Fortnite VR, kapan versi Virtual Reality bakal teka?

fortnite vr

Muter Fortnite ing mode kasunyatan virtual? Nganti bubar, iki minangka impen sing ora mungkin. Utamane sawise kabar ala sing teka ing wulan September kepungkur babagan masalah hukum Epic Games kanthi platform sing beda-beda. Saiki tinimbang misale jek sing project Fortnite VR bisa dadi kasunyatan sakcepete.

Wiwit diluncurake ing 2017, Fortnite wis dadi salah sawijining game video sing paling populer. Ana akeh pemain saka kabeh ndonya lan kabeh umur sing wis ngentekake wektu sing apik kanggo main mitos Battle Royale utawa main minangka tim kanggo nylametake jagad.

Sanajan jumlahe ora mandheg, jumlah pemain Fortnite ing saindenging planet ngluwihi 200 yuta. Iku ngandika rauh. Kaya-kaya ora cukup, data sing diwenehake dening Epic Games yaiku jumlah pemain simultan tekan puncak sing ngluwihi 8,3 yuta. Komunitas virtual sing digawe ing sekitar game iki gedhe banget: ewonan pencipta konten ngisi internet sing nyebarake game ing platform kayata YouTube lan Twitch, nuduhake trik lan menehi pendapat babagan rincian paling cilik babagan game kasebut.

Nanging, pamrentahan Fortnite sing ora bisa dibantah wiwit mandheg ing wulan Agustus 2020, nalika game kasebut dicopot saka App Store lan Play Store amarga nglanggar aturane. Jotosan hard. Iku ketoke sing dina Golden game wis rampung, nanging padha ora. Wis luwih, saiki gosip babagan peluncuran Fortnite VR sing bakal teka wis wungu gelombang khayalan antarane legiun sawijining pembuangan lan nglukis cakrawala anyar kanggo game populer.

Luwih saka gosip?

Fortnite VR

Fortnite, enggal ing kasunyatan virtual?

Iku bocor kondhang ShiinaBR Toa panguwasa donya ing Fortnite, sing ngunggahake terwelu. Ing tweet misterius sing diterbitake tanggal 13 Oktober (sing dibusak sawetara jam mengko), dheweke bocor sawetara informasi sing menarik. Teks asli ing basa Inggris kaya ing ngisor iki:

Kayane Fortnite nambahake Dhukungan VR kanggo piranti ing ngisor iki: HTC Vive, Oculus Go, Oculus Touch & Valve Index

Akeh senar sing nuduhake piranti kasebut wis ditambahake menyang file kasebut. Aku bakal njupuk dipikir nyedhaki iki rauh.

Terjemahan cepet: "Katon Fortnite nambahake dhukungan kasunyatan virtual ing piranti ing ngisor iki: HTC Vive, Oculus Go, Oculus Touch lan Valve Index. Akeh utas nuduhake piranti kasebut ditambahake menyang file kasebut. Aku bakal nliti kabeh iki kanthi cepet.

Iki cukup kanggo miwiti tsunami sing nyata ing antarane para penggemar Fortnite ing saindenging planet. Apa kita ana ing gerbang versi kasunyatan virtual Fortnite? Perlu ditekanake yen ShiinaBR dudu mung tweeter. Nyatane, dheweke wis kaping pirang-pirang dadi juru bicara ora resmi kanggo Epic Games, mula digatekake kanthi serius.

Yen ing ndhuwur bener, kita bisa ndeleng versi Fortnite VR ing pamirsa kasebut. Sayange, ana akeh kasepen ing pitakonan iki. Kasunyatan manawa ShiinaBR mundur wis nuduhake manawa bisa uga cepet-cepet ngumumake. Iki bisa uga tegese project isih ing orane tumrap sekolah awal, utawa sampeyan kudu ngrampungake sawetara pinggiran teknis sadurunge diluncurake menyang presentasi resmi. Dadi sing bisa ditindakake yaiku ngenteni.

Sing ora diragukan yaiku resepsi sing apik sing bakal ditindakake versi Fortnite kanggo piranti kasunyatan virtual saiki. Sanalika asil bisa ditampa, dodolan bakal dadi gedhe. Conto paling apik iki apa wis kedaden kanggo game Populasi: siji.

Populasi: Siji, sing paling cedhak karo Fortnite VR

populasi siji

Populasi: Salah sawijining game VR sing wis diterangake minangka "Fortnite saka kasunyatan virtual."

Nalika ngenteni tekane versi VR sing dikarepake, para penggemar Fortnite wis bisa nikmati kabeh wektu iki minangka pengganti sing cukup pantes kanggo nikmati kasenengan Battle Royal ing kasunyatan virtual. Ya, paling ora bisa nyoba sing meh padha. Kita ngomong babagan game populer Populasi: siji, dikembangake dening Big Box VR.

Ing Populasi: Sampeyan bisa muter ing mode pamuter siji nglawan bot, utawa ing tim bebarengan liwat sawetara model Kacamata VR paling dikenal: HTC Vive, Oculus Quest, Windows Mixed Reality ...

Iku ora rahasia sing siji saka alasan sing wis nyumbang kanggo popularize game iki mirip sing ora bisa dipungkiri karo Fortnite. Contone, tujuan game kasebut yaiku kanggo ngilangi anggota tim liyane (lan kita duwe susunan sing apik banget, kanthi gaman saka sing paling gampang nganti sing paling canggih) nganti mung siji sing isih ana.

Sambungan iki menyang Fortnite malah luwih jelas ing mode construction saka game. Pamuter bisa mbangun tembok saka ngendi wae, sing bisa mbantu nutupi awake dhewe saka tembakan mungsuh.

Saliyane kabeh iki, kudu dicathet yen game Population: One cepet banget. Tumindak ora ngluwihi 5-10 menit. Dadi kabeh tumindak lan kasenengan sing tightly dikempalken ing siji span wektu. Kanggo sawetara, kauntungan gedhe; kanggo wong liya bisa ateges kosok balene.

Singkatipun, kabeh sing bisa dirasakake dening pangguna piranti kasunyatan virtual ing game iki mung bisa dadi panganan cilik saka apa sing bisa ditindakake. mangsa ngarep Fortnite VR. Nalika iku bakal teka? Ora mungkin ngerti, nanging bisa uga kita bakal weruh luwih cepet tinimbang sing dikarepake.

Tekane Fortnite VR bakal mbukak kauntungan saka Populasi: Siji ing jumlah pengikut. Mung njupuk dipikir ing pamuter lan penggemar tokoh kita diarani ing awal artikel. Legiun pengikut sejati. Temenan, ora kabeh duwe kaca tingal VR, sanajan iku mung masalah wektu. Ing dina iku uga bisa loro game dadi saingan sengit. Mung siji sing bisa tetep.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.