Emulator PS2 paling apik kanggo PC lan Android

Emulator PS2 kanggo PC lan Android

Ing wulan Maret 2020, dheweke wis ketemu 20 taun wiwit diluncurake PlayStation 2, konsol sing nganti saiki isih laris ing sejarah, kanthi luwih saka 160 yuta unit ing saindenging jagad, sanajan kasunyatane rega peluncurane meh nganti 500 euro.

Bebarengan karo konsol iki, teka serangkaian judhul sing wis dadi klasik ing jagad game video, klasik sing saiki, lan liwat emulator, bisa terus nikmati ing PC wae. Yen sampeyan pengin ngelingi kasile konsol iki, mula bakal nuduhake emulator PS2 paling apik kanggo PC lan Android.

Artikel sing gegandhengan:
Cara nggunakake RetroArch, emulator multiplatform sing bakal kaget

Amarga kasuksesan saka PlayStation 2 ing pasar, dadi konsol saiki nawakake luwih akeh judhul sing bisa dinikmati saka PC utawa smartphone / tablet sing dikelola Android.

Apple durung nate ngidini emulator console kasedhiya ing App Store, amarga ora pengin nyengkuyung panggunaan jinis aplikasi kasebut supaya ora mlebu konflik hukum karo pabrikan console sanajan ora kalebu judhul. Siji-sijine cara kanggo seneng emulator PS2 ing iPhone utawa iPad yaiku liwat jailbreak.

Apa emulator?

Kaya jenenge, emulator, simulasi lingkungan, ing kasus iki, piranti, piranti sing dikelola dening sistem operasi, sistem operasi kudu bisa mbukak aplikasi utawa judhul sing kompatibel.

Ing pasar, kita bisa nemokake emulator mesin arcade MAME, GameBoy, Nintendo, Sega lan Sony nanging mung nganti PS2. Menapa sebabipun? Siji tangan, ukuran game sing saiki bisa ditemokake ing PlayStation 4 praktis padha karo versi PC, uga syarat hardware sing dibutuhake supaya bisa nikmati, mula ora bisa lunasi saben dina Dina iki gawe lingkungan kanggo simulasi model konsol iki ing PC.

Apa sampeyan bisa muter emulator nganggo kontroler?

Kontroler Xbox

Emulator utama kanggo PS2 mung kasedhiya kanggo Windows 10. Windows 10 kompatibel karo 100 kontroler Xbox (salah sawijining pengendali paling apik ing pasar), mula yen bisa nggunakake kontrol konsol (yen duwe Xbox) utawa entuk independen utawa pihak katelu, sanajan dhisik kudu mesthekake yen emulator kompatibel karo liyane non-Microsoft kontrol.

Amarga alasan sing jelas (kita ora bakal nemokake konektor kontrol PS2 ing PC apa wae) kita ora bisa nggunakake kontrol PS2 ing PC, nanging kita bisa njupuk kauntungan saka kontrol PS3 sing ana ing omah. Nanging, ora gampang kanggo nyambungake kontroler Xbox, amarga kita kudu nggunakake aplikasi kayata MotionJoy kanggo nginstal driver lan DS3 sing luwih apik kanggo ngatur tombol remot kontrol sing dikarepake.

Emulator PS2 kanggo PC

Emulator sing saiki bisa ditemokake ing internet kanggo nikmati game PS2 favorit ora mung kompatibel karo Windows 10, nanging uga kompatibel saka Windows XP, sanajan sawetara judhul bisa uga ora mlaku ing versi Windows paling anyar sing saiki kasedhiya.

Emulator PlayStation 2 PSCX2

Emulator PC PS2 - PCSX2

PSCX2 yaiku emulator paling apik sing saiki bisa ditemokake ing internet kanggo nikmati irah-irahan sing dirilis Sony kanggo PlayStation 2, saengga persyaratane supaya bisa entuk bathi cukup dhuwur tinimbang emulator liyane.

