Cara nggunakake Citypaq Amazon lan ulasan pelanggan

Amazon wis dadi salah sawijining poin penjualan online utama lan umume minangka toko gedhe sing dingerteni kabeh. Nanging, amarga umume kita akeh dina sing adoh saka omah, apa nyambut gawe utawa ana sebab apa wae, mula angel golek wong sing ngirim meh saben dina. Kanggo iku Ana alternatif kayata Citypaq, layanan loker sing ngidini supaya bisa milih pesenan kapan pengin. Kita nuduhake sampeyan carane nggunakake Citypaq karo Amazon lan sembarang titik penjualan sing kompatibilitas karo layanan koleksi sing apik iki.

Apa Citypaq?

Intine lan saka sudut pandang praktis, kita ngadhepi layanan loker sing ngidini kita nglumpukake pesenan saka Amazon lan perusahaan penjualan liyane sing duwe akses menyang kemungkinan nggawe Citypaq minangka titik koleksi. Intine, poin koleksi Citypaq iki dununge ana ing titik strategis kayata komunitas, jalur akses umum lan uga pom bensin. Iki minangka alternatif sing menarik kanggo kabeh wong sing, amarga jadwal utawa kasedhiyan, percaya manawa ora bisa rawuh ing kiriman manawa sampeyan bakal ngirim pesen, menarik banget.

Dheweke gampang banget diidentifikasi amarga loker gedhe kanthi laci kanthi ukuran beda kanthi warna kuning sing mencolok lan biasane nganggo logo Kantor Pos ing sisih tengah. Ana sawetara cara keamanan sing ngidini kita bisa ngidentifikasi lan ngatur koleksi, dadi umume kita bisa ngerti manawa ngatasi layanan sing aman banget.

Oalah, yen apa sing dadi perhatian kita yaiku keamanan paket kita, padha wae bakal dijamin kanthi lengkap nganti wayahe pengiriman, kaya sing bakal kedadeyan ing pengiriman tradisional sing sadurunge wis digawe.

Citypaq Amazon

Perlu dielingi manawa kita ngadhepi rong jinis Citypaq. Sing pertama yaiku Private Citypaq. Iki diarani Homepaq lan kemungkinan nggawe loker kasebut ing komunitas tetanggan, kayata, supaya wong sing ngirim default bisa ngakses lan ngirim paket kanthi cepet lan aman ing titik sing padha, saéngga bisa njamin keamanan lan kasedhiyan paket.

Ing kene kita bakal fokus ing Citypaq tradisional lan umum, papan sing ana ing titik-titik kepentingan umum, papan-papan pusat lan uga ing Pusat Perbelanjaan.

Kepiye cara milih pangiriman ing Citypaq?

Gampang banget nggunakake Citypaq de Correos, nanging kita kudu priksa manawa kita duwe titik penjualan sing kompatibel. Loro outlet sing kompatibel paling populer yaiku Amazon lan PC Components. Yen wis tuku lan nalika nemtokake rincian pengiriman, kita kudu milih "titik pangiriman". Ing antarane dhaptar poin pangiriman sing wis ditemtokake, Kantor Pos Citypaq bakal katon, sanajan kita kudu eling yen umume ana luwih akeh perusahaan sing nyedhiyakake layanan pangiriman aneh iki kanthi kasedhiyan lengkap.

Poin koleksi Citypaq Amazon

Penting kita duwe akun pangguna Citypaq, Kanggo iki, kita bisa ndownload aplikasi seluler sing kasedhiya ing platform utama:

Iki cara sing paling cepet lan paling gampang. Kita mung kudu ngrampungake ngatur data, pilih «nambah Citypaq » lan kanthi mangkono bakal ngidini kita milih sing paling cocog kanggo kita ing jarak. Sawise dipilih, kita bakal netepake minangka "Alamat belanja online".

Sampeyan ora mung bisa ndaftar ing Correos Citypaq, Kita uga bisa ndhaptar conto ing situs web sampeyan. Kita bisa ngakses liwat INGKAH INGKANG kanthi cepet lan klik «Ndaftar». Saiki cukup isi formulir.

