5 Kaca Paling Apik kanggo Ndownload Game kanggo PC

download game kanggo pc

Ing wektu iki, ora ana sing mikir ujar manawa video game dudu salah sawijining sektor sing paling akeh mindhah dhuwit, lan luwih-luwih, sing narik luwih akeh wong saben taun. Sektor game video wis nyalip pasar utawa industri liyane sing mesthi ana gandhengane karo dodolan, kayata bioskop, musik utawa uga telpon seluler ing sisih tengen. Kabeh iki amarga kasunyatan manawa generasi anyar terus lan terus main lan platforme saya akeh. Mula, yen sampeyan pamuter platform PC Sampeyan bakal kasengsem ngerti ngendi ndownload game kanggo pc. Sampeyan wis tekan artikel sing bener. 

Artikel sing gegandhengan:
10 game paling mirip karo Minecraft

Sanajan saiki, kita duwe macem-macem jinis konsol, kayata Xbox Series X lan S utawa Playstation 5 utawa uga Nintendo Switch sing hebat lan beda, pamirsa PC isih dadi mayoritas lan salah sawijining platform paling digunakake. kanggo ndownload game kanggo pc. Mula, ing artikel iki kita bakal ngomong babagan platform sing beda-beda ing ngendi sampeyan bisa ndownload pirang-pirang game video amarga kita ngerti manawa dadi platform sampeyan utawa sampeyan kepengin muter saiki nalika maca artikel iki.

Dadi, yen sampeyan salah siji sing wis gabung karo PC Master Race lan sampeyan mikir kaya ngono saka komputer sampeyan bakal oleh pengalaman game sing luwih apik tinimbang konsol, amarga sampeyan duwe PC kanthi hardware paling anyar, tetep lan waca paragraf ing ngisor iki amarga sampeyan bakal kepengin ngerti kabeh platform kasebut supaya bisa nggunakake PC sing apik banget sing diwaca. Kita menyang situs web utawa platform paling apik kanggo ndownload game ing pc.

Ngundhuh game kanggo pc ing endi? Platform video game paling apik kanggo PC

uap

uap

Kemungkinan gedhe, sampeyan wis ngerti Steam yen sampeyan gamer PC sing hebat, nanging yen nggawe peringkat situs web utawa platform paling apik, Uap ora bisa absen nalika nerangake PC. Platform game video Steam lair ing taun 2003, digawe dening perusahaan gedhe liyane sing diarani Valve Corporation (ya, para pencipta Half Life 1 lan 2 sing isih ngenteni suwene 3, sing padha).

Valve, saliyane Half Life, uga wis nggawe permata minangka salah sawijining game video kompetitif paling gedhe ing sejarah game video lan esport, Counterstrike, uga dikenal kanthi CS: GO utawa salah sawijining game video paling lucu sing aku mainake ing mode kooperatif karo kanca-kanca, Kiri 4 Mati (awan sore sing mateni zombie kanthi apa wae sing sampeyan lakoni)

Steam dianggep minangka salah sawijining platform distribusi game video digital paling apik ing planet iki lan ora kurang, amarga ing perpustakaan kasebut nduweni macem-macem jinis video game lan genre. Sampeyan uga kasedhiya ing luwih saka 20 basa. Ing perpustakaan videogame sing paling apik yaiku Steam, sampeyan bisa nemokake akeh judhul sing menarik, ya umume mbayar. Nanging aja depresi, dheweke uga duwe kategori Gratis kanggo muter Yen sampeyan nggoleki, sampeyan bisa nemokake rasa seneng liyane kanthi nyenengake kanthi game video.

Artikel sing gegandhengan:
10 game strategi paling apik kanggo PC

Uap ora mandheg ing kono amarga dadi perusahaan sing kerjane lan kolaborasi karo wong liya, kayata komunitas Game Gratis Menehi Away. Platform iki menehi ewonan ewonan game, kadang kanggo situs web sing winates, ora liya, sampeyan kudu waspada amarga yen ana modis ing Steam, mesthine kudu perpustakaan sing gedhe banget (lan banjur main 3 sing padha game mesthi, kabeh kudu kasebut).

Kejabi iki lan pungkasan, Steam duwe adol sing misuwur ing pirang-pirang periode, kayata musim panas, bisa ngasilake akeh video game triple A sing dikarepake. Ing kesempatan liyane, iki uga nyuda akeh game video liyane sing ora ana ing musim, mula aja nganti lali, tambahake menyang dhaptar pesenan sampeyan lan tetep ngenteni kanggo tuku lan ndownload game kasebut ing PC. Tanpa mangu-mangu, iki minangka salah sawijining platform game video PC paling apik lan kudu didownload lan mlebu saka wektu ke wektu kanggo ndeleng apa sing wis masak ing tawaran kasebut. Aja lali lan download Uap saiki.