Fitur Utama PCSX2:

  •  Resolusi khusus, nganti 4096 × 4096, Anti Aliasing lan filter tekstur supaya game PS2 katon luwih apik tinimbang reissue HD.
  • Ngidini kita bisa ngrekam game supaya bisa terus ing papan sing kita enteni.
  • Cheat Kompatibel.
  • Kompatibel karo kontroler kanggo PS3, Xbox360 ... sing bisa digunakake ing Windows uga keyboard lan clurut.
  • Kita bisa nambah utawa nyuda kacepetan game nggunakake watesan pigura internal.
  • Menehi pilihan kanggo ngrekam ing Full HD kanthi perekam video internal.

Konco PSCX2 ana proyek kanthi dhukungan wiyar saka komunitas pangguna, sawijining proyek sing lair 10 taun kepungkur lan isih urip banget sanajan wis kliwat wiwit diluncurake PlayStation 2.

Syarat Emulator PlayStation 2 PSCX2

. Syarat minimal Syarat sing Disaranake
Sistem operasi 7-bit utawa 32-bit Windows 64 Windows 10 64-dicokot
Prosesor Ndhukung prosesor SS2 lan 2 Kompatibel karo AVX2 lan 4 prosesor
Memori RAM 4 GB 8 GB
Grafik 2 GB RAM - Direct3D10 lan OpenGL 3.x 4 GB RAM - Direct3D11 lan OpenGL 4.5

RetroArch

Emulator PC PS2 - RetroArch

RetroArch dudu emulator, iku alat sing ngidini kita ngakses macem-macem emulator, ing antarane kita nemokake siji kanggo PS2 lan kita bisa ndownload langsung saka RetroArch kanggo mbukak aplikasi kasebut. Saliyane emulator kanggo PS2, kita uga duwe emulator kanggo Nintendo, SEGA, Atari, ZX Spectrum lan utamane mesin arcade sing digunakake.

Sawise ndownload aplikasi lan emulator sing dibutuhake, kita mung kudu mbukak ROM saka aplikasi kasebut seneng game sing ana. Ora kaya PSCX 2, RetroArch asli kompatibel karo kontrol PlayStation 3, mula kita ora prelu nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo nggunakake.

Syarat RetroArch

Emulator iki ora nawakake grafis luwih apik tinimbang judhul asli kaya ing PSCX2. RetroArch mung ngidini kita mbukak game tanpa ngowahi kualitas grafis kapan wae, mula kita bisa nggunakake komputer kanthi praktis.

Nyatane, app iki kasedhiya ing macem-macem versi, uga kanggo Windows 10, Windows Vista / XP, Windows 200 / ME / 98SE lan Windows 95/98, saengga bisa goleki sapa sing bakal ditemokake. Uga kasedhiya kanggo Linux lan macOS, Raspberry Pi lan Android.

EmulatorX

Emulator PC PS2 - EmulatorX

EmulatorX ora misuwur kaya rong alternatif sadurunge, nanging kita ora bisa nyingkirake, amarga ora mung ngidini kita seneng judhul PS2 ing PC, nanging uga uga ngidini kita niru judhul PSX asli, Wii, Xbox, GBA, MegaDrive, PSP, GameCube, SNES ...

Minangka emulator sing cocog karo uyah, nggabungake sistem cadangan supaya bisa ngirit game tanpa masalah, antarmuka sing gampang banget lan Diterjemahake kanthi lengkap menyang basa Spanyol.

Siji-sijine masalah sing ditemokake karo emulator iki yaiku ing wektu iki proyek kasebut lumpuh lan pangembang ora nganggep nganyari anyar. Nalika nganggep bisa nerusake pangembangan emulator iki, kita bisa ndownload saka link iki.

Emulator PS2 kanggo Android

RetroArch

Emulator Android PS2 - RetroArch

Versi RetroArch kanggo Android minangka adaptasi saka apa sing bisa ditemokake ing versi kanggo PC, Mac, Linux lan platform liyane. Versi kanggo Android iki ngidini kita langsung ndownload game kanggo diputer saka smartphone uga ora ngidini kita njupuk gambar, nyimpen game terus mengko ... uga, ora bakal nuduhake iklan apa wae.

