Cara niru iPhone ing PC nganggo program sederhana kasebut

niru iphone ing pc

Minangka kabeh wong wis ngerti, iOS Iki minangka sistem operasi sing dikembangake dening Apple. Iki digawe khusus kanggo digunakake ing piranti kayata iPhone, iPad, lan iPod Touch. Nanging, ana uga kemungkinan nggunakake ing piranti liyane, saumpama kita ngerti kepiye niru iPhone ing PC.

Nanging kita dadi bagean. Kaping pisanan, ayo elinga apa kaluwihan utama manawa iOS nawakake pangguna, alasane dadi sistem sing terkenal ing saindenging jagad. Titik-titik sing disenengi yaiku, paling penting, keamanan ls lan gampang digunakake, liwat nggunakake folder sederhana. Kita uga kudu nyebutake argumen liyane kayata Game Center (penting kanggo para pemain game) utawa kemampuane kanggo mbukak akeh tugas tanpa nyebabake kinerja umum.

Artikel sing gegandhengan:
Emulator Android Gratis Terbaik kanggo MacOS

Pitakonane, apa sing kedadeyan yen ana sing pengin ngrasakake manfaate iOS nanging ora duwe piranti sing cocog kanggo ndhukung? Apa aku bisa nggunakake piranti liyane kajaba Apple?

Kita menehi wangsulan ing kiriman iki, lan utamane ditujukan kanggo pangguna sistem operasi Windows, sing ora muspra minangka klompok paling gedhe ing donya. Kabeh bisa amarga nggunakake teknologi emulasi. Thanks kanggo dheweke, kita bakal bisa nglakokake Aplikasi iOS ing Windows 7, 8 utawa 10. Persis kaya yen nggunakake piranti Apple.

Apa emulator iOS?

Iki minangka pitakon pisanan sing bakal diterangake: apa sejatine emulator iOS? Apa idhe lan kepiye cara operasi, kayata, nuladha iPhone ing PC?

Sejatine, bisa diarani emulator iOS yaiku piranti lunak sing wis diinstal ing komputer Windows. Piranti lunak iki ngidini sampeyan mbukak aplikasi eksklusif kanggo iOS (mesthi uga kalebu game), kanggo ngatasi masalah sing ana ing babagan kompatibilitas utawa eksekusi.

Penting mbedakake emulator iOS saka simulator sing gampang. Sing terakhir, kaya sing diarani jeneng, diwatesi kanggo simulasi operasi aplikasi iOS ing layar komputer, tanpa kemungkinan nginstal lan nggunakake, njupuk kabeh opsi lan kemungkinan.

Emulator iOS paling apik kanggo PC

Kita maneh ing kene sawetara emulator paling apik kanggo nindakake operasi iki. Pitu opsi menarik kanggo dipilih:

Emulator iPhone Udara

Emulator iPhone udara

Emulator iPhone Udara

Jenenge ngomong kabeh. Emulator iPhone Udara iku minangka salah sawijining emulator sing paling lengkap sing bisa diidham-idhamake. Kanthi iki, kita bisa nelpon lan nampa telpon, ngirim pesen swara, lan sing paling penting, ndownload lan nginstal aplikasi lan game iOS ing komputer.

Kunci operasional aplikasi iki yaiku h

Wis dikembangake ing Adobe supaya nirokake antarmuka grafis saka iPhone. Amarga iku, kita kudu wis nginstal Adobe air ing piranti kita. Yen ora, sampeyan bakal bisa niru iPhone ing PC nggunakake Air Phone Emulator.

Iki alat sing gratis lan gampang digunakake. Iki uga kompatibel karo Windows 7 / 8.1 / 10 lan XP.

Download link: Emulator iPhone Udara

Ndhukung.io

Napsu

Ndhukung.io

Iki minangka emulator iOS adhedhasar awan. Iki tegese ora mbutuhake download piranti lunak utawa instalasi ing komputer. Ndhukung.io minangka alat sing apik banget kanggo niru iPhone ing PC, emulator iOS sing praktis banget kanggo Windows.

Saliyane keuntungan liyane, piranti lunak iki kasedhiya minangka meh gratis. Apa tegese "meh"? Kita nerangake sampeyan: 100 menit pertama saben wulan gratis. Sawise watesan iki ngluwihi, sampeyan kudu mbayar nanging sithik, mung sawetara sen ($ 0,05) saben menit.

Fitur penting kalebu pratinjau aplikasi adhedhasar browser uga layanan dhukungan pelanggan sing luar biasa.

Download link: Ndhukung.io

BlueStacks

BlueStacks

BlueStacks, emulator sing beda, nanging praktis banget

Mbok menawa iki minangka emulator iOS sing paling populer kanggo sing kasebut ing dhaptar iki. Nanging, iki alat sing nawakake akeh kaluwihan lan kudu digatekake. Kanggo miwiti, yaiku babar pisan gratis lan gampang banget digunakake. Kajaba iku, nyedhiyakake pangguna kanthi akeh pilihan lan setelan lan ngidini kustomisasi tingkat tinggi.

