Cara menehi dhuwit ing GTA V Online kanggo pemain liyane

carane menehi dhuwit ing gta v online

Yen sampeyan pemain GTA V Online lan sampeyan pengin ngerti carane menehi dhuwit ing Gta V Online kanggo kanca sampeyan Sampeyan wis nggayuh artikel sing bener amarga ing artikel kasebut kita bakal menehi katrangan babagan cara kasebut lan ing ndhuwur kabeh kita bakal nyoba nerangake sadurunge carane entuk akeh dhuwit ing GTA V Online, supaya sampeyan bisa nyebar karo kanca tanpa masalah.

Sampeyan bisa uga saiki ora main GTA V Online utawa bisa uga, kayadene Wis dadi salah sawijining video game konsol generasi pungkasan sing paling larisKhusus, wis ngrusak rekor saben wulan X sing dilewati ing pasar lan kabeh amarga mode online. Yen sampeyan minangka salah sawijining sing ngasilake game video kasebut lan sampeyan ora duwe dhuwit ing akun bank sampeyan supaya bisa tuku apartemen, mobil, gaman utawa mung ngombe ing bar apa wae ing kutha kasebut. , iki artikel sampeyan.

Kepiye entuk akeh dhuwit ing GTA V Online?

GTA XNUMX Online

Ing jalur iki sampeyan kudu ngerti babagan babagan ngirim dhuwit menyang kolega, Nanging luwih dhisik, sampeyan kudu duwe ing dompet, apa ora? Sadurunge mbuwang dhuwit kanggo kanca utawa kanca misi ing GTA V Online, sampeyan kudu ngerti sawetara tips sing bakal mbantu sampeyan lan kanca utawa kanca misi ing GTA V Online supaya kabeh kanca sampeyan duwe akeh dhuwit tanpa ana masalah. , dadi kanthi cara iki, sampeyan kabeh bisa sinau golek dhuwit kasebut tanpa kudu pindhah saka siji liyane, nanging kanca sing butuh.

Artikel sing gegandhengan:
10 game paling apik kanggo dolanan karo kanca ing PC

Salah sawijining trik pertama sing bisa sampeyan lakoni lan sampeyan kudu sinau golek dhuwit yen sampeyan utawa kanca wiwit main GTA V Online bubar lan sampeyan ora duwe dhuwit yaiku ngrusak kendaraan. Lan saiki sampeyan uga kepengin ngerti kepiye sampeyan bisa nindakake. Ya, ora angel, sampeyan mung kudu nggawa mobil ing endi wae ing kutha, ora masalah yen diparkir, banjur nggawa menyang panggonan sing diarani Aduana De Los Santos, mesthi nyoba kanggo ngrampungake kanthi maksimal tanpa goresan. Kanthi cara iki sampeyan bakal wiwiti golek dhuwit tanpa masalah lan supaya bisa nuduhake sawetara barang jarahan kasebut karo kanca utawa petualang ing GTA V Online.

Sing terakhir bakal dadi salah sawijining metode utama supaya sampeyan bisa miwiti entuk akeh dhuwit ing game video nanging uga ana trik liyane supaya bisa entuk dhuwit kanthi cepet kayata nindakake Misi Lester, misi kasebut uga bakal menehi sampeyan akeh dhuwit kanggo dolanan video utawa nuduhake.

Wis yen wis maca cCara entuk dhuwit gedhe ing GTA Online, sampeyan bisa uga ora kudu menehi akeh dhuwit kaya sing bakal dakkandhani saiki. Ayo dakkandhani, ana 2 cara kanggo menehi dhuwit, cara pertama liwat konsol.

Cara menehi dhuwit ing GTA V online: cara 1 (Konsol)

Gta v online

Saiki kita kabeh wis ngerti utawa kudu ngerti console minangka salah sawijining instrumen ing GTA Online nindakake macem-macem prekara lan salah sawijining prekara yaiku menehi dhuwit menyang pemain liyane, apa dheweke kanca utawa ora.

