Emulator Wii paling apik kanggo PC Windows 10

Yen sampeyan nggoleki cara kanggo nyenengake game konsol Nintendo wii utawa Wii U ing komputer, sampeyan mesthi mbutuhake wii emulator sing bisa ngrampungake misine kanthi apik. Kanthi tembung liyane: kanggo ngasilake game kanthi kualitas dhuwur ing layar komputer.

Nglampahi jam kanthi nyenengake main game Nintendo Wii paling apik ing endi wae sing dikarepake lan tanpa mbuwang dhuwit kanggo konsol klasik dadi cara sing luwih populer kanggo nikmati game klasik kasebut. Lan kabeh matur nuwun kanggo emulator.

Nintendo Wii muncul ing taun 2006 lan didol nganti 2014, nalika semana panerusipun, Wii U, dirilis. Iki minangka konsol terbatas (prosesor 729 MHz, 243 MHz GPU, 88 MHz RAM). MB lan 512 MB panyimpenan internal. Katon kaya sepele, nanging kanthi iki Wii bisa dikelola sukses dodolan sing luar biasa ing saindenging jagad lan nampilake sawetara game legendaris. Antarane dheweke kudu kasebut Mario Kart Wii, Putri Zelda Twilight, Xenoblade Chronicles utawa lucu Wii Olahraga.

Nanging, ana penting sing kudu dielingi: ndownload emulator Wii pancen sah. Nanging, ndownload ROM ora disenengi lan nglanggar kabijakan Nintendo. Ing kiriman iki, kita bakal menehi saran kanggo menehi emulator, nganalisa babagan sing paling apik kanthi pro lan kontra. Kita ora bakal menehi saran utawa nyaranake ndownload ROM kanggo sapa wae. Luwih becik nggunakake emulator Wii kanggo muter ing PC kanthi game Nintendo asli sing ana ing omah lan sing digunakake ing console sing wis ora ana maneh utawa sing wis ora bisa digunakake maneh.

Sampeyan uga kudu nyathet yen niru rong konsol kasebut (Nintendo Wii lan Wii U) bisa uga ditindakake, sanajan ora gampang banget.

Pisanan, sampeyan butuh PC sing cukup kuat, luwih-luwih yen kita pengin niru Wii U. Iki kudu kedadeyan yen pengin ngasilake kabeh fungsi tanpa ana masalah. Disaranake uga nggunakake kontroler asli konsol kanggo ngrasakake kabeh fungsi.

Ngandika, ayo maneh maneh emulator Wii sing paling apik sing saiki digunakake:

Cemu

cemu

Cemu dianggep minangka salah sawijining emulator paling apik ing konsol Wii U

Cemu minangka emulator gratis kanggo pangguna PC sing ngidini sampeyan main game ing konsol Nintendo Wii U. Iki digawe dening Exzap lan Petergrov lan kanthi cepet dadi saingan Dolphin. Kautaman sing gedhe yaiku kompatibilitas tingkat tinggi, gampang digunakake lan antarmuka panganggo sing gampang.

Fungsine lengkap banget: bisa mbukak lan nyimpen game, ngganti tugas utama lan malah nambah gambar lan kualitas game grafis (bisa ditindakake kanthi resolusi 4K, yen PC kita cukup kuat). Emulasi iku adi, nawakake pengalaman main game sing apik.

Kanggo akeh pangguna, Cemu tanpa mangu-mangu emulator Wii U paling apik. Komplit banget, sanajan rada kompleks. Sanajan ngono, pancen angel banget kanggo nuladha game tartamtu. Sing duwe syarat teknis khusus utawa mbutuhake konfigurasi sing kompleks. Emulasi ing kasus kasebut alon lan duwe sawetara kewan omo.

Kepiye wae, Cemu terus diupdate supaya bisa ningkatake kinerja terus-terusan lan ndandani kesalahan sing ngganggu sing wis dirujuk sadurunge.

Link: Cemu

Decaf, emulator Wii kanggo Linux

Dibandhingake karo apa sing ditawakake Dolphin lan Cemu, jeneng-jeneng gedhe sing kabeh wong ngerti ing jagad Nintendo Wii iki, Decaf iku emulator Wii asor. Apa jenenge asale saka kana decaf (decaffeined ing basa Inggris)?

Supaya adil, sampeyan kudu ngobrol babagan Decaf minangka proyek pangembangan tinimbang produk. Lair saka lingkungan sing didhukung dening komunitas pangguna lan mulane ora duwe dhukungan utawa nganyari sing bakal bisa tetep karo pesainge.

Nanging ora sebabe Decaf mandheg dadi pilihan kanggo dipikirake. Iki minangka emulator gratis sing dadi tes. Merga wis sukses, mula dheweke dadi akeh pandhereke. Popularitas kasebut pancen pantes: Gampang dipasang, duwe antarmuka panganggo sing gampang banget lan ngrampungake kabeh fungsi dhasar sing dikarepake.

