Carane sijine nomer didhelikake

Carane sijine nomer didhelikake

Carane sijine nomer didhelikake

Kaya sing kadhangkala kita entuk telpon saka nomer didhelikakes (ora dingerteni utawa pribadi), mesthine kita pengin, ing sawetara kesempatan, nindakake perkara sing padha karo wong liya. Lan bebener iku prosedur ora mung prasaja lan cepet, nanging bisa loro saka piranti seluler Android, kaya karo iPhone. Apa sing bakal kita deleng ing tutorial sabanjure "Carane sijine nomer sing didhelikake" nalika nelpon.

Lan perlu dicathet yen, sanajan kaping pirang-pirang prosedur iki bisa dirampungake sacara global lan permanen kanthi panyuwunan menyang Operator telpon sing kagungane kita baris seluler, kene kita mung bakal alamat carane nindakake iku langsung saka pilihan sistem operasi piranti kita.

Telpon kontak sing wis ngalangi aku

Lan sadurunge kita miwiti kita topik dina iki babagan "Carane sijine nomer sing didhelikake" ing kita piranti seluler con Android lan iPhone, disaranake yen ing pungkasan maca, njelajah liyane kiriman sadurunge sing gegandhengan:

Artikel sing gegandhengan:
Cara nelpon nomer telpon sing wis mblokir aku

Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen ponselku kena infeksi Pegasus

Tutorial cepet babagan carane nyelehake nomer sing didhelikake

Tutorial cepet babagan carane nyelehake nomer sing didhelikake

Langkah-langkah sing dibutuhake babagan carane nyelehake nomer sing didhelikake

Ing Android

Ing piranti seluler sing nganggo sistem operasi Android, pilihan kanggo sijine nomer didhelikake Bisa ditemokake ing macem-macem lokasi utawa jeneng, kanthi variasi tipis gumantung saka versi sing digunakake lan pabrikan seluler, nanging, kita bakal tansah nemokake liwat prosedur ing ngisor iki liwat aplikasi telpon.

Langkah-langkah sing dibutuhake babagan carane nyelehake nomer sing didhelikake ing Android

Mulane, ing langkah-langkah umum kanggo entuk aktivasi utawa mateni yaiku:

  1. Bukak aplikasi telpon (aplikasi saka ngendi kita rutin nelpon).
  2. Pencet tombol pilihan (lambang telung titik vertikal ing garis telusuran sing ana ing sisih ndhuwur.
  3. Pilih opsi "Setelan" saka menu pop-up.
  4. Goleki lan ketik bagean sing diarani "Setelan liyane" (kadhangkala disebut "Setelan tambahan").
  5. Temokake banjur pencet pilihan sing diarani "Tampilake ID panelponku".
  6. Pencet kanggo ngaktifake / mateni pilihan "Singidaken nomer", gumantung apa nomer telpon kudu didhelikake utawa ora.

Kanggo liyane, mung kudu mbuktekake manawa kanthi efektif, wiwit saiki, kita bakal bisa nelpon sing dibutuhake lan nomer telpon bakal katon minangka "nomer sing didhelikake" lan panampa telpon ora bakal bisa ndeleng padha.

Ing iPhone

Lan kanggo sing nduweni saka a iPhone, prosedur kanggo nelpon kanthi ndhelikake nomer telpon uga gampang banget. padha kudu mung mateni pilihan sing ana ing menu konfigurasi (setelan) piranti seluler. Opsi iki nduweni jeneng ing ngisor iki «Tampilake ID panelpon ».

Langkah-langkah sing dibutuhake babagan carane nyelehake nomer sing didhelikake ing iPhone

Lan langkah-langkah umum kanggo entuk aktivasi utawa mateni yaiku:

  1. Bukak menu konfigurasi (setelan).
  2. Goleki lan ketik bagean "Telpon".
  3. Temokake banjur pencet pilihan "Tampilake ID Penelepon".
  4. Ketik lan aktifake / mateni kothak kasebut, gumantung apa nomer telpon kudu didhelikake utawa ora.

Cara alternatif liyane

Cara sing diterangake ing ndhuwur umume ditrapake kanggo kabeh telpon sakteruse, Nanging, saben Sistem Operasi Seluler (Android lan iPhone) ngidini liwat a kode khusus utawa rahasia nelpon kanthi ndhelikake ID seluler kita, yaiku, nomer telpon kita. Kode iki bisa uga rada beda-beda gumantung saka versi sistem operasi, piranti, negara utawa operator telpon.

Nanging, ing kode khusus utawa rahasia sing paling umum ing saben sistem operasi kaya ing ngisor iki:

  • #XX#XXXXXXXXX, ngendi XX bakal ater-ater telpon internasional negara lan XXXXXXXXX nomer telpon tujuan, interspersed karo simbol pound (#) ing awal lan antarane ater-ater telpon internasional lan nomer telpon. Contone: #31#123456789. Kajaba iku, cara iki mung dianggo kanggo telpon siji, sing, iku ora diatur kanggo wektu sabanjuré kanggo nomer padha.

Sampeyan uga bisa digunakake kanthi cara ing ngisor iki kanggo macem-macem kasus:

  • *XX# + tombol telpon: Kanggo ngaktifake ndhelikake telpon kanthi permanen kanggo kabeh nomer telpon sing ditelpon wiwit wektu kasebut.
  • #XX# + tombol telpon: Kanggo mateni pemadaman telpon kanthi permanen menyang kabeh nomer telpon sing ditelpon wiwit wektu kasebut.

Dene, yen sing dikarepake yaiku kepinginan ndhelikake nomer telpon menyang landline, proses eksekusi bakal kaya ing ngisor iki:

  • 067+XXXXXXXXX: Yaiku, yen kita pengin nelpon nomer pribadi, contone, 123.456.789, kita kudu nelpon: 067123456789.

Akhire, lan ing cilik saka nelpon nggunakake Google Voice, sampeyan bisa njelajah ing ngisor iki pranala kanggo ngerti carane sijine nomer didhelikake saka piranti kita.

Artikel sing gegandhengan:
Cara kanggo ngerti ngendi selulerku
Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe wallpaper kanggo seluler Android lan iOS

Ringkesan artikel ing Mobile Forum

Resumen

Ing ringkesan, lan saiki kita wis ngerti carane gampang lan cepet iku "Carane sijine nomer sing didhelikake" ing kita piranti seluler con Android lan iPhone, kita mung kudu nindakake ing wektu utawa kahanan sing cocok, supaya identitas lan privasi kita luwih aman.

elinga kanggo nuduhake iki tutorial anyar babagan migunani lan ngatasi masalah en piranti seluler, yen sampeyan nemokake migunani kanggo awake dhewe utawa wong liya. Lan, kanggo sinau luwih akeh, njelajah web kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.