Program paling apik kanggo nggawe diagram listrik

Program paling apik kanggo nggawe diagram listrik

Yen sampeyan mahasiswa karir sing ana hubungane karo listrik utawa buruh sing kudu terus-terusan ngrancang sirkuit, mesthine sampeyan wis ngerti skema listrik, amarga iki penting kanggo aplikasi lan instalasi sistem jinis iki.

Kebeneran Ana akeh program sing mbantu nggawe diagram listrik ing komputer. Iki nawakake macem-macem fungsi lan fitur sing mbantu nggawe, ngrancang lan nyusun struktur kasebut supaya bisa ditrapake ing urip nyata, saengga cocog kanggo mahasiswa karir kayata arsitektur lan teknik, uga arsitek lan insinyur sing wis lulus. Ing wektu sing padha, lan carane bisa digunakake, padha sampurna kanggo listrik, lan wektu iki kita dhaptar program paling apik ing wayahe kanggo nggawe diagram electrical.

Ing dhaptar ing ngisor iki sing bakal ditemokake ing ngisor iki, kita ngumpulake aplikasi lan program paling apik kanggo nggawe skema lan diagram listrik ing komputer, minangka kita ngandika ndhuwur. Kabeh utawa umume gratis, lan siji utawa luwih bisa uga duwe versi premium sing dibayar, supaya bisa digunakake kanthi lengkap lan permanen utawa duwe fungsi lan fitur sing luwih maju kanggo desaine.

Smartdraw

smartdraw

Kanggo miwiti kanthi becik, kita kudu Smartdraw, salah siji saka program paling lengkap kanggo nggawe diagram electrical sing ana dina, lan siji karo antarmuka cukup prasaja sing ora nuduhke tantangan gedhe kanggo sing siswa tanpa kawruh sadurunge ing nggunakake jinis alat.

Program iki, sing minangka salah sawijining sing paling akeh digunakake lan populer saka jinise, kempal lan ngatur kabeh sampurna. Garis sambungan "cerdas" SmartDraw tetep dipasang ing komponen sampeyan, sanajan dipindhah. Ing wektu sing padha, teka karo akeh cithakan sing bisa digunakake lan diowahi kaya sing sampeyan pengin dipersonalisasi adhedhasar proyek lan rencana desain sing sampeyan pikirake kanggo realisasi lan konstruksi sistem, omah lan bangunan. Sampeyan bisa nambah mlayu susul-susulan, mbobol sirkuit, simbol lan akeh liyane kanggo wong-wong mau minangka akeh sing pengin, utawa yen seneng, digunakake minangka lagi wis digawe kanggo aplikasi mau ing sembarang tipe designs.

Artikel sing gegandhengan:
Game offline paling apik kanggo muter gratis

Ing sisih liya, salah sawijining kaluwihan utama SmartDraw yaiku ngidini sampeyan ngekspor desain sirkuit menyang Word, Excel, PowerPoint, Google Docs, Google Sheets lan Outlook kanthi gampang lan cepet. Sampeyan uga ngidini sampeyan nyimpen minangka file PNG utawa PDF supaya luwih gampang dienggo bareng. Malah ngidini sampeyan nyimpen diagram listrik ing méga, ing Dropbox, Google Drive, Box utawa Onedrive. Proses iki ora ana komplikasi, amarga kabeh wis terintegrasi menyang SmartDraw.

 Edraw maks

Edraw maks

Sampeyan bisa uga Edraw maks dadi luwih populer tinimbang SmartDraw lan program liyane kanggo nggawe diagram listrik ing 2022, amarga iki minangka salah sawijining sing duwe popularitas sing cukup akeh lan, miturut pratelan pangembang, digunakake dening perusahaan lan merek penting kayata Sony, Facebook , Puma, Nike, Mitsubishi Electronics, Toyota, Fujilfim, Walmart, Universitas Harvard lan luwih saka 25 yuta pangguna ing saindenging jagad, sing ngandhani babagan lengkap lan efisien program iki kanggo nggawe desain lan sirkuit listrik kanggo kabeh jinis panggunaan.

Salah sawijining alasan utama kenapa Edraw Max digunakake kanthi akeh yaiku amarga ora mung ngijini sampeyan kanggo desain diagram electrical kanggo construction lan planning karya, nanging uga nduweni fitur sing ngaktifake flowcharting, tata letak tanduran, piranti lunak lan perencanaan sistem, bagan organisasi, P&ID, strategi lan perencanaan proyek, lan liya-liyane.

Dadi, bali menyang titik diagram listrik, Edraw Max cocog kanggo iki, amarga duwe alat sing ngidini aplikasi macem-macem unsur sing ngidini pangerten lengkap babagan sistem listrik apa wae, sanajan rumit, mulane. digunakake digunakake ing pasinaon universitas majeng kanggo nindakake pasinaon, proyèk lan construction.

CircuitLab

Yen sampeyan pengin pindhah saka program komputer kanggo nggawe diagram listrik lan nggunakake sing kasedhiya online, CircuitLab Iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik saiki, tanpa mangu. Kanthi cara iki, sampeyan bakal bisa ngindhari proses ndownload lan nginstal, mung menyang link sing ditinggalake ing ngisor iki. Kajaba iku, sanajan luwih gampang tinimbang sing wis disorot, ora mandheg dadi alat sing apik tenan kanggo nggawe skema, desain lan rencana listrik, amarga akeh pilihan lan ciri sing ngidini ide bisa diwakili amarga simbol sing beda. , unsur lan sirkuit sing CircuitLab wis.

Lucidchart

Lucidchart

Ngalih menyang program pungkasan kanggo nggawe diagram electrical ing komputer ing dhaftar iki, kita duwe Lucidchart, pilihan liyane sing apik banget lan alternatif sing apik banget kanggo rong program liyane sing wis diterangake, amarga iku alat sing uga nawakake akeh pilihan lan fungsi sing disusun kanggo desain, perencanaan, struktur, kustomisasi, modifikasi lan nggawe diagram lan rencana listrik.

Program iki kompatibel karo macem-macem platform kayata Google Workspace, Microsoft, Atlassian, Slack, lan liya-liyane, dadi gampang kanggo nggabungake proyek lan proyek, uga diagram listrik. Ing wektu sing padha, Iku sampurna kanggo pribadi, komersial, bisnis lan malah industri., minangka program sing ngidini desain diagram listrik sing prasaja lan rumit, amarga ngidini nggunakake unsur lan simbol saka kabeh jinis ing. Iku uga migunani kanggo nggawe peta lan akeh desain liyane, uga kanggo projecting lan makili akeh gagasan bab carane sistem tartamtu utawa project kudu kabentuk.

Pungkasan, minangka piranti lunak sing digunakake dening perusahaan multinasional kayata Google, Amazon, HP, Ozana, NBC lan liya-liyane, sing ujar akeh babagan Lucidchart sing apik banget ing istilah umum.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.