Discord Nitro gratis sajrone 3 wulan: kepiye entuk

Discord Nitro Kab

Dadi anggota Xbox Box Game Pass Ultimate Iku soko sing menehi akeh kaluwihan kanggo pangguna. Kajaba iku, kaluwihan kasebut minangka barang sing dianyari utawa luwih apik saka wektu. Salah sawijining kaluwihan anyar utawa paling anyar sing ditinggalake yaiku bisa entuk Discord Nitro gratis sajrone telung wulan, sing mesthi dadi kapentingan kanggo sampeyan.

Sampeyan bisa kanggo nebus iki, supaya sampeyan pindhah menyang entuk telung sasi iki gratis ing Discord Nitro. Dadi sing duwe Xbox Game Pass Ultimate bakal bisa njupuk kesempatan iki. Sabanjure, kita bakal ngandhani kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan iki. Saka apa iku kanggo cara kang bakal bisa nebus iki.

Akeh pangguna pengin duwe Discord Nitro gratis, soko sing saiki bisa sementara. Amarga iki minangka promosi sing bisa kita gunakake sanajan ing wulan April iki, saiki wis kasedhiya sawetara minggu. Dadi yen sampeyan kasengsem duwe akses menyang iki, kita bakal pitutur marang kowe carane iku bisa. Kita uga bakal menehi pitutur marang kowe apa Discord Nitro, amarga iki mesthine akeh sing pengin ngerti.

Artikel sing gegandhengan:
Aja Ganggu ing Discord: apa iku lan carane sijine iku

Apa iku Discord Nitro

Discord

Discord Nitro minangka versi premium utawa mbayar saka Discord. Iki minangka versi sing pangguna duwe akses menyang opsi tambahan, sing ora bakal bisa dinikmati. Versi iki nduweni kabeh fungsi dhasar sing kita temokake ing aplikasi kasebut, saka telpon klompok, kemungkinan nggawe server tanpa watesan, lsp. Fungsi sing wis kita kenal sing kalebu ing versi gratis ora ilang ing versi mbayar iki, kaya sing sampeyan bayangake. Nanging saliyane iki, perusahaan kasebut menehi sawetara fungsi tambahan.

Apa fitur tambahan sing diwenehake kanggo kita ing versi mbayar iki? Kita ninggalake sampeyan karo dhaptar fungsi sing saiki kasedhiya ing Discord Nitro, yen ana sing mikir nggunakake promosi iki ing Xbox Game Pass Ultimate.

  • Sampeyan bisa milih Tag Discord sampeyan: Kita diijini milih tag papat digit dhewe, supaya sampeyan duwe Tag Discord sing dikarepake.
  • Gunakake GIF Avatar: Langganan iki menehi pangguna kemampuan kanggo nambah animasi GIF menyang tampilan sampeyan. Iki minangka cara kanggo menehi avatar luwih urip ing platform kasebut.
  • Sampeyan bisa nggunakake emoticon khusus ing ngendi waeCathetan: Biasane, emote khusus mung bisa dimainake ing server sing wis diunggah sadurunge. Pangguna Nitro duwe kemampuan kanggo nggunakake emotes khusus iki ing endi wae ing saben DM.
  • lencana nitro: Ing jejere jeneng sampeyan bisa nyelehake lencana Nitro, supaya kabeh wong bisa ndeleng manawa sampeyan minangka pangguna sing mbayar ing platform kasebut.
  • Kemampuan kanggo nuduhake layar HD kualitas dhuwur: Pangguna karo langganan mbayar iki duwe kamungkinan kanggo nuduhake layar game ing kualitas 720p ing 60fps utawa 1080p ing 30fps, whichever padha arep ing cilik.
  • Watesan unggahan berkas: Ing versi gratis Discord mung bisa ngunggah file individu nganti 8 MB, dadi pangguna Nitro nawakake kemungkinan ngunggah file individu sing ukurane nganti 50 MB, saengga luwih akeh pilihan sing diwenehake kanthi cara iki. .
  • Akses menyang katalog game Discord: Ing kauntungan utama ing kasus iki sing duwe akses menyang katalog 72 game, sing bisa muter anggere langganan Nitro mbayar. Iki menehi pangguna luwih akeh pilihan, kanthi bisa seneng game sing ora bakal bisa diduweni dening wong liya.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, kaluwihan sing Discord Nitro menehi kita cukup sawetara, karo seri saka fungsi tambahan sing kedhaftar ing versi free ora bakal duwe. Dadi iki sing nggawe akeh pangguna taruhan kanggo ngalih menyang versi mbayar iki. Senajan iku biaya tambahan sing akeh ora pengin duwe utawa sing padha ora bisa saged.

Pira regane Discord Nitro

Kaya sing wis dingerteni, iki minangka versi platform sing dibayar. Regane yaiku 9,99 euro saben wulan. Dadi kaya langganan tambahan kanggo sawetara layanan lan iki sing nggawe akeh ora entuk akun mbayar ing Discord, amarga bisa uga ana biaya tambahan sing luwih disenengi. Untunge, pangguna ing Xbox Game Pass Ultimate saiki bisa duwe langganan sementara gratis.