Asal

Asal

Asal minangka platform sing dimiliki EA lan pancen lair kanggo saingan karo kabeh kekuwatan Steam. Kaya Steam, iku platform distribusi digital kanggo tuku lan ndownload game PC. Kajaba iku, iki uga nyambungake sampeyan karo kanca lan duwe macem-macem pass utawa lengganan sing bisa dibayar kanggo ngakses kabeh game video wiwit dina kaping pisanan, kayata Akses Asal. 

Dikandhani babagan Asal-Usul sing (kaya Steam, kabeh kudu dikandhakake) minangka salah sawijining platform paling apik lan paling penting, paling aman, kanggo tuku game video kanggo PC. Ing njero (terus niru karakteristik Steam) sampeyan bakal bisa nambah kanca, duwe dhaptar kontak kanggo ndeleng apa sing lagi diputer lan yen wis nyambung, gawe profil sampeyan lan ngobrol karo kanca sadurunge, sajrone lan sawise main apa wae.

jaring perang

jaring perang

Apa sampeyan penggemar Blizzard lan game video kasebut? Iki situs sampeyan. Battle net minangka platform Activision Blizzard sing bakal nemokake kabeh game video sing bisa dituku lan didownload digital Ing kono sampeyan bakal nemokake klasik kayata Warcraft 3, World of Warcraft, Starcraft, Hearthstone, Diablo ... Kabeh mau ana ing versi sing beda-beda.

Kanthi tuku Blizzard dening Activision, macem-macem game video saka Activision wis ditambahake ing platform, kayata Telpon saka tugas utawa Bandicoot kacilakan. Dadi, yen sampeyan penggemar sagas iki, sampeyan uga bakal nemokake ing kene. Warta saka Blizzard sing bakal ditemokake ing Battle net.

Yen apa sing sampeyan goleki yaiku ndownload game kanggo pc lan uga gratis, ing kene sampeyan bakal nemokake game video TCG sing paling apik, utawa sing padha, game video kertu paling apik ing pasar, utawa paling ora, sing paling akeh diputer (kanggo ngurmati para penggemar Magic), Hearthstone.

Compucalitv

Compucalitv

Nganti saiki, kita wis ngomong babagan kaca kanthi lisensi sing sampeyan kudu mbayar video game kanthi lengkap utawa diskon, nanging kanthi sah. Kita tansah nyengkuyung supaya sampeyan tuku ing platform kasebut, amarga ora ana virus, sampeyan ndhukung pangembang sing nggawe game video lan sing penting, iku sah lan ora ana sing kelakon. Saiki, yen sampeyan tertarik, kita bakal ngobrol babagan situs web liyane nanging kali iki ndownload video game kanggo pc gratis. 

Artikel sing gegandhengan:
10 game paling apik kanggo dolanan karo kanca ing PC

Compucali tv minangka salah sawijining situs web paling populer sing ndownload game kanthi gratis. Kaya sing sampeyan deleng ing gambar kasebut, kaca web sing gampang banget nalika mlebu sampeyan bakal langsung ngadhepi game video kanggo didownload (tanpa lisensi, elinga). Saliyane konten iki, sampeyan uga bisa nemokake jinis konten liyane kayata seri favorit sampeyan, film sing paling sampeyan idham-idhamake utawa malah nuduhake yen sampeyan nggayuh (uga tanpa lisensi resmi).

Minangka sampeyan uga bisa ndeleng ing gambar, sampeyan mung kudu njlajah web utawa klik ing menu sing pesen video game miturut abjad. Kanthi cara iki, sampeyan bakal luwih gampang ngerti manawa dheweke duwe game video sing sampeyan goleki utawa yen durung digantung. Saben game sing sampeyan lebokake bakal ngemot kertu sing bakal digawe katrangan ringkes lan kabeh syarat minimal sing dibutuhake ing pc supaya bisa muter kanthi optimal. Kaya ora cukup, situs web iki nawakake macem-macem versi saben video game supaya sampeyan bisa ndownload game PC miturut kekarepan sampeyan.

Game Torrents

GameTorrents

Kaya sing sadurunge, ing kaca iki sampeyan ora bakal nemokake akeh video game sing mbayar, sampeyan ngerti. Game Torrents nawakake akeh unduhan game video ing format torrent, Kaya jenenge. Kaya sing kedadeyan sadurunge, antarmuka sing gampang banget lan sampeyan bakal langsung golek warta ing web. Ing menu ndhuwur, sing bisa dideleng ing gambar, sampeyan bakal nemokake platform game video lan supaya sampeyan bisa langsung nemoni luwih cepet.

Elinga yen sampeyan menehi saran supaya sampeyan tuku video game kanthi resmi ing distributor lan sing penting, kita kudu nyengkuyung pakaryan para pangembang. Marang komentar apa situs web utawa platform sing digunakake kanggo ndownload game ing pc.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.