Cara ndeleng pengikut Instagram paling anyar

pengikut IG

Akun Instagram sampeyan tambah akeh. Sing tanpa mangu amarga isi sampeyan dadi luwih menarik. Nanging kepiye sampeyan ngerti pangguna sing wis mulai ngetutake sampeyan? Ana cara kanggo ngerteni. Iku uga menarik kanggo ngerti apa pangguna wis rampung tindakake marang wong tartamtu liyane. Sanajan mung amarga penasaran. iki carane kita bisa ndeleng pengikut instagram paling anyar.

Ing artikel iki, kita bakal mriksa sawetara trik Instagram anyar sing sampeyan ora ngerti lan bisa uga migunani kanggo kita. Utamane kanggo wong sing tansah seneng ngontrol. utawa apa padha rada gosip

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngerti email akun Instagram

Sadurunge miwiti trik, sampeyan kudu ngerti manawa kanggo ndeleng pengikut profil liyane sing duwe akun pribadi, mung bisa ditindakake yen kita uga pengikut akun iki. karo profil umum alangan iki ora ana. Kita bakal weruh apa langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo ndeleng pengikut Instagram paling anyar saka akun (kita utawa pangguna liyane) saka telpon lan PC.

Pengikut Instagram paling anyar

pengikut instagram

Temokake apa sing paling anyar pandherekipun sing wis miwiti ngetutake kita ing Instagram gampang banget. Sing kudu ditindakake yaiku ngakses profil kita lan klik dhaptar pengikut. Ing kono kabeh bakal katon urut-urutan saka sing pungkasan nganti sing pisanan, yaiku, saka sing paling anyar nganti sing paling tuwa.

Yen kita nindakake pitakonan saka PC, kita bisa matesi dhaptar pandherekipun anyar saka 20 pungkasan nganti 100 pungkasan.

Iku kudu ngandika ing prakara iki Ora masalah yen kita nggunakake Android utawa iPhone, amarga ing sistem loro kasebut, kita bakal nemokake antarmuka Instagram sing padha ing ngendi para pengikut diurutake saka sing paling anyar nganti sing paling tuwa.

Deleng pengikut Instagram paling anyar saka akun liyane

Kanggo ngerteni pengikut Instagram paling anyar saka akun liyane, cara kasebut rada rumit. Kanggo miwiti, iku bakal a operasi meh mokal yen profil pribadi. Siji-sijine kemungkinan sing ana ing kasus kasebut yaiku awake dhewe dadi pengikut profil kasebut. Ayo ndeleng carane nindakake saka smartphone lan saka komputer:

Saka smartphone

Iki langkah-langkah kanggo ndherek:

  1. Pisanan, kita ngakses aplikasi Instagram resmi lan kita mlebu
  2. Banjur kita klik ing lambang pangguna kanggo ngakses profil kita.
  3. Banjur kita klik ing daftar "ikut", dumunung ing ndhuwur profil kita. Mengkono bakal nampilake dhaptar kabeh wong sing sampeyan tindakake ing Instagram.

Sampeyan kudu nindakake langkah-langkah sing padha saka profil akun sing dadi pengikut. Kaya sing kedadeyan nalika njelajah para pengikut, kontak kita uga bakal katon saka sing paling anyar nganti sing paling tuwa. Yen ora, sampeyan bisa menet "Default" pilihan lan kanthi mangkono ngurutake dhaftar ngiring dening pilihan sauntara.

Saka PC


Supaya bisa ngerti pengikut pungkasan ing Instagram wong liya liwat komputer, Langkah-langkah kanggo ngetutake yaiku:

  1. Kita kudu ngakses dhisik Situs web resmi Instagram kanthi sesi sampeyan diwiwiti, nggunakake browser Internet sing disenengi.
  2. Langkah sabanjure yaiku ngeklik lambang pangguna lan liya-liyane. ngakses profil kita.
  3. Banjur sampeyan kudu pindhah menyang bagean "Diikuti" ditampilake ing jejere jeneng profil.
  4. Ing kana kita langsung ngakses pilihan kasebut "Profil".

Ora kaya cara kanggo ponsel, nalika kita pengin ndeleng pengikut Instagram paling anyar saka PC urutan kang pandherekipun bakal katampil bakal acak. Kajaba iku, ora ana kamungkinan kanggo ngurutake kanthi kronologis, utawa nggunakake panyaring telusuran.

Kesimpulane, kanggo ngerteni sapa sing dadi pengikut Instagram pungkasan ing akun sampeyan utawa liyane, luwih becik nindakake pitakon liwat aplikasi kanggo ponsel.

Kepiye carane entuk luwih akeh pengikut Instagram?

carane mbusak sing katon ing Instagram

Kasunyatane, ora gampang entuk pengikut anyar ing Instagram, sanajan ana sawetara trik sing bisa nulungi kita. Tuwuh dhaftar Panjenengan pandherekipun karo gagasan iki:

  • Yen sampeyan duwe akun ing mode umum, ngalih menyang a akun pribadi. Kanthi cara iki sampeyan bakal meksa pangguna ngetutake sampeyan kanggo ndeleng konten sampeyan.
  • Telusuri siji gambar profil atraktif lan menarik.
  • Kirim kanthi sawetara reguler lan frekuensi, utamané ing wiwitan.
  • tindakake akun liyane, mangkono entuk tindakake utawa sing padha miwiti ngetutake sampeyan.
  • jaga konten sampeyan. Mesthine menarik, paling ora kanggo masarakat sing wiwitane diarahake.
  • Gunakake hashtags efektif ing publikasi sampeyan. Wiwitane katon angel, nanging sithik-sithik sampeyan bakal nyaring supaya luwih tepat lan sukses.

Siji saran pungkasan: dadi konsisten lan sabar. Minangka ngandika, "Roma iki ora dibangun ing dina." Kerjane alon-alon, nanging yen ditindakake kanthi becik bakal entuk ganjaran.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.