Cara Ngonversi PowerPoint menyang PDF

Cara Ngonversi PowerPoint menyang PDF

Dokumen ing format PowerPoint bisa diowahi utawa diowahi dadi PDF kanthi gampang lan cepet, nanging iki mesthi ora dingerteni. Lan ana kapercayan yen nalika nyimpen dokumen ing format kasebut, mula ora bisa diowahi dadi liyane, sing, untunge, ora kaya ngono.

Ing kesempatan iki kita ngomong babagan carane Ngonversi PowerPoint menyang PDF ing prakara sawetara langkah lan tanpa komplikasi utama, wiwit, ing kesempatan tartamtu, bisa uga perlu kanggo document kuwi ing format PDF lan ora ing PPT, kang siji sing ngenali PowerPoints.

Kanggo ngowahi PowerPoint dadi PDF, mbutuhake akses menyang alat eksternal, amarga ora ana pilihan sing kasedhiya ing PowerPoint utawa PDF document viewer lan program editor kanggo iki. Siji-sijine sing kita temokake ing editor PowerPoint - paling ora umume, kaya ing kasus Microsoft PowerPoint - yaiku pilihan kanggo nyimpen dokumen ing macem-macem format, ing antarane yaiku format PDF.

Kanggo nindakake iki, ing kasus Microsoft PowerPoint, sampeyan kudu ngeklik ing Arsip kang dumunung ing sudhut kiwa ndhuwur antarmuka. Banjur sampeyan kudu nemokake kothak kasebut Disimpen minangka kanggo ngeklik lan, mengko, pilih ing ngendi sampeyan pengin nyimpen dokumen kasebut, pungkasane nulis jenenge lan pilih format PDF ing antarane macem-macem pilihan sing katon ing kothak kasebut. Babagan pungkasan sing kudu ditindakake yaiku ngeklik tombol kasebut. Ngirit, lan voila, dokumen PowerPoint bakal disimpen ing format PDF.

Dadi sampeyan bisa ngowahi PowerPoint menyang PDF kanthi gampang

Ana akeh alat online ing Internet sing dadi konverter dokumen PowerPoint menyang PDF. Ing ngisor iki kapacak ing ngisor iki padha free lan bisa ing cara banget padha. Sampeyan mung kudu ngunggah file PowerPoint menyang wong-wong mau banjur ayo padha nindakake tugas lan, minangka asil, ngowahi menyang PDF kanthi cepet supaya bisa diundhuh ing sawetara detik, tanpa ado maneh.

Konverter Adobe Acrobat

Adobe Converter

Iki minangka konverter dokumen sing disaranake Adobe. Lan kita ngomong, ora luwih lan ora kurang, saka resmi Adobe, supaya paling dipercaya ing syarat-syarat operasi lan kualitas final saka konversi.

Antarmuka pangguna banget prasaja lan langsung menyang titik. Sampeyan mung kudu milih file PowerPoint sing dikarepake liwat tombol Pilih file sing katon ing kabeh tengah kaca web lan diwarnai biru. Ing kono sampeyan kudu milih saka ngendi file kasebut bakal ditemokake banjur diowahi dadi PDF kanthi gampang.

Aku Tresno PDF

Aku Tresno PDF

"Owahi presentasi POWERPOINT dadi PDF kanthi kualitas paling dhuwur lan persis padha karo file PPT utawa PPTX asli." Iki minangka ijin sing I Love PDF nawakake dhewe minangka pilihan liyane sing apik kanggo ngowahi PowerPoint dadi PDF kanthi gratis lan cepet. Kerjane padha karo konverter Adobe, sanajan ing kene sampeyan uga bisa nyeret file PowerPoint menyang kaca web kanggo diowahi utawa, uga, saka browser konverter. Sabanjure, salah sawijining sing paling menarik babagan konverter iki yaiku ngidini konversi dokumen saka Google Drive lan Dropbox, loro layanan panyimpenan maya sing paling populer lan digunakake.

Ing sisih liyane, I Love PDF uga ngidini konversi file saka macem-macem format, kayata Word, Excel, JPG lan liya-liyane, menyang PDF lan kosok balene. Ing wektu sing padha, ana alat sing bisa ngompres PDF supaya bisa nyuda bobote. Babagan liyane sing kudu dicathet yaiku uga ndandani dokumen PDF sing rusak sing ora bisa dibukak, antara liya.

nitro

Nitro Ngonversi PowerPoint menyang PDF

Ngalih menyang pilihan katelu kanggo ngowahi file PowerPoint menyang PDF, kita duwe Nitro, konverter sing uga nggunakake antarmuka sing prasaja lan nyenengake, karo kabeh sing perlu kanggo mahasiswa lan karya, awit iku ora mung ngijini sampeyan kanggo ngowahi dokumen PowerPoint kanggo PDF, nanging uga ngijini konversi mbalikke, saka PDF kanggo PowerPoint. Kajaba iku, uga bisa digunakake karo dokumen Word lan Excel, lan uga duwe fungsi sing ngidini sampeyan ngirim file liwat email.

Uga duwe versi Pro sing gratis nganti 14 dina. Sawise wektu nyoba kasebut, sampeyan kudu mbayar ragad saben wulan kanggo terus nggunakake, saengga cocog kanggo panggunaan khusus lan sok-sok, amarga mengko ora bisa digunakake kanthi gratis. Kanthi cara sing padha, amarga apik banget, entuk papan sing pantes ing kompilasi iki.

Artikel sing gegandhengan:
Cara pindhah saka Word menyang PDF tanpa program

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.