Cara mbusak kontak ing Telegram

kontak telegram

Sajrone pirang-pirang taun, kita kabeh bisa nglumpukake dhaptar kontak sing dawa banget ing telpon, kalebu WhatsApp lan Telegram. Sing wiwitane apik (luwih akeh kanca, luwih akeh kontak profesional, lsp.) bisa dadi ala amarga keluwihan. Kakehan kontak bisa dadi kontraproduktif. Kajaba iku, ana kanca sing wis ora dadi kanca lan kontak sing ora dibutuhake maneh lan mesthi ora bakal digunakake maneh. Mulane iku menarik kanggo ngerti carane mbusak kontak telegram lan tetep mung karo wong-wong sing tenan kapentingan kita.

Kanggo nduwe dhaptar kontak sing resik lan dianyari, sampeyan kudu ngerti manawa ing Telegram kontak diatur kanthi cara sing padha karo WhatsApp. Yaiku, disinkronake karo kontak ponsel kita. Bentenane utama yaiku kontak sing disinkronake iki tetep disimpen ing méga Telegram.

Iku uga mengkono sing kontak sing ora dingerteni katon ing dhaptar kontak Telegram kita. Yagene dheweke ana ing dhaptar kita? Apa akun utawa telponku wis disusupi? Tenang, dudu bab kuwi. Panjelasan kasebut ana ing fungsi Telegram sing ngidini kita ngobrol karo pangguna liyane sing ana ing radius sing cedhak. Elinga yen iki minangka akibat saka sukses global Telegram, sing saiki duwe luwih saka 500 yuta pangguna ing saindenging planet.

Ing kasus apa wae, kanggo ngindhari iki (sing minangka cara winates kanggo mbusak kontak sing ora dikarepake) sampeyan kudu nindakake ing ngisor iki:

  1. Ing Telegram, ayo "Kontak".
  2. Banjur kita milih opsi kasebut Golek wong sing cedhak.
  3. Pungkasan, kita klik "Stop nuduhake kula katon."
Artikel sing gegandhengan:
Apa Telegram aman? Kita pitutur marang kowe kabeh

Sayange, Telegram ora duwe pilihan khusus kanggo mbusak pirang-pirang kontak sekaligus, siji-sijine cara kanggo nindakake nyopot siji mbaka siji. Iki mesthine ora dadi masalah gedhe kanggo kita, amarga proses mbusak kontak Telegram gampang banget lan ora bakal suwe. Iki minangka langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nindakake:

Telegram: Mbusak kontak langkah demi langkah

Iki minangka proses sing kudu ditindakake kanggo mbusak kontak saka dhaptar Telegram, langkah demi langkah:

  1. Kanggo miwiti kita mbukak aplikasi lan kita tindak menyang jendhela chatting kontak sing arep kita mbusak.
  2. Ing jendela obrolan, klik ing jeneng kontak, sing ditampilake ing ndhuwur.
  3. Jendhela anyar banjur mbukak. Ing, kita kudu klik ing lambang telung titik (katon ing jejere lambang telpon) lan, antarane opsi sing ditampilake, kita pilih "Hapus kontak".
  4. Kanggo ngrampungake proses, sampeyan kudu konfirmasi pambusakan menyang Telegram.

Penting: yen kita mung mbusak kontak nanging ora obrolan, iku bakal tetep katon, sanajan tinimbang jeneng kontak, mung nomer telpon bakal katon. Kanggo mbusak obrolan kanthi lengkap lan definitif, pindhah menyang menu obrolan kasebut lan pilih opsi kasebut "Busak obrolan"

Mbusak kontak awan

awan telegram

Kaya sing wis dakkandhakake ing wiwitan, obrolan Telegram bisa dibalekake sawise dibusak, amarga disimpen ing méga. Yen sing dikarepake yaiku mbusak kabeh lan ora ana jejak sing sithik, kita uga kudu mbusak saka lokasi iki.

Kanggo nggayuh iki, apa sing ditindakake yaiku cache sing jelas, sing dadi langkah kanggo mbebasake ruang ing telpon, sing uga ora ala. Iki ditindakake kaya mangkene:

  1. Langkah kapisan kanggo pindhah menyang «Setelan» (lambang telung garis ing sisih kiwa ndhuwur).
  2. Ing menu iki kita pisanan milih "Data lan Panyimpenan" banjur "Panggunaan Panyimpenan”.
  3. Pungkasan, kita milih pilihan "Clear Telegram cache".

Singidaken kontak ing Telegram

ndhelikake kontak telegram

Lan apa sing kedadeyan nalika kita ora yakin manawa kita pengin mbusak siji utawa sawetara kontak, nanging kita pengin duwe dhaptar "resik"? Kanggo iku ana pilihan ndhelikake kontak telegram. Iki ngidini kita kanggo nglirwakake kontak uninteresting, nanging tetep kamungkinan saka kontak ing mangsa yen kita nimbang iku perlu.

Cara kanggo ndhelikake kontak kaya ing ngisor iki:

  1. Pisanan, ayo pindhah menyang dhaptar obrolan obrolan.
  2. Ing kana kita milih kontak sing pengin didhelikake lan kita geser driji ing saka tengen ngiwa.
  3. Ing opsi sing katon, kita pilih salah siji saka "File". Sampeyan kudu ngeklik supaya obrolan karo kontak kasebut didhelikake.

dina sing dikarepake gunakake maneh kontak sing sadurunge wis didhelikake, sampeyan mung kudu ngisi maneh kaca dhaptar obrolan kanthi ngusap munggah lan mudhun. Banjur bagean sing diarani "Arsip Obrolan" bakal katon. Ing kono, kita milih obrolan sing pengin diluwari lan ngirim pesen, sing bakal katon maneh.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.