Supaya bisa nindakake tumindak iki, sampeyan mung kudu mbukak menu interaksi game video lan wis meksa 'touchpad ' kontrol ing PlayStation 4, ing PlayStation 3 sampeyan kudu 'pilih', yen sampeyan mlebu ing Xbox One kudu ana ing'Vista'lan pungkasane yen sampeyan isih dadi pemain Xbox 360 sampeyan kudu lunga Bali / Bali. Saka ing kono sampeyan kudu milih item sing pengin dikirim, ing kasus iki dhuwit, mula rute sing bakal dituju yaiku: pilih 'Inventory', banjur ing njero sampeyan kudu milih'Dhuwit'lan pungkasane'Menehi dhuwit'. Sawise kabeh iki, sampeyan kudu golek kanca utawa mitra misionaris utawa mung wong sing pengin ngirim dhuwit sapa (sampeyan bisa uga wis setuju karo wong liya) lan pungkasane sampeyan kudu terus 'nampa'lan bakal siap dikirim.

Salah sawijining perkara sing sampeyan kudu ngerti yaiku ing pirang-pirang kasus lan ora dingerteni sebabe, pangembang video game GTA V Online, RockStar Games, ngilangi opsi iki. Sawetara wong ujar manawa amarga ana masalah sing wis dialami ing pirang-pirang acara babagan masalah dhuwit, mula bisa uga dheweke ngilangi. Sampeyan uga kudu ngerti manawa iki ora mesthi kedadeyan, lan meh mesthi aktif utawa yen diilangi dening perusahaan, mula bakal diaktifake maneh. Sampeyan mung kudu sabar lan sampeyan bakal bisa ndeleng opsi sing diaktifake ing game video kasebut maneh. 

Ing wektu iki, kita arep takon marang sampeyan, Apa cara iki mbantu sampeyan lan sampeyan wis ngerti cara menehi dhuwit ing Gta v online? Yen ora, kita duwe kesempatan kaping pindho supaya bisa nuduhake kabeh kekayaan sing sampeyan simpen karo kanca-kanca petualang saka game video Rockstar Games sing misuwur.

Cara menehi dhuwit ing GTA V online: cara 2 (PC)

GTA V kanthi online

Ing metode nomer loro iki, ora ana maneh pilihan kanggo menehi dhuwit kanthi langsung kaya cara sadurunge sing wis diterangake, apa maneh, perusahaan pangembang GTA V Online, Game Rockstar, mutusake kanggo ngilangi opsi iki amarga umume ndeleng manawa akeh pangguna sing ora grapyak banget karo game video kasebut mutusake nggunakake panggunaan hack ing PC kanthi cara sing luwih jelas tinimbang PS4, Xbox One lan platform liyane sing kasedhiya. Nanging sing bener yaiku, dheweke ora mbusak kabeh opsi supaya bisa ngirim dhuwit menyang kanca ing GTA V Online amarga untunge, opsi kasebut isih ana ing PC lan sampeyan bisa ngirim dhuwit menyang mitra tanpa masalah. 

Ana sawetara cara resmi ing GTA V Online, tanpa katon kaya hacking apa-apa ing konsol. Ana sawetara acara kaya telpon 'FreeMode'utawa wong liya sing luwih dikenal lan diarani'Bank Rob'. Kanggo terus transfer dhuwit menyang kolega, sampeyan kudu ngrampungake rong acara sadurunge, sing paling apik yaiku sampeyan bisa ngrampungake karo kanca-kanca.

Sawise ngrampungake, sampeyan mung kudu menu Interaksi lan sawise iki sampeyan kudu milih elemen sing ujar 'Inventory', yen wis rampung, sampeyan bakal wiwit ndeleng dhuwit sing ana lan uga apa sing sampeyan bathi ing kegiatan awis pungkasan, lan ing kono sampeyan kudu ngerteni sapa kanca utawa mitra sing pengin dikirim dhuwit lan utamane jumlah sing pengin dikirim.

Apa sampeyan ngerti cara liya babagan cara menehi dhuwit ing GTA V Online? Sampeyan bisa enggo bareng karo kita ing kothak komentar tanpa masalah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.