paling umum yaiku nggawe dodolan adhep-adhepan, ing titik patemon sing disepakati (kafeteria, contone) lan mbayar kanthi awis ing wektu kasebut. Kauntungan saka iki yaiku sampeyan bisa mriksa status produk lan sampeyan ora kudu ngenteni dina kanggo teka kanthi mail.
  • Kosok baline, yen bakul manggon adoh saka omah kita, Kintunan produk kudu rampung dening mail, luwih liwat Pengiriman Wallapop. Ing kasus iki, kita kudu nglebokake data kertu kredit ing aplikasi kasebut, uga verifikasi identitas kita kanthi nambahake rong foto ID kita (ing sisih loro).

Babagan Wallapop Shipping

pengiriman wallapop

Yen kita milih tuku produk lan wis dikirim menyang omah utawa alamat liyane liwat Wallapop Shipments, ing biaya layanan (sing tansah dibayar dening sing tuku) kaya ing ngisor iki:

 Ing semenanjung, Italia utawa Kapuloan Balearic internal (biaya kirim menyang omah / kantor pos)

  • 0-2kg: €2,95 / €2,50
  • 2-5kg: €3,95 / €2,95
  • 5-10kg: €5,95 / €4,95
  • 10-20kg: €8,95 / €7,95
  • 20-30kg: €13,95 / €11,95

Menyang utawa saka Kapuloan Balearic:

  • 0-2kg: €5,95 / €5,50
  • 2-5kg: €8,95 / €7,25
  • 5-10kg: €13,55 / €12,55
  • 10-20kg: €24,95 / €22,95
  • 20-30kg: €42,95 / €38,95

Sampeyan uga kudu dicathet yen jumlah maksimum sing diidini ing Wallapop Shipments yaiku €2.500, dene jumlah minimal sing diidini yaiku €1.

Cara pembayaran

Ninggalake pembayaran awis ing kiriman tangan sing wis kita sebut sadurunge, Wallapop saiki nawakake para panuku telung cara pembayaran sing beda: dompet, kertu bank lan PayPal. Saben wong duwe ciri lan kaluwihan dhewe:

Dompet koin

dompet wallapop

Pilihan iki mung kasedhiya ya, saliyane kanggo panuku, kita uga bakul. Kanthi cara iki, jumlah sing diklumpukake kanggo adol bisa diklumpukake ing dompet Wallapop kanggo digunakake kanggo mbayar tuku ing mangsa ngarep.

Nalika nalika arep tuku barang, jumlahe luwih gedhe tinimbang dhuwit sing dikumpulake ing dompet kita, layar bakal nampilake pilihan kanggo nggawe pembayaran campuran: dompet + Paypal utawa dompet + kertu bank.

Kertu kredit

kertu kredit mc

Sawise awis, iku cara pembayaran sing paling akeh digunakake ing Wallapop. Kanggo nggunakake, sampeyan kudu ndhaptar kertu kredit utawa debit ing platform kasebut. Iki ditindakake kanthi langkah-langkah prasaja:

  1. Pisanan kita menyang kita profil pangguna wallapop.
  2. Klik ing pilihan "Dompet".
  3. Ayo pindhah menyang bagean kasebut "Data bank".
  4. Kita milih kertu kredit utawa debit.
  5. Sawise isi data formulir: jeneng lan jeneng sing nduwèni, nomer kertu, sasi lan taun kadaluwarsa lan kode keamanan CVV.
  6. Pungkasan, pilih "Tetep".

PayPal

paypal

Akeh pangguna milih nggunakake PayPal minangka cara pembayaran amarga nawakake sawetara jaminan keamanan tambahan. Mulane Wallapop mutusake kanggo nggabungake menyang cara pembayaran sawetara taun kepungkur.

Kanggo mbayar produk ing Wallapop liwat sistem iki, sampeyan mung kudu milih opsi PayPal lan klik tombol "Tuku". Jendhela bakal mbukak kanggo kita mlebu menyang PayPal lan, yen mriksa keamanan sing cocog wis digawe, kita bakal bali menyang layar Wallapop kanggo konfirmasi pembayaran.

Pitakonan pungkasan: Apa sampeyan bisa mbayar dhuwit nalika pangiriman? Saiki, pilihan iki ora dipikirake dening Wallapop. Argumentasi kanggo kabijakan iki yaiku, kanthi nggunakake metode pembayaran liyane, platform kasebut ora bisa menehi jaminan marang pangguna yen dheweke bakal bisa nampa dhuwit maneh yen produk kasebut ora cocog karo katrangan sing diwenehake dening panuku. .


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.