Cukup wajar yen iki dudu emulator iOS kanggo PC kanthi istilah sing ketat, sanajan sejatine ngidini kita nggunakake aplikasi tartamtu sing mung kasedhiya kanggo ponsel, manawa kanggo Android utawa iOS. Yen tujuane mung iku, BlueStacks iku pilihan sing apik.

Link download: Bluesstacks

IPad

iPad

iPadian: kanggo akeh, emulator iOS paling apik ing PC ing pasar

Miturut pendapat akeh, IPad es emulator iOS paling apik kanggo Windows 10 sing saiki ana, sanajan bisa digunakake ing sistem Linux lan Mac OS X. Sejatine, luwih akeh tinimbang mung niru. Jeneng kasebut menehi pitunjuk: aplikasi iki bisa ngasilake layar iPad ing komputer kanthi setya banget. Nyatane, antarmuka meh padha, kalebu latar mburi lan lambang. Nanging, mung siji-sijine simulator iki gagal yaiku nyoba niru sistem layar tutul.

Unduhan iPadian diiringi akeh wong aplikasi populer minangka Twitter, Facebook, Instagram, YouTube lan liya-liyane. Apa maneh, uga nggabungake nyimpen aplikasi lengkap kanggo ngakses kabeh aplikasi iOS ing Windows.

Sampeyan uga kudu ujar manawa iPadian bisa pilihan sing paling apik ing antarane emulator iOS kanggo penggemar game. Ora mung amarga alat sing paling apik kanggo ngrasakake game sing dirancang kanggo iOS ing komputer Windows, nanging uga kasedhiya karo game sing wis diinstal.

La versi gratis iPadian nggabungake akses menyang App Store. Saliyane, versi mbayar nawakake luwih akeh pilihan lan fungsi, kayata aplikasi iOS kanggo WhatsApp utawa Snapchat. Lan uga ora larang, sampeyan mung kudu mbayar $ 10.

Download link: IPad

MobiOne

mobione

MobiOne: Gambar lingkungan sajrone proses instalasi

Piranti lunak iki dirilis meh 8 taun kepungkur lan saiki wis diunduh atusan ewu pangguna ing saindenging jagad. Kaya aplikasi liyane ing dhaptar iki, MobiOne Ngidini kita bisa niru lingkungan iOS ing PC Windows lan mula bisa mbukak macem-macem aplikasi iOS.

Sanajan dudu emulator iOs paling modern ing PC ing pasar, kalebu program iki Fitur unik sing nggawe iku menarik banget. Contone: kompatibel karo kabeh versi Windows, nggunakake open source, bisa ndhukung aplikasi gedhe lan malah bisa ngrancang lan nyoba aplikasi kanggo iPad. Kajaba iku, antarmuka bisa dikustomisasi, kanthi kemungkinan nggawe transisi efek lan ngetrapake fungsi drag and drop.

Download link: MobiOne

pasuryan pinter

pasuryan pinter

Emulator iOS ing PC Smartface

smartface minangka piranti lunak liyane sing ngidini kita niru iPhone ing PC kanthi gratis. Iki dianggep minangka salah sawijining aplikasi paling apik, sing bisa niru macem-macem versi iPad lan iPhone (iPad mini, iPhone 5, iPhone 6, lsp).

Sanajan wiwitane digunakake kanggo digunakake dening pangembang lan programer, iki uga bisa diakses para pangguna normal. Nyatane, antarmukae gampang banget digunakake.

Salah sawijining poin sing disenengi (sing jelas mbedakake karo emulator liyane) yaiku layanan dhukungan pangguna, sing tetep aktif. Iki amarga aplikasi isih dikembangake lan nggabungake fungsi anyar saben wektu. Ing antarane kekurangane, kita kudu nyebutake kabutuhan nyambungake Smartphone Android menyang PC supaya SmartFace bisa digunakake.

Download link: pasuryan pinter

Xamarin

srawung

Xamarin: Emulator iOS paling lengkap kanggo PC, nanging uga paling rumit

Sanajan dhaptar iki disusun miturut abjad, dadi kebeneran kita wis paling apik nyimpen nganti pungkasan. Xamarin minangka piranti lunak kapasitas dhuwur, sing dipikirake kanggo pangembang lan programer. Iki tegese, miturut prinsip, ora cocog kanggo pangguna biasa, amarga antarmuka lan fungsine relatif kompleks.

Nanging yen kita duwe cukup pengetahuan, utawa yen nggunakake wektu kanggo njelajah lan ngerti cara kerja Xamarin, kita bakal duwe emulator sing lengkap, alat profesional. Karo, saliyane nirokake sistem operasi piranti seluler Android, kita uga bisa ngembangake aplikasi dhewe.

Download link: Xamarin

Nuladha iPhone ing PC: Kesimpulan

Kanthi program sing wis dibahas ing dhaptar iki, pangguna bisa nindakake bisa nganggo aplikasi iOS ing PC Windows. Kanthi cara iki, ora prelu ngganti peralatan, cukup instal emulator utawa emulator lan kanthi mangkono ngakses piranti Apple virtual saka sistem Windows. Cukup lan tanpa biaya tambahan.

Dadi, sing endi sing bakal dipilih? Iki bakal gumantung karo pengetahuan lan pilihan saben wong. Disaranake sampeyan nyoba saben wong lan milih sing cocog karo apa sing sampeyan goleki.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.