Cara ndownload LibreOffice Writer gratis lan dianyari 2020

Download Libreoffice gratis

Nalika nulis dokumen teks, salah sawijining fungsi sing paling dhasar saliyane browsing internet, Windows nyedhiyakake WordPad sing umume, sing cilik prosesor tembung winates banget, kanthi format format teks, nambah gambar lan obyek, nggawe dhaptar, telusuran lan ngganti tembung lan liya-liyane.

Yen kita pengin nggawe tabel, kaca nomer, nambah header utawa sikil, ngowahi jarak baris, spasi teks, nggunakake karakter khusus, nggawe formulir, aplikasi gaya gawan, tambahake grafis ... solusi pertama sing dipikirake yaiku Microsoft Word, solusi pembayaran sing mbutuhake sampeyan mbayar saben wulan.

Yen panggunaan komputer kanggo nggawe dokumen teks iku sporadis, mesthi Sampeyan ora kasengsem mbayar langganan Office 365 ditawakake Microsoft. LibreOffice Writer minangka solusi sing nyedhiyakake fungsi sing padha kanggo fungsi sing padha, nanging kanthi gratis.

Apa LibreOffice?

LibreOffice minangka seperangkat aplikasi sumber terbuka lan gratis, saengga bisa ditindakake gawe jinis dokumen apa waeSaka dokumen teks menyang database, liwat spreadsheet, presentasi, diagram alur lan uga formula matematika.

Aplikasi open source dimaksudake kanggo disebar kabeh kanthi gratis lan adhedhasar prinsip kanggo mupangat praktis sing ditawakake ndhuwur masalah moral. Ing katalog aplikasi open source, kita ora mung nemokake sulih fantastis kanggo Office with LibreOffice, nanging uga Photoshop karo GIMP, pamuter video apa wae karo VLC ...

Apa kalebu ing LibreOffice

Aplikasi LibreOffice

Aplikasi aplikasi LibreOffice kalebu:

Penulis

Panulis minangka aplikasi sing apik kanggo nggawe dokumen apa wae, lan sejatine wis meri banget kanggo solusi sing ditawakake Microsoft karo Word. Kanthi aplikasi iki, kita bisa nggawe jinis konten, konten sing bisa kita ekspor menyang format .docx supaya bisa dibukak ing Word.

Calc

Excel wis nggawe aplikasi sing paling apik kanggo nggawe spreadsheet, spreadsheet kanthi formula naleni, keluwih-luwih, audit ... pilihan apa wae sing sampeyan goleki ing spreadsheet, sampeyan bakal nemokake ing Excel. Dokumen sing digawe karo Calc kita bisa nyimpen ing format Excel .xlsx.

Kanggo pangguna ing omah, Calc minangka solusi sing cocog ngidini kita nggawe jinis formula apa wae, nanging uga, LibreOffice nawakake seri template sing bisa digunakake kanggo nggawe dokumen.

Ngemut

Impress minangka Office Powerpoint, aplikasi sing bisa digawe presentasi sing luar biasa yen kita duwe sabar lan wektu sithik. Dokumen sing digawe karo Impress bisa disimpen ing format PowerPoint .pptx.

Artikel sing gegandhengan:
Alternatif gratis paling apik kanggo PowerPoint

Gambar

Windows 10's Paint diarani Draw, cukup alat padha karo Cat sing nggabung karo aplikasi LibreOffice.

Math

LibreOffice mutusake kanggo misahake nggawe formula matematika saka Calc, sawijining fungsi sing kasedhiya ing Excel lan uga ing Word sing nggunakake karakter ASCII. Aplikasi iki ngidini kita nggunakake simbol matématika umum kayata sinus, arcsine, cosine, arccosine, tangent, arctangent, square utawa cubic root, luwih gedhe, padha, kurang, watesan ndhuwur lan ngisor ...

Base

Akses, kaya Excel, minangka raja ing lapangan. Ing kasus basis data, LibreOffice nawakake Base, sawijining aplikasi sing bisa ditindakake wiwit saiki akeh formula sing padha utawa padha banget karo sing ana ing Access.

Cithakan kanggo LibreOffice

LibreOffice ora kalebu template apa wae ing aplikasi kasebut, sing meksa kita, yen mbutuhake, ngunjungi situs web, situs web sing bisa temokake template kanggo kabeh aplikasi ditawakake aplikasi iki.

Cara ndownload LibreOffice Writer

Download LibreOffice

Panulis kasedhiya bebarengan lan ora bisa dipisahake saka LibreOffice, sing meksa kita ndownload kabeh aplikasi iki supaya bisa digunakake. Beda karo aplikasi liyane, sing diidini milih aplikasi sing pengin diinstal sajrone instalasi, pilihan iki ora kasedhiya.

LibreOffice kasedhiya kanggo Windows, Mac lan Linux, versi sing bisa ditindakake download langsung saka situs web resmi, dadi nyegah nalika proses instalasi Kita bisa uga nyelehake aplikasi ekstra saka situs web sing wis didownload.

Syarat LibreOffice

Beda karo Office, sarat supaya bisa nikmati LibreOffice ing komputer cukup murah. LibreOffice mbutuhake paling ora Windows 7 SP1, prosesor Pentium III, 256 MB RAM, ruang hard disk 1,5 GB lan résolusi minimal 1024 × 768.

Cara ndownload LibreOffice Writer kanggo iOS lan Android

Kantor kanggo seluler

Yen nggoleki aplikasi sing ngidini mbukak file Writer, Calc lan Impress ing piranti seluler, kita nemoni masalahMinangka format gawan, ora kompatibel karo editor gratis sing kasedhiya ing App Store lan Play Store.

Yen wis biasa nggunakake format Office (docx, .xlsx lan .pptx) nalika nggawe dokumen karo LibreOffice solusi paling apik sing saiki kasedhiya kanggo piranti seluler lan tablet iku Kantor.

Kantor Microsoft yaiku Penyunting sederhana kanggo Word, Excel lan PowerPoint gratis banget, kanthi bisa nyunting dokumen saka smartphone utawa tablet. Nalika aku ujar iku editor sing sederhana, tegese ora nawakake fungsi sing padha karo fungsi sing bisa ditemokake ing aplikasi independen sing kasedhiya ing kaloro ekosistem, aplikasi sing uga mbutuhake pembayaran langganan.

Microsoft Office
Microsoft Office
Pangembang: Microsoft Corporation
Price: free+

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   randhawa ngandika

    Kathah gracias. ? Como puedo iniciar sesion?