Cara nyetel wektu utawa countdown ing Instagram

Timer Instagram

Instagram minangka jagad sing akeh kemungkinan. Saben dina aplikasi nggabungake fungsi anyar saengga pangguna nggunakake luwih akeh wektu nggunakake. Dina iki kita bakal ngomong babagan a fungsi sing cukup menarik, luwih-luwih yen sampeyan salah siji sing seneng foto akeh lan upload crita. Kita ngomong babagan poto poto utawa Countdown Instagram.

Dadi, ing postingan iki, kita bakal nuduhake sampeyan carane nyetel wektu ing Instagram, kaloro ing iOS lan ponsel Android. Iki bakal ngidini kita nggawe crita utawa crita luwih asli lan apik banget kanggo para pengikut kita. Nanging sadurunge maca, jelasake ing kene sampeyan ora bakal bisa ndeleng cara ngaktifake timer konvensional khas sing dijupuk kanthi otomatis foto sawise dietung mundur. Ing kene kita bakal ngomong babagan «countdown»Saka Insta.

Apa timer Instagram

Timer foto Instagram yaiku a alat sing terintegrasi ing Instagram Stories sing kasedhiya liwat label «Countdown». Fungsi iki nampilake a countdown sing diupdate kanthi dinamis lan pangguna uga bisa ganti. Iki digunakake kanggo ngelingi acara utawa acara penting sing pengin dituduhake karo pandherekipun.

Elinga yen label iki ora bisa digunakake ing format gambar Instagram liyane (kayata publikasi klasik) utawa digunakake minangka timer kanggo motret. Aja bingung fungsi iki kanthi jeneng sing padha karo alat kasebut.

Timer Instagram kanggo apa?

Endi kanggo nemokake timer Instagram

Mesthi wae nalika maneh nyinaoni crita kanca sampeyan bakal weruh jinis label kanthi bentuk persegi dowo poto kanthi countdown ing tanggal sing wis ditemtokake, lan kanthi judhul mundur total kasebut.

Kita bisa nyelehake sampeyan Sawetara conto Nggunakake fitur Instagram iki supaya crita sampeyan luwih apik:

  • Countdown saka sampeyan ulang taun.
  • Countdown saka a evento penting (konser, pesta, festival ...)
  • Cacah dina sing sampeyan budhal liburan.
  • Timer dina sing isih penting kanggo nindakake sing penting pemeriksaan.

Apa bisa nggunakake timer ing postingan?

Wangsulane ora. Ora bisa digunakake ing konten publikasi, kanthi postingan klasik, uga ora bisa nggunakake fungsi kasebut kanggo nyetel wektu supaya otomatis motret ing Instagram.

Cara nggunakake timer ing Instagram Stories

Setel Timer Instagram

Supaya bisa nggunakake wektu utawa hitungan mundur saka Instagram Ing piranti Android utawa iOS, sampeyan kudu tindakake langkah-langkah sederhana sing bakal dideleng ing ngisor iki:

  • Bukak aplikasi Instagram ing piranti Apple sampeyan.
  • Klik ing lambang wujud omah dununge ing sisih kiwa ngisor.
  • Sabanjure, klik ing endi sing ditulis "Sejarahmu" kanggo mbukak editor crita Instagram
  • Sawise editor saka Kisah InstagramPriksa manawa sampeyan wis milih "Mode crita".
  • Pilih utawa potret foto utawa rekam video sing pengin digunakake ing crita kasebut.
  • Saiki pencet lambang smiley emoticon dununge ing sisih tengen ndhuwur (sing wujude kaya Kirim utawa cathetan) banjur pilih label Countdown.
  • Tulis jeneng countdown ing kolom teks sing cocog lan klik ing «Temtokake tanggal lan wektu pungkasan » saka label ing sisih ngisor. Yen sampeyan pengin nyetel wektu sing pas, mateni pilihan kasebut Sedina muput mateni saklar.
  • Sampeyan uga bisa aktif o desactivar pilihan kanggo ngidini wong ndeleng kalori atur pangeling lan nuduhake hitung mundur saka critane.
  • Kanggo ngrampungake, klik Siap ing sisih tengen ndhuwur. Sampeyan bisa uga ganti warna label kanthi ngeklik bunder warna ing sisih ndhuwur.
  • Saiki lebokake label sing pengin ing layar, sampeyan bisa ngowahi ukuran kanthi nyuda utawa nggedhekake loro driji.
  • Yen wis siyap klik Crita sampeyan kiwa ngisor kanggo ngirim crita.

Sampeyan bakal bisa ndeleng ing tanggal kasedhiya, sampeyan bisa milih dina apa wae ing taun apa wae, tanpa watesan babagan periode wektu. Countdown bisa digawe kanggo mungkasi sedina muput utawa kanggo wektu sing pas.

Fungsi timer Instagram dudu timer otomatis

Yen sing sampeyan goleki yaiku carane ngaktifake timer konvensional utawa motret foto kanthi otomatis sawise mundur maneh supaya bisa motret ing Instagram, fungsi sing wis diandharake ing ndhuwur ora Bakal mbantu sampeyan, amarga beda banget. Sampeyan uga ora bakal bisa nggunakake alat iki ing publikasi, mung ing crita sampeyan.

Kaya sing sampeyan ngerteni, Instagram kanthi periodik nggabungake fitur anyar lan menarik ing aplikasi kasebut. Kaya-kaya ora cukup gawe ketagihan ... Tanpa mangu-mangu, fungsi timer Instagram minangka alat sing cocog kanggo nggawe crita seneng unsur llamative, atraktif lan beda. Mesthi sampeyan bakal narik kawigaten tresna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.