RetroArch kanggo Android, kasedhiya ing versi 32 y 64 bit, iki pungkasan dimaksudake kanggo piranti sing luwih modern. Loro-lorone kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis ing Play Store.

Damon PS2

Emulator Android PS2 - DamonPS2

Pilihan liyane sing kasedhiya ing ekosistem Android diarani DamonPS2, emulator ngidini kita mbukak game PS2 ing smartphone tanpa masalah kinerja, utamane ing piranti sing dikelola dening Snapdragon 835 lan Snapdraogn 845, sanajan uga digunakake kanggo pemroses generasi lawas.

Miturut pratelan pangembang, luwih saka 14.000 game PS2 sing nggegirisi pasar lan kasedhiya kanggo diunduh, luwih saka 90% kompatibel karo aplikasi iki. Kompatibel karo resolusi nganti 1080p, kita bisa nggunakake remot kontrol kanggo nikmati kanthi bener, ngirit proses, nggunakake trik ...

DamonPS2 kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis lan nampilake pariwara. Untunge, yen seneng cara kerja emulator iki, kita duwe opsi kanggo tuku tuku ing aplikasi kanggo mbusak kabeh lan bisa Rasakake game PS2 favorit tanpa gangguan.

Emulator Pro PS2 Gratis

Emulator Android PS2 - Emulator Pro PS2 Gratis

Liyane alternatif sing apik sing kasedhiya ing Android, ditemokake ing aplikasi Free Pro PS2 Emulator, sawijining aplikasi sing wis dirancang khusus kanggo mbukak ROM PS2 ing Android. Kaya dene rong aplikasi sadurunge, lkelancaran umume gumantung karo kekuatan piranti.

Nanging, miturut jaminan pangembang, judhul ing ngisor iki bakal mlaku kanthi tarif pigura antara 30 lan 60 preduli saka kekuwatan smartphone kita:

  • Spider + Man 2: 45 - 55 FPS;
  • Ala Residen 4: 45 - 55 FPS;
  • Crash Bandicoot: Warped: 40 - 50 FPS;
  • Metal Gear Solid: 50 - 60 FPS;
  • Dewa Perang II: 40 - 50 FPS;
  • Driver 2: 51 - 55 FPS;
  • Spider Man: 30-60 FPS;
  • Zona Perang WWF: 51 - 56 FPS;
  • Gran Turismo 2: 52 - 59 FPS;
  • Crash Team Crash: 50 - 60 FPS;
  • Pahlawan Guitar 2: 60 FPS;
  • Kratoning Ati II: 30 - 40 FPS;
  • Krisis Dino: 30 - 40 FPS;
  • Tekken 3: 40 - 45 FPS;
  • Final Fantasi X: 43 - 58 FPS;
  • Makam Raider III: 60 FPS;
  • Spider + Man: 60 FPS.

Saben judhul sing mbukak karo emulator iki bakal nuduhake kontrol tutul ing layar, wiwit ora kompatibel, paling ora saiki, kanthi kontrol remot. Ngidini kita bisa nyimpen kemajuan game kanggo nerusake maneh kapan sing dikarepake lan bisa download kanthi gratis saka Play Store lan kalebu iklan ing-app tanpa kemampuan kanggo mbusak.

Ngunduh game PS2

Game Emulator PS2

Saka macem-macem emulator sing bisa digunakake kanggo seneng judhul PlayStation 2 ora ana kalebu ROM sing bisa diputer, amarga hak cipta kabeh judhul sing dikirim kanggo console iki duweke Sony.

Kanthi nggoleki internet kanthi gampang, kita bisa nemokake kaca web sing akeh ngidini kita ndownload game kanggo PS2 kaya Doperoms, Emuparadise, RomHustler ... kanggo jeneng sing paling relevan lan kondhang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.