Cara maca email Tiscali

surat tiskali

Apa sampeyan pangguna saka Kiriman Tiskali lan apa sampeyan kepiye carane maca email ing platform Italia? Bisa uga nganti suwene sampeyan nggunakake surat Tiscali tanpa masalah. Nanging ing sawijining dina sampeyan kudu ngganti piranti kanggo maca email lan sampeyan nemokake kabeh sing wis dikonfigurasi sadurunge ora ana maneh. Saiki sampeyan kudu mbalekake akun lan duwe ruckus sing apik sing sampeyan ora ngerti arep miwiti endi. Ya, mula artikel iki diarani. Kita bakal priksa manawa sampeyan bisa maca lan nulis email maneh ing Tiscali.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggawe email sementara sing gratis lan valid

Priori, siji-sijine sing sampeyan butuhake yaiku ngetik kabeh konfigurasi ing piranti anyar utawa ing kabeh sing bakal nggunakake Tiscali Mail. Saka ing kono piranti lunak piranti, apa wae, kudu nindakake kabeh tanpa ana masalah. Mung sawetara detik kudu diatur lan sampeyan kudu maca email tanpa ana masalah. Kita nganggep sampeyan nggunakake sistem khas mula kita bakal terus ngobrol babagan Windows, Mac OS, Android lan iOS kanthi terus-terusan.

Cara maca email Tiscali Mail ing PC

Tiscali

Sing kita ngerti saiki sampeyan ora bakal nemokake piranti lunak eksklusif sing dirancang dening Tiscali kanggo maca email ing PC. Kanggo entuk iki, sampeyan kudu golek sing luwih kondhang sing duwe klien lan saka kana sampeyan bakal maca kabeh tanpa ana masalah. Ing kasus apa wae lan nalika ngobrol babagan Tiscali, kita bakal nerangake babagan carane bisa maca ing Windows 10 tanpa masalah. Kita ngarepake manawa sampeyan bakal ngrewangi klien saka wong liya, kayata aplikasi email Windows 10.

Waca email ing Windows 10

Ora angel banget, nanging sampeyan kudu nggatekake langkah-langkah kasebut. Sampeyan kudu nggunakake aplikasi mail Wiwndows 10 sing wis diinstal ing PC, kaya sing wis dakkandhakake. Kanggo nindakake iki, bukak menu wiwitan app lan goleki akun administrator lan yen sampeyan wis ana ing kono sampeyan kudu nambah akun kanggo mbukak kabeh setelan. Saiki sampeyan kudu ngeklik akun liyane lan nyelehake kabeh informasi sing dijaluk ing saben lapangan kanggo diisi: email, jeneng sampeyan, sandhi sing wis sampeyan atur karo Tiscali lan kolom liyane. Wis ora rugi.

Artikel sing gegandhengan:
21 hacking Gmail sing bakal kaget

Yen rampung nindakake proses iki, sampeyan kudu ngeklik kanggo log in. Sampeyan bakal nemokake iki ing sisih ngisor app lan ing asas app email saka Windows 10 mung kudu ngatur Tiscali Mail sampeyan. Yen proses rampung, sampeyan kudu klik rampung lan mbukak app mail maneh. Saiki sampeyan bakal duwe klien Tiscali ing sisih kiwa supaya bisa ngeklik lan maca kabeh email sing teka. Yen ora dikonfigurasi, bisa uga mbutuhake parameter IMAP.

Waca email ing Mac OS

Yen sampeyan pangguna Mac OS lan pengin ngonfigurasi email Tiscali ing kana, kita bakal nuduhake sampeyan carane nggawe. Ora beda karo Windows 10 amarga Apple uga duwe app saka mail sampeyan kudu kanthi praktis mbaleni langkah-langkah sadurunge. Yen sampeyan ora ngerti aplikasi mail Mac, umume aplikasi kasebut kayata cap ing surat. Ora diganti sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining umur.

Sampeyan kudu miwiti lan ngakses menu mail lan banjur nambahake akun maneh. Yen wis rampung langkah iki, sampeyan kudu menehi akun email liyane lan sawise iku klik tombol kanggo terus lan nunjukake email sampeyan ing jendhela sing wis dibukak kanggo sampeyan. Maneh sampeyan kudu ngetik data: jeneng, alamat email lan sandhi Tiscali sing bakal sampeyan atur. Saiki klik log in banjur bukak email supaya app bisa nyinkronake kabeh data sing ana ing akun Tiscali. Kanggo ngrampungake, cukup klik ing tombol finish. Kanthi cara iki sampeyan bakal ngonfigurasi email Tiscali ing laptop Mac Os utawa komputer desktop.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak email sadurunge diwaca

Bisa uga proses ora rampung lan konfigurasi otomatis ora bisa digunakake. Iki minangka kasus paling ala nalika kedadeyan ing Windows 10 lan setelan aplikasi mail. Yen sampeyan kudu ngatur kanthi manual Parameter email IMAP lan iki crita liyane sing rada dawa.

Waca email kanthi online saka situs web

Apa kabeh ing ndhuwur katon rumit banget? Sampeyan ora pengin aplikasi email ing komputer utawa ing endi sampeyan pengin ndeleng email? Dadi, kita duwe solusi lan sampeyan uga bakal bisa maca Tiscali Mail kanthi online. Sampeyan bisa ngakses Kirim email saka browser sing kasedhiya ing komputer pribadi tanpa ana masalah.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ndhisik menyang Webmail Tiscali, yen wis ana ing kono, sampeyan bakal diwenehi kredensial Tiscali, yaiku jeneng panganggo, sing umume ndhisiki @ tiscali.it lan sandhi sing wis sampeyan atur ing platform mail. Saiki sampeyan kudu ngeklik log lan mula bakal ana. Kanthi iki sampeyan wis bisa mlebu ing Tiscali supaya bisa maca saben email sing ana ing tray tanpa ana masalah. Kaya logis, sampeyan uga bisa nulis lan nindakake layanan apa wae sing diduweni Tiscali amarga sampeyan wis ana ing email.

Waca email ing iOS lan Android

Login Email Kiriman

Supaya ora mbaleni maneh bola-bali, kita ngarepake manawa, maneh kita ora duwe aplikasi Tiscali resmi nanging duwe app mail resmi ing kaloro sistem operasi ponsel. Mula, sampeyan kudu ngatur email Tiscali ing salah sawijine. Sampeyan kudu ngetutake langkah sing padha karo sing wis rampung karo aplikasi Mac OS lan Windows 10. Aja kuwatir amarga bakal njaluk informasi sing padha karo sing dijaluk: Email, sandhi, jeneng ... Yen wis dikonfigurasi, sampeyan bakal bisa maca email saka email kasebut ing Android utawa iOS telpon

Muga-muga artikel iki bisa mbantu sampeyan lan wiwit saiki sampeyan bisa maca lan nulis ing Tiscali Mail tanpa masalah. Yen sampeyan duwe pitakon babagan konfigurasi platform, sampeyan bisa ninggalake kabeh ing kothak komentar supaya bisa diwaca.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.