Nalika semana kita bakal diwenehi kode wolung huruf ing ngarep jeneng lan jeneng kulawarga. Saka wayahe iki, yen milih kiriman lan sijine kode kasebut ing ngarepe jeneng, Correos bakal kanthi otomatis ngirim menyang Citypaq sing wis diwenehake sampeyan kanthi ora suwe.

Ngawasi lan koleksi Citypaq

Kaya layanan pengiriman bingkisan liyane, kita duwe layanan pelacakan pesanan. Nalika kita wis ngirim produk menyang Kantor Pos Citypaq kanthi otomatis kita bakal nampa email utawa SMS, yen kita wis ngandhani nomer telpon menyang Kantor Pos.

Kontak sing dikirim karo Correos Citypaq ngemot nomer pelacakan lan tautan. Kanthi ngeklik link iki, kita bisa ngakses ngawasi kanthi cepet lan gampang status paket kita.

Citypaq App

Kita uga bakal nampa kabar kaping pindho kanthi cara sing padha yen operator nganggodata sing dibutuhake kanggo nyopot paket kasebut, iki minangka salah sawijining poin sing paling penting.

Kanggo nglumpukake, kita bisa nggunakake barcode lan kode pambuka dhukungan sing ditampa ing notifikasi pangiriman Citypaq.

  1. Bukak layar Citypaq
  2. Gunakake scanner barcode utawa ketik kode bukaan sampeyan
  3. Pilih paket kasebut ing kothak sampeyan
  4. Priksa manawa sampeyan nutup lawang kanthi bener supaya sistem nampa pelanggaran sing bener.

Prelu banget ngetutake pesen uga nglumpukake produk sing isih teka Kantor Pos Citypaq.

Pitakon lan jawaban babagan Citypaq

Apa kabeh toko online kompatibel?

Ora sejatine, sanajan layanan pangiriman nyebar, Kita mung bakal bisa nemtokake sing kompatibel karo Correos nggunakake kode ing ngarep jeneng kita, utawa langsung totoan karo perusahaan sing kolaborasi karo Correos ing babagan iki, kayata Amazon, GearBest utawa eBay.

Ing kasus Amazon kita kudu eling yen dheweke kerja bareng karo kolaborator liyane kanggo layanan sing padha, mula kita kudu nggunakake pangiriman kantor kanthi kode sadurunge jeneng kita.

Kepiye yen ora ana kothak sing kompatibel utawa pesenanku ora pas?

Bisa uga ana kedadeyan langka sing pesanan kita ora cocog karo kothak Citypaq sing dipilih amarga volume, uga ora ana kothak sing kasedhiya amarga kabeh dikuwasani. Ing kasus iki, ora ana masalah maneh, Correos bakal ngubungi kita kanggo pindhah pengiriman utawa nggawe janji ing kantor sampeyan.

Pira dina bisa ana paket ing Citypaq?

Biasane biasane duwe 72 jam utawa telung dina kanggo njupuk paket saka Citypaq wiwit saiki kita nampa kabar babagan pangiriman paket kasebut.

Yen kita ora nerusake penarikan, perusahaan transportasi bakal tanggung jawab njupuk saka Citypaq lan bakal nerusake bali menyang titik asal.

Apa Citypaq aman?

Sanajan kita prihatin babagan keamanan loker jinis iki, kita kudu nyebutake manawa dilindhungi banget. Loker iki duwe pengawasan video eksterior uga kamera sing ngenali pangguna sing mbusak paket kasebut.

Mulane, kita aja padha sumelang ing bab keamanan panggunaan Citypaq, aku katon minangka alternatif sing apik banget lan njamin panggunaan kasebut.

Ulasan pangguna

Cara paling gampang kanggo ndeleng kepiye panggunaan layanan kanggo ciri kasebut, contone, kanggo takon karo para pangguna. We njupuk kauntungan pisanan njupuk deleng langsung ing Google Maps:

Ulasan Citypaq

  • Layanan 10, sampeyan bisa njupuk kapan pengin, banget praktis.
  • Nyaman banget lan cepet banget kanggo ngolah panjaluk
  • Dheweke kelangan bungkus utawa ora nate ngirim

Iki minangka rating ing Google Maps a Citypaq dipilih kanthi acak ing Madrid, sing duwe skor 3,7 saka 5.

