Cara ngirim SMS gratis saka situs kasebut

SMS gratis

ing SMS Dheweke bisa uga katon sepi, utamane ngelingi manawa aplikasi olahpesen kayata WhatsApp utawa Telegram iku urutane umume lan meh angel kita golek wong sing ora nggunakake aplikasi kasebut. Nanging, ing pirang-pirang kesempatan ngirim SMS bisa ngatasi masalah.

Kita bakal nuduhake sampeyan carane ngirim SMS kanthi gratis amarga situs web sing wis ditemokake. Sampeyan ora mbutuhake konfigurasi tambahan lan sampeyan bakal bisa nindakake kaloro saka PC lan langsung saka ponsel sing dikarepake, aja nganti lali.

Apa sing diarani SMS? Sejarah sithik

Kanggo miwiti, ayo sinau babagan SMS. Kanggo miwiti, jeneng kasebut nanggapi singkatan saka basa Inggris Layanan Pesen Singkat, ing basa Spanyol bakal Layanan Pesen Singkat. Iki cukup dingerteni amarga pesen ngidini kita sawetara karakter supaya ora ngirim sawetara, lan mula iki basa «adaptasi» muncul.

Sistem olahpesen iki duwe sebab ana ing ponsel, sanajan ing sawetara piranti kayata landline lan kabin, pangiriman jinis rumah tangga iki uga diidini sing dikirim liwat jaringan telpon, lan ora liwat internet (minangka aturan umum).

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngaktifake WhatsApp tanpa kode verifikasi

Layanan SMS iki diciptakake ing taun 1985 dening Matti Makkonen, mung ing wektu sing padha karo telpon seluler digital GSM sing mitos. Pesen SMS pertama dikirim ing Inggris tanggal 3 Desember 1992 liwat PC ing jaringan GSM Vodafone lan teks sing dikirim ora liya "Merry Christmas".

Nalika ana aplikasi olahpesen cepet, nyebar banget wiwit taun 2010, SMS wiwit ora digunakake. Nanging, ing pungkasan taun 1990-an lan ing taun 2000-an, panggunaan liwat rencana tanpa wates biasane ing Amerika Serikat Amerika prakteke ngowahi dadi obrolan.

Situs paling apik kanggo ngirim SMS gratis

Globphone

Kita miwiti karo Globfone, salah sawijining situs web paling tuwa sing nawakake alat kanggo ngirim SMS kanthi gratis.

Kanggo iki, kita mung kudu ngetik situs web saka Globphone, lan bakal takon dhisik babagan negara sing nampa SMS, iki bakal ditindakake kanggo verifikasi cara ngirim SMS sing paling apik miturut platform.

Globophone

Sawise negara dipilih, kita cukup nambah prefiks internasional sing cocog (sanajan aturan umum web bakal kalebu), banjur nomer telpon sing pengin dikirim SMS. Mesthi wae, kita kudu nyebutake manawa situs web iki kalebu ing basa Inggris.

Kita ora butuh registrasi, lan iki mupangate. Nanging, Globfone duwe sawetara fitur tambahan kayata telpon lan telpon video. Iki duwe biaya tambahan lan kita kudu mutusake dhewe yen butuh nggunakake layanan kasebut. Pungkasan, kita mung bakal ngetik teks lan web bakal ngandhani status pangiriman kasebut.

TeksEm

Kita mbukak situs web liyane sing misuwur banget, sanajan ing geografis iki diwatesi mung kanggo Amerika Serikat lan Kanada, yaiku mung bakal kompatibel yen pengin ngirim SMS menyang nomer telpon ing negara kasebut ing ndhuwur.

Kanggo miwiti, kita bakal ngetik situs web saka TeksEm sing kompatibel karo luwih saka 100 teleoperator sing beda. Contone yaiku ngidini kita duwe ciri tartamtu sing ora bisa ditemokake ing situs web liyane, kayata kita bisa nyiyapake kothak layang TextEm gratis kanggo ora mung ngirim SMS, nanging uga nampa.

TeksEM

Ing kasus iki, sawise ngetik web, kita ora kudu milih negara kasebut, cukup ing sisih ndhuwur, kita bakal ngetik nomer telpon. Ing kothak sabanjure, dheweke menehi kita ngetik email, nanging dudu unsur sing penting, umume kita bakal bisa ngirim SMS tanpa registrasi sadurunge.

Ing ngisor iki sampeyan njaluk ing Mobile Carriers sing bakal kita lakoni yaiku golek panyedhiya layanan telpon sing cocog karo telpon sing wis diselehake. Bisa uga bagean iki bakal diisi kanthi otomatis nalika milih nomer kasebut. Y pungkasane kita bakal ngirim pesen, tanpa lali yen duwe counter karakter ing ngisor iki.

Bukak SMS kanthi Online

Saiki kita nggunakake alternatif sing kepengin weruh iki sing uga kasedhiya gratis lan ora mbutuhake registrasi, mula bisa dikirim SMS kanthi anonim.

Kita mung bakal ngetik situs web saka Bukak SMS kanthi Online. Ing kasus iki, Open Texting Online nawakake dhaptar negara sing kompatibel banget, nanging ing Spanyol katon mung bisa digunakake karo Movistar lan Vodafone, mula ngirim SMS menyang perusahaan telpon liyane bisa ngasilake kesalahan.

Artikel sing gegandhengan:
Roaming data: kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Nalika ngetik web, bakal njaluk kita milih negara sing nampa SMS uga perusahaan telepon, sanajan sing terakhir bisa diabaikan. Banjur kita sijine nomer telpon saka sing nampa SMS lan sijine pesen ing kothak teks.

Gampang digunakake kaya sistem liyane sing wis kasebut sadurunge. Sejatine yaiku manawa layanan apa wae sing wis kasebut ing kene katon saya disaranake kanthi lengkap, saiki bakal dadi sampeyan sing endi saka layanan sing wis diusulake ing kene sing paling cocog karo kebutuhan sampeyan.

SendSMSNow

Iki minangka salah sawijining sawetara aplikasi ing dhaptar sing duwe sistem registrasi. Minangka baline, bakal ngidini kita nyetel profil, ngirim pesen menyang klompok wong (kanthi biaya sak sen saben pesen) lan sawetara fasilitas liyane sing bisa narik minat kita.

Kirim SMS Saiki

SendSMSNow Ora ana watesan geografis lan ing prinsip kita bisa ngirim pesen menyang nomer telpon apa wae ing saindenging jagad iki anggere ngerti kanthi bener. Minangka kauntungan, nalika nggawe akun, kothak layang SMS bakal diaktifake supaya bisa ndhaptar ing situs web lan prekara sing padha.

Panganggone apik iku penting

Kita ngelingake sampeyan manawa ing internet ora ana anonimitas Mula, sampeyan kudu nggunakake alat sing mesthi diterangake ing kene ing wates ukum. Nggunakake sistem ngirim SMS gratis iki kanggo nganggu utawa tumindak kriminal, ora disaranake lan bisa mungkasi banget.

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen aku duwe virus ing iPhone lan cara nyopot

Nanging, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka sistem kanggo komunikasi karo layanan pembayaran, ngatur lengganan lan malah kanggo ngatur rekaman ing situs web tartamtu, mula Gunakake alat kasebut kanthi maksimal sing digawa menyang kene dina iki supaya luwih gampang urip, mesthine sampeyan ngerti cara nggunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.