Film 3D kanggo ditonton ing PS4 VR

Sawise kebangkrutan sukses saka Sony Ing jagad game kasunyatan virtual, ana sawetara wektu sadurunge aku ngeksploitasi sumber daya sing padha supaya bisa nonton film 3D ing PS4 VR. Pengalaman pancen luar biasa. Ing kirim iki kita bakal nerangake kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo seneng. Saka carane ngatur headphone kanggo seri trik menarik.

Saliyane kabeh fungsi game sing wis kita kenal, PlayStation VR uga nawakake fungsi khusus kanggo ndeleng film. Apa dheweke Mode kinematik, solusi sing serba guna sing migunani kanggo digunakake ing game PS4 liyane saka kasunyatan virtual lan kanggo browsing Internet ing 2D. Lan, sing paling penting, nonton video kasunyatan virtual ing 3D.

Antarane liyane iku, mode iki menehi kita a ukuran layar apik, luwih gedhe tinimbang televisi standar. Tanpa wedi exaggeration, kita bisa ngomong sing kaya bioskop IMAX, nanging karo ukuran layar becik lan isolasi lengkap. Ide kasebut yaiku yen kita rumangsa ana ing njero bioskop. Soko sing padha karo apa contone ngusulake Netflix VR.

Nanging sadurunge ngluncurake pengalaman 3D sing apik iki lan entuk mode tampilan sing paling apik, sawetara pangaturan kudu ditindakake:

Cara nyiyapake mode sinematik ing PlayStation VR

Mode sinematik PlayStation4 gampang banget diatur. Kita mung kudu nguripake console lan plug ing headphone. Mung mengkono menu PS4 bakal katon liwat panampil VR. Ing kana kita bakal nemokake opsi kanggo nyetel kualitas sing dikarepake nalika nonton film favorit

Babagan pisanan sing kudu dingerteni yaiku mode iki ngidini kita nonton film kasunyatan virtual telung ukuran layar beda:

  • Cilik (117 inci).
  • Sedheng (163 inci).
  • Gedhe (226 inci).

Kanggo nyetel ukuran layar kasebut, ing menu panampil kita kudu pindhah menyang Setelan, banjur ketik Piranti, pilih PlayStation VR lan pungkasane pilih Mode Sinematik.

Tip sethitik: sanajan tokoh 226-inch banget nggodho (miturut Sony, kaya lungguh ing baris ngarep bioskop), iku penting kanggo ngerti sing ora mesthi "luwih gedhe" tegese "luwih apik." Korélasi kasebut persis ngelawan: ukuran layar sing luwih gedhe, kualitas gambar sing luwih elek. Aja nyana tingkat kualitas Blu-Ray ing ukuran iki. Mulane disaranake milih 163 inci.

ps4 vr

Cara nonton film 3D ing PS4 VR

Sony wis ngrilis sawetara nganyari kanggo aplikasi Media Player console wiwit diluncurake. Thanks kanggo iku, saiki sampeyan bisa seneng macem-macem jinis konten liwat PSVR. Mangkono, kita bisa nonton film virtual reality ing format kayata MKV, AVI, MP4, MPEG2 PS, MPEG2 TS, AVCHD, JPEG utawa BMP.

Babagan kualitas audio, Sony mbenerake kekurangan awal sing penting, mula headphone ora bisa muter Blu-Rays 3D. Kabeh wis didandani karo patch PlayStation 4.50, sing ngenalake sawetara owah-owahan sing signifikan, kalebu nganyari mode sinematik. Tingkat refresh 120Hz uga kalebu kanggo ukuran layar cilik lan medium. Ora ana owah-owahan cilik, amarga ngidini pangguna nonton video PlayStation VR 3D (didol kira-kira 300 euro) kanggo wektu sing luwih suwe tanpa ngelu, pusing lan rasa ora nyaman liyane.

Mesthi, kanggo seneng konten iki, sampeyan kudu nggunakake memori USB utawa nyimpen nganyari ing server media lokal, amarga ora bisa disimpen langsung ing PS4. Paling ora kanggo saiki.

Kita kudu nambah kabeh iki yen karo PlayStation VR kita uga bisa seneng video sing direkam ing 360 derajat. Lan foto sing dijupuk nganggo kamera omnidirectional. Kita uga bakal bisa muter sembarang jenis isi kompatibel saka piranti ditempelake.

Nanging aja lali babagan topik kiriman kasebut: Bioskop 3D lan kasunyatan virtual. Iki minangka aset gedhe saka PS4 VR ngluwihi jagad video game, kabeh kemungkinan sing saiki wis ditemokake.