Iki gantian 5 ulasan kanthi skor paling dhuwur lan siji kanthi skor paling endhek, mula, kita bisa mbayangake manawa umume kita bakal entuk asil sing apik.

Kanggo bagean Twitter minangka alternatif liyane sing apik kanggo mirsani asil saka kualitas layanan:

Bali ing Citypaq

Kepiye cara liya, kita uga bisa ngasilake liwat Citypaq. Kanggo nindakake iki, sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku ngakses web ing ngendi kita tuku lan njaluk bali kanthi Kirim.

Contone, Amazon tansah ngidini kita bali liwat Kantor Pos, mula ing kasus iki ora ana masalah. Saiki sing kudu kita lakoni yaiku akses menyang area pangguna Citypaq.

Bali ing CityPaq

Sawise mlebu, kita bakal ngeklik ramuan kasebut "Kirim" saka menu pilihan ndhuwur Citypaq. Ing sisih tengen dheweke takon marang kita "Apa jinis kiriman sing pengin digawe?" lan ing kene kita bakal milih salah siji kanthi efektif "Baliake kiriman".

Kita kudu pilih ukuran paket ing patang opsi sing ditawakake: Ukuran S, Ukuran M, Ukuran L lan Ukuran XL. Saiki kita mung kudu ngakses papan sing wis ditemtokake banjur ngirim.

Ulasan babagan Citypaq

Secara pribadi, aku duwe pengalaman apik nggunakake Citypaq ing macem-macem platform blanja online. Hnganti saiki wis bisa digunakake miturut pandhuan diwenehake dening perusahaan kasebut lan aku mikir minangka tawaran sing menarik.

Bisa uga akeh komunitas lingkungan sing luwih gedhe kudu milih alternatif iki njupuk akun sing instalasi nganti gratis.

Nanging, kita nemokake macem-macem panemu ing Twitter lan ing Google Maps babagan iki, lan kayane dununge Citypaq pancen ana gandhengane karo iki.

Iki bakal gumantung banget marang layanan kasebut Kiriman nawakake ing wilayah tartamtu lan kualitas kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Luis ngandika

    9 kali saka 10 dheweke ngirim pesen yen aku bakal nampa paketku ing citypaq sing dipilih mengko, lan sesuk (24 jam) aku njaluk pesen: dikirim kadaluwarsa lan ngirim liwat kantor pos, kantor sing saiki ing wulan Agustus Dheweke mung kerja awan nganti jam 14:30 sore lan dina iki jam 13:150 sore dheweke ora menehi nomer maneh lan ana garis 6 meter wong sing ngenteni bakal dirawuhi. Aku mandheg nggunakake layanan iki 45 wulan kepungkur amarga ana masalah iki, aku menyang kantor kanthi saben paket sing ditampa lan ilang rata-rata ngenteni 12 menit. Aku wis nggunakake maneh wulan iki lan nuwun sewu, aku bakal ngeculake pengiriman, mung menehi XNUMX dina kanggo njupuk, wektu iki aku ora bakal lunga nglumpukake, dheweke bali menyang pihak sing adol lan para penjual golek alternatif liyane kanggo ngirim email sing beda-beda yen pengin terus adol.

  2.   Dolors ngandika

    Layanan paling ala sing dakdeleng. Nggegirisi. Aku duwe 4 telpon kanggo layanan pelanggan lan guyonan nyata !!!!

  3.   Gambar placeholder Carlos Paniagua ngandika

    Aku setuju karo komentar kasebut, iku sawijining kesalahpahaman nyata. Aku wiwit nggunakake citypaq nalika digawe lan bungkus wis teka, saiki kita ora ngerti cara nggunakake utawa liya-liyane. Lan sampeyan ora bisa nganggo Amazon, iku guyon tenan. Lan yen sampeyan nelpon, sampeyan ora bisa ngobrol karo sapa wae sanajan ngenteni ngenteni 45 menit. Iki apus-apus.