El drawback utama Decaf yaiku cenderung mlaku kanthi kacepetan sing sithik. Iki minangka masalah karo game 3D sing luwih abot sing ditawakake Wii lan Wii U.

Link: Decaf

Dolphin

Dolphin minangka jeneng ngarep sing dipikirake nalika mikir babagan emulator Wii. Alat gratis iki cocog kanggo muter kabeh game Nintendo Wii ing smartphone PC, Mac lan Android. Ing wektu iki, kudu dielingake yen nuladha game kasebut mbutuhake akeh kekuwatan, mula yen pengin nindakake telpon seluler, kita butuh piranti sing kuat banget. Ora mung telpon apa wae sing patut.

Sampeyan kudu nerangake babagan asal usul Dolphin. Emulator iki lair kanggo konsol GameCube. Bisa diarani sajrone periode kasebut nyampurnakake operasine. Dadi, nalika Wii muncul, kabeh ilmu lan pengalaman sing akumulasi digunakake kanggo ngowahi dadi emulator Wii sing efektif.

Justru aspek iki minangka siji-sijine titik emulator sing ringkih. Kanggo sawetara pemain, Cemu luwih apik tinimbang Dolphin amarga emulator sing fokus mung ing Wii U. Kayane masalah cilik, amarga pungkasane sing penting yaiku kinerja final, nanging kanggo sawetara pihak pentinge.

Tanpa mangu-mangu, sing paling apik babagan Dolphin yaiku konfigurasi sing didhukung lan gampang digunakake. Kajaba iku, ing ndhuwur emulator liyane ing babagan lancar game: Arang banget frame rate bisa digantung, dibekukan, utawa alon. Dadi seneng dolanan.

Kajaba iku, Dolphin kompatibel karo kabeh jinis kontrol, game jaringan, akselerasi game, lan akeh opsi liyane. Iki bisa dadi favorit saka dhaptar limang emulator kanggo Wii.

Link: Dolphin

dolwin

dolwin

Wii Sports, salah sawijining game sing bisa dimainake ing Windows PC amarga emulator Dolwin

dolwin Iki minangka salah sawijining emulator konsol Nintendo sing pertama sing nggegirisi pasar. Wis diwiwiti ing taun 2005 nalika ditampilake, wiwitane pengin niru game GameCube. Mengko ngembangake fitur lan kapabilitas dadi emulator Wii.

Piranti lunak open source iki kayane duwe masa depan sing janjeni, nanging pangembangane mandheg lan ora ana versi anyar sing katon suwe. Iki bisa uga amarga sukses emulator liyane, utamane Dolphin, Wii lan GameCube emulator sing efektif sing wis didhaptar ing ndhuwur.

Nanging Dolwin pantes ditampilake ing emulator Wii paling apik amarga sawetara alasan. Sing paling penting yaiku proyek kasebut wis dibangkitake maneh lan wiwit taun 2020 para pangembang wis adoh banget kanggo nggawa level sing padha karo para pesainge, nyelidiki ciri-ciri perangkat keras GameCube lan ngetrapake rekayasa terbalik menyang teknologi sing digunakake ing emulator.

Sampeyan bisa didownload minangka file zip ing link ing ngisor iki:

Link: dolwin

GCube, opsi emulator Wii liyane

CubeSX

GCube, emulator Wii ing tahap wiwitan kanthi masa depan sing apik

Kita nutup dhaptar kanthi emulator Wii sing, kaya ing kasus sadurunge, duweni potensi gedhe. Nanging, isih ana ing tahap awal lan mula fungsine isih cukup winates.

Bebener iki Gcube sampeyan durung entuk level emulasi sing lancar kayata Cemu utawa Dolphin. Alangan liyane sing ditemokake para pangembang yaiku ora bisa mbukak game paling populer lan komersial amarga alasan hukum. Dadi saiki, kita mung bisa nggunakake emulator iki kanggo muter demo lan mbukak krama dirancang kanggo console iki. Muga-muga, suwe-suwe, iki bakal beda lan GCube bakal dadi emulator bintang lima sing dikarepake.

Link: Gcube

Kesimpulan: Apa emulator Wii sing paling apik? Yen sampeyan wis maca kiriman kanthi tenang, sampeyan bakal wis ngerti manawa ana rong jeneng sing misuwur ing ndhuwur liyane.

Kayane ana konsensus sing Dolphin minangka pilihan sing paling apik kita kudu niru Wii. Iki minangka emulator sing paling lengkap, sing nawakake kinerja sing paling apik apa wae game. Meh ing level sing padha, bisa uga ana langkah cilik, yaiku Cemu. Ing kasus apa wae, ora ana bedane beda antara siji lan liyane. Babagan kualitas lan kelancaran emulasi

Pilihan saka Decaf Sampeyan uga penting, luwih-luwih yen kita pengin niru Wii U ing Linux. Yen ngono iki pilihan sing paling cocog.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.