Amarga kita duwe kemungkinan duwe Discord Nitro telung wulan kanthi gratis. Dadi iku kesempatan sing apik, yen kita wis weruh yen fungsi tambahan kasebut ing ndhuwur iku kapentingan kanggo kita, contone. Kajaba iku, bisa duwe telung sasi gratis langganan iki bakal ngidini kanggo nyimpen 30 euro ing kasus iki, amarga kita ora kudu mbayar dhuwit kanggo nikmati fungsi versi mbayar iki ing Discord.

Kosok baline, kudu dingerteni yen ngandika mbayar langganan dibatalake sawise telung sasi, kita bakal kelangan kabeh fungsi utawa kaluwihan sing diwènèhaké marang kita ing, sing wis bisa mbayangno. Iki uga kedadeyan karo pilihan kayata Tag Discord, sing sanajan kita wis milih ing kasus iki, nalika telung sasi iki liwati lan kita mbatalake langganan iki, Tag Discord bakal digawe kanthi otomatis. Dadi, kita ora bakal duwe kekuwatan maneh nalika milih dhewe, mula dadi Tag sing kita pilih nalika iku.

Cara ngijolake Discord Nitro ing Xbox Game Pass Ultimate

Discord Nitro Gratis

Kemampuan kanggo nebus iki soko kasedhiya saka Xbox, uga saka PC sampeyan. Ing kasus iki, opsi kaloro paling gampang, nalika nindakake proses saka browser. Wiwit ing sawetara langkah saka proses app dhewe njupuk kita menyang browser kanggo ngrampungake, supaya yen kita nindakake iku tanggung saka browser bakal luwih gampang banjur. Sanajan sampeyan kudu nginstal aplikasi Xbox supaya bisa nindakake proses iki kanthi sakabehe.

Iki minangka promosi sing kasedhiyan winates, amarga mung bisa njupuk kauntungan saka seminggu maneh. Nganti 26 April bisa nebus iki, dadi kita bakal entuk Discord Nitro gratis sajrone telung wulan. Dadi iki minangka kapentingan gedhe kanggo Xbox Game Pass Ultimate. Langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nindakake iki yaiku:

  1. Bukak aplikasi Xbox kanggo PC.
  2. Klik ing jendhela tawaran ing carousel. Yen ora ana sing metu, banjur pindhah menyang tab sing diarani Ganjaran.
  3. Bukak tawaran Discord Nitro.
  4. Klik ing Entuk link pilihan.
  5. Discord saiki bakal mbukak ing jendela liyane lan bakal konfirmasi yen sampeyan wis entuk diskon iki.

Penting kanggo ngerti manawa promosi iki bakal diaktifake mung yen sampeyan wis ngetik cara pembayaran. Mesthi, yen sampeyan pengin, sampeyan bakal bisa mbatalake lengganan supaya sampeyan ora bakal nampa biaya sabanjuré sawise telung sasi dhisikan iki liwati, kang bisa kita nikmati kanthi gratis. Yen sampeyan pengin terus nggunakake Nitro sawise telung sasi wis liwati, iku bakal bisa, tanpa masalah. Rega banjur dadi 9,99 euro saben wulan.

Wutah?

Bot musik Discord

Kanggo pangguna sing nggunakake Discord kanthi rutin, mesthine bakal migunani. Kita wis ndeleng sadurunge fitur tambahan sing kasedhiya ing Discord Nitro, sing saiki bakal bisa dinikmati kanthi gratis. Akeh kedhaftar bisa ndeleng iku fitur menarik, utamané kamungkinan saka akses kanggo 72 game free ing cara iki. Dadi iku soko sing bakal bisa digunakake ing kasus iki, kanggo ndeleng apa iku worth iku.

Kajaba iku, kasunyatan sing promosi soko sing bisa dadi cara kanggo nyoba langganan iki. Sampeyan bisa nyoba Discord Nitro gratis, priksa manawa fitur-fitur kasebut pancen dadi nilai tambah kanggo sampeyan lan mutusake kanggo masa depan. Bisa uga kanggo sawetara ana sing ora kasengsem lan telung sasi iki cukup, dene liyane bakal nimbang terus nggunakake langganan iki ing mangsa ngarep, umpamane.

Ing kasus apa wae, elinga yen kasempatan kanggo entuk telung wulan gratis Discord Nitro ing Xbox Game Pass Ultimate minangka barang sing bisa kita gunakake sajrone seminggu maneh. Nganti 26 April nalika promosi iki bisa digunakake. Dadi yen sampeyan kasengsem, sampeyan kudu cepet-cepet lan tindakake langkah-langkah sing wis dituduhake ing bagean sadurunge, supaya sampeyan bisa duwe telung wulan gratis kasebut. Kanthi cara iki sampeyan bakal duwe akses menyang fungsi sing wis dituduhake sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.