Cara nampa SMS ing iPad kaya dene seluler

carane nampa sms ing ipad

Yen sampeyan pangguna iPhone lan uga duwe iPad utawa komputer nganggo macOS, sampeyan bisa uga pengin ngerti cara nampa sms ing ipad. 

Saiki sampeyan bisa uga wis kenal Kesinambungan (Kesinambungan). Continuity minangka fitur sing dikenalake Apple ing iOS 8 lan OS X Yosemite. Fungsine kompatibel karo iPhone 5 utawa sing luwih dhuwur lan iPad apa wae wiwit saka generasi kaping 4, uga nganggo laptop utawa desktop Mac wiwit taun 2012 utawa luwih anyar (Kanthi siji pangecualian, Mac Pro, sing mung kompatibel karo versi 2013) . Fungsi sing dikenalake Apple sawetara taun kepungkur iki pancen tanggung jawab, antara liya, sing sampeyan bisa nampa telpon lan SMS (pesen sing wis dingerteni sejarah nanging game sing diwenehake karo ponsel pertama) ing iPad utawa Mac.

Dadi, yen sampeyan ora jelas, Kanthi iOS 8 lan berkat aplikasi iMessage, sampeyan bisa ngirim lan nampa SMS saka iPad, iPod Touch utawa Mac apa wae sing ana lan wis nyambung. Siji-sijine sing kudu sampeyan lakoni yaiku iPhone sing duwe rencana data aktif kanggo ngirim lan nampa. Ora liya. Kita ngandhani babagan carane nindakake ing saindhenging artikel kanthi sawetara langkah sederhana. Pungkasane, Kita bakal menehi tips kanggo aplikasi iMessage, yen sampeyan durung nggunakake. 

Cara nampa SMS ing iPad: setelan

setelan

Yen sampeyan pengin ngerti cara nampa sms ing iPad, ayo coba amarga sawetara langkah sampeyan bakal bisa nampa, aja kuwatir, iku gampang. Kanggo ngatur, sing kudu dipikirake yaiku kabeh piranti kudu duwe mlebu menyang iCloud lan, sing paling penting, dheweke wis log in nganggo ID Apple sing padha, saliyane kabeh disambungake menyang jaringan sing padha kanthi Wi-Fi utawa Ethernet.

Sabanjure sampeyan kudu ngatur telpon supaya bisa njupuk telpon seluler iPhone lan pindhah menyang Setelan> Telpon> Telpon ing piranti liyane banjur uripake Allow telpon ing piranti liyane. Sawise nindakake iki, sampeyan kudu njupuk iPad lan tindakake ing ngisor iki: Setelan> Kadhaptar banjur aktifake Telpon saka iPhone.

Bisa duwe SMS aktif lan MMSIng iPhone sampeyan kudu mbukak Setelan> Pesen> Kirim lan nampa. Saka ing kono sampeyan kudu priksa manawa ID Apple padha persis karo sing sampeyan gunakake ing aplikasi iMessage sing wis diinstal ing kabeh piranti Apple. Sawise iki, sampeyan bakal milih nomer telpon utawa uga alamat email sampeyan supaya sampeyan bisa nampa iMessages ing kaloro piranti Apple. Sampeyan kudu ngerti Sampeyan uga kudu mbaleni langkah sing padha ing iPad uga. 

Pungkasane, sampeyan kudu njupuk iPhone maneh (ya, mesthine sampeyan kudu menehi saran supaya gampang digunakake sanajan artikel iki adhedhasar nampa sms ing iPad), lan sampeyan kudu bali menyang menu Setelan> Pesen> Terusake pesen teks, kanggo milih piranti sing pengin sampeyan kirim lan uga sing bisa nampa pesen teks saka iPhone.

Setelan iPhone

Kaya sing wis dijanjekake karo sampeyan sampeyan mung kudu ngatur supaya bisa nampa SMS, MMS lan telpon ing piranti Apple, kayata iPad. Wiwit saiki aja gupuh, amarga nalika telpon ing telpon iPhone, sampeyan bisa njawab telpon saka iPad tanpa masalah lan sing paling penting, tanpa repot yen njupuk iPhone saka kanthong sampeyan yen sampeyan saiki main karo iPad. Sampeyan uga bisa nelpon saka iPhone sing padha, bisa digawe saka kontak sing padha utawa bisa uga nggawe saka Face Time kanthi ngetik nomer telpon ing kolom telusuran khas sing wis katon kabeh. Bisa diarani manawa sampeyan wis ngerti cara nampa sms ing iPad.