Film 3D kanggo ditonton ing PS4 VR

Wiwit sembarang film 4D kasedhiya ing Blu-Ray bisa viewed ing PS3 VR, temenan dhaftar punika telas. Nanging, ana judhul tartamtu sing cocog kanggo pengalaman iki. Kita wis nggawe a pilihan film sing katon wis difilmake kanthi tujuan kanggo platform iki. Sawetara umure sawetara taun, nanging ciri-cirine ndadekake dheweke cocog kanggo mode sinematik iki. Sanajan sampeyan wis ndeleng ing film utawa ing TV, kita ngajak sampeyan nonton maneh lan nemokake bedane:

Avatar

avatar

Avatar: salah sawijining film 3D paling apik kanggo ditonton ing PS4 VR

Aku ora bisa mikir proposal sing luwih apik tinimbang iki kanggo nyoba keajaiban nonton film 3D ing PS4 VR. Ing nyunting cuplikan saka Avatar Sawetara teknik efek visual inovatif sing durung nate dideleng sadurunge digunakake. James Cameron, sutradara, milih karakter fotorealistik sing digawe komputer, digawe nggunakake teknologi animasi motion capture anyar.

Inovasi kalebu sistem anyar kanggo madhangi wilayah gedhe kaya alas Pandora lan cara sing luwih apik kanggo njupuk ekspresi rai.

Produser Avatar ngetokake $ 237 yuta sing nggumunake menyang film kasebut, sanajan entuk bathi kaping sepuluh luwih akeh ing box office. A sukses resounding tanpa mangu. Film, adoh saka kang outdated, isih dina iki permata worth seneng liwat lan maneh. Utamane ing 3D.

Gravity

film gravitasi

Film 3D kanggo ditonton ing PS4 VR: Gravity

Film liyane sing sampurna kanggo ngrasakake vertigo kecemplung sensori 3D ing PS4 VR yaiku Gravity (2013). Iki pisanan difilmkan ing format digital, ditransfer menyang format 3D ing proses pasca produksi.

Kanggo sing durung weruh, iku thriller apik banget babagan kacilakan ing Space shuttle Explorer ing orbit ngubengi Bumi. Paraga protagonis yaiku George Clooney lan Sandra Bullock, Dheweke nampa penghargaan sing ora kaetung kanggo pagelarane. Padha bisa ngandika kanggo efek khusus lan teknologi digunakake ing produksi.

James Cameron dhewe sing menehi saran marang direktur Alfonso Cuarón ing nggunakake teknologi digital anyar kanggo nggawe film. Sawise premiere, sutradara Avatar ngumumake kanthi kepincut yen iki minangka film luar angkasa paling apik sing tau digawe. Kekuwatan visual sing nggumunake mundhak nalika dideleng ing kasunyatan virtual.

Gusti ring

Pengalaman 3D Immersive Total: The Lord of the Rings

Mung kanthi teknologi kasunyatan virtual kita bisa lelungan menyang Bumi Tengah, gunung Mordor sing peteng utawa bukit ijo ing La Comarca. Pancen, The Lord of the Rings saga Iki minangka salah sawijining usulan sing cocog kanggo nikmati kabeh intensitas liwat PS4 VR.

Ana sethitik anyar kanggo nambah bab karya gedhe saka JRR Tolkien lan adaptasi menyang bioskop dening tangan saka Peter Jackson. Ya, kita bisa ngomong babagan teknik inovatif lan efek visual digital sing digunakake ing produksi film kasebut, sing luwih sumunar nalika ndeleng ing PS4 VR.

Khusus kanggo efek swara. Saka rame orc nganti bisik Gollum, kuping kita bakal nggawa kita menyang kabeh setelan sing apik banget, menehi pengalaman sing ora ana tandhingane.

Para aveker

Film 3D kanggo Ditonton ing PS4 VR: The Avengers

Apa idea gedhe kanggo nyilem maneh menyang Venagdor saga ing kasunyatan virtual! Papat judhul ing seri kasebut (The Avengers, The Age of Ultron, Infinity War lan Endgame) diprodhuksi ing 3D, nyenengake para penggemar Marvel lan penggemar film aksi lan fantasi.

Pramila PS4 VR minangka kesempatan sing apik banget kanggo nikmati momen sing paling apik ing salah sawijining saga sing paling gedhe ing taun-taun pungkasan ing layar amba. Pengalaman sing luwih apik.

Taman Jurassic

Taman Jurassic

Jurassic Park, film luar biasa sing ora metu saka gaya

Pungkasan, klasik kanthi huruf kapital, sampurna kanggo dialami ing 3D liwat PS4 VR. Taman Jurassic iki dirilis ing 1993, meh telung puluh taun kepungkur. Nanging, iku salah siji saka film babak (sekuel topik liyane) sing ora bosen kanggo ndeleng. Campuran film petualangan, fiksi ilmiah lan medeni sing ora kelangan pesona asline sanajan wis suwe.

Kasunyatan virtual bakal nggawa keajaiban sing kita lakoni ing antarane dinosaurus. Kita bakal ngrasakake ngarsane, narik lan ngancam, ing saubengé, urip kaya mangkene salah siji saka gaweyan gedhe saka Steven Spielberg ing wong pisanan. Permata sing bisa dinikmati para penggemar film kanthi cara sing beda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.