Lan yen ora cukup, Kita bakal nuduhake sawetara setelan kanggo aplikasi Pesen (iMessages) sing kita kabeh duwe ing piranti Apple. Contone, nyetel pacelathon, mateni obrolan sing padha yen ora ono gunane ing ndhuwur, nuduhake jeneng lan foto ing aplikasi utawa pungkasane ganti saka obrolan ing aplikasi Pesen menyang telpon video Face Time. Dadi, tetep ing artikel kasebut sajrone 5 menit maneh amarga ora ana sampah lan sampeyan bakal sinau ekstra sing bisa migunani ing obrolan sing sampeyan mbukak.

Semat obrolan ing Pesen

Pesen Ipad

Sanajan sampeyan durung ngerti ing aplikasi Pesen sampeyan bisa nyetel kabeh obrolan, nilaraken ing sisih ndhuwur dhaptar pesen lan obrolan supaya wong sing paling sampeyan guneman mesthi ana ing kana lan sampeyan ora bakal kelangan dheweke, supaya dheweke tetep ana ing tangan lan bisa nulis.

Supaya obrolan bisa disematkan ing aplikasi Pesen sampeyan kudu nindakake konfigurasi ing ngisor ikin:

  • Gesek nengen menyang salah sawijining obrolan, banjur klik ing pin sing bakal sampeyan deleng sabanjure.
  • Sampeyan kudu menet terus pacelathon banjur sampeyan bisa nyeret menyang sisih ndhuwur dhaptar obrolan aplikasi.

Cara mbusak pin obrolan ing Pesen

Yen pengin, sampeyan bisa nyetop obrolan sing wis ditemtokake ing langkah sadurunge, amarga saiki sampeyan ora kasengsem nggawe obrolan kasebut ing ndhuwur aplikasi Pesen kanthi terus-terusan.

Kanggo bisa mateni obrolan sing wis disetel, sampeyan mung kudu nindakake tumindak ing ngisor iki:

  • Pencet terus obrolan banjur sawise, sampeyan kudu nyeret pesen menyang pungkasan dhaptar.
  • Pencet terus obrolan banjur sawise, sampeyan kudu pencet pin sing katon ing jejere.  

Nuduhake jeneng lan foto ing Pesen

Mac lan iPhone

Ing aplikasi Pesen, sampeyan bisa nuduhake jeneng lan potret nalika miwiti utawa mbales pesen apa wae, anyar utawa lawas. Kajaba iku, sampeyan kudu ngerti manawa foto sampeyan bisa dadi Memoji utawa gambar khusus. Nalika pisanan mbukak aplikasi Pesen ing iPad, Tututi pandhuan sing bakal dituduhake iPad kanggo milih jeneng lan foto sampeyan.

Kanggo bisa ganti jeneng utawa foto utawa pilihan kanggo nuduhake kabeh ing ndhuwur sing wis digawe, sampeyan kudu mbukak Pesen, pencet baris telung titik sing bakal sampeyan deleng ing jejere, lan sawise iku pencet tombol "Owahi jeneng lan foto" banjur jalanake opsi ing ngisor iki:

  • Kanggo ngganti gambar profil sampeyan: sampeyan kudu pencet Sunting banjur sampeyan kudu milih salah sawijining pilihan.
  • Kanggo ngganti jeneng sampeyan: sampeyan kudu pencet kolom teks sing bakal katon katon jeneng sampeyan.
  • Supaya bisa ngaktifake utawa mateni pilihan kanggo nuduhake konten: sampeyan kudu pencet ing tombol diselehake ing jejere "Share jeneng lan foto”(Green nuduhake manawa wis diaktifake).
  • Kanggo ngganti sing bisa ndeleng profil sampeyan: sampeyan kudu pencet pilihan sing dununge ing "Share otomatis" ("Jeneng jeneng lan foto" kudu diaktifake).

Sampeyan kudu ngerti manawa jeneng lan foto sing ana ing Pesen uga bisa digunakake kanggo ID Apple lan kanggo "Kertu Kula" ing Kontak.

Cara ngoper saka obrolan Pesen menyang FaceTime

Yen sampeyan mbukak obrolan Pesen, sampeyan bisa miwiti FaceTime utawa telpon audio karo wong sing diajak ngobrol, ya, sanajan ana ing aplikasi Pesen. Kanggo nindakake, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:

  1. Ing obrolan sing sampeyan mbukak ing Pesen, tutul gambar profil utawa jeneng ing sisih ndhuwur obrolan sing padha.
  2. Klik langsung ing FaceTime utawa audio.

Muga-muga artikel iki bisa mbantu sampeyan ngerti lan sinau babagan cara nampa SMS ing iPad liwat iPhone, uga cara nampa telpon ing iPad, MMS, ngirim foto, stiker lan kabeh sing bisa ditindakake liwat aplikasi Pesen saka Apple piranti Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa nyelehake ing kothak komentar ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.