Game sepak bola paling apik kanggo PC ing kabeh sejarah

PES 21 bal-balan

Kita pengin nuduhake sawetara game bal-balan sing paling apik kanggo PC lan jelas yen dhaptar kasebut ora akeh banget amarga kita ngerti persaingan, tandhing lan liya-liyane sing wis dikelola pirang-pirang taun karo FIFA lan PES.

Temenan ana sawetara liyane, lan game kaya Manajer Sepakbola uga angel banget ditemokake ing jaman saiki.

Game bal-balan paling apik kanggo PC kanthi swasana

Ing kasusku, aku bisa ujar manawa game bal-balan mesthi ana ing sisihku lan Kanggo "veteran" sing luwih akeh, aku bakal ngandhani yen aku wiwit main ing Comiga Amiga kanthi game sing diarani Kick Off, ing taun 1989, ya ing jaman dinosaurus. Kick Off iki minangka game video sepak bola ndhuwur sing dideleng dening Anco lan diprogram dening Dino Dini, kita tetep bisa ...

Ing kene aku ninggalake video cilik supaya sampeyan ora prelu nggoleki game kasebut ing jaringan sosial. Katon saiki game iki pancen kuno lan nalika semana arcade duwe sawetara game bal-balan, mula kita nongkrong karo Amstrad utawa Comodore. Saben ngrungokake musik game awal, rambutku bakal entek, iki video senengane:

Nanging ayo padha nyingkirake game ing jaman kepungkur lan mbukak sing paling anyar ... Utawa ora?

Artikel sing gegandhengan:
10 Game Android Terbaik Tanpa Internet

Lan saiki kayane mitos Kick Off bali kanggo tetep versi karo platform game Steam sing kanthi jeneng sing padha pengin digawe ing antarane judhul sing paling luar biasa saiki. Ya, wong-wong, Dino Dini's Kick Off Revival saiki isih aktif lan sanajan wis ana game retro kanthi semangat kasebut meh padha karo gaya asli saka taun 90an. Ing kene sampeyan bisa ndeleng video:

Yen sampeyan pengin ndownload, sampeyan bisa nindakake langsung saka link Steam iki, regane 9,99 euro lan kita mesthi bisa ujar manawa bakal nggawa kita kaping pirang-pirang.

Game liyane sing bisa kita pikirake ing dhaptar kemungkinan tuku supaya seneng-seneng main bal-balan ing ngarep PC utawa uga Mac kita, iku Super Arcade Soccer. Iki uga kasedhiya ing toko game Steam nggawa kita antarane game sing paling anyar lan paling lawas. Iki minangka arcade sing beda karo liyane lan sampeyan bisa seneng-seneng muter.

Rega game iki 4,99 euro dadi dudu game sing larang banget, sanajan sampeyan ora ngarepake mesin grafis susu lan uga grafis sing ora apik. Sing penting ing kene yaiku nggunakake sawetara wektu kanggo muter lan iki bisa dadi pilihan sing apik kanggo sing seneng bal-balan lan pengin nyoba game liyane sing ora ana judhul sing misuwur.

FIFA lan PES: game bal-balan paling apik saiki

Iki kabeh apik banget nanging tanpa mangu-mangu para raja ing pasar kabeh penggemar dijupuk lan saga game FIFA lan PES kanggo kabeh penyayang game bal-balan jinis iki sing dingerteni. Kasunyatane yaiku sampeyan bisa nikmati ing konsol, PC lan saiki ing smartphone cerdas, mula ora ana sing bisa diarani babagan iki.

Kita saestu percaya manawa ora ana diskusi sing bisa ditindakake nalika ngobrol babagan loro game lan sanajan pangguna mesthi diskusi babagan apa sing luwih apik tinimbang sing liyane, lan uga tim bal-balan nyata duwe kontrak karo siji utawa liyane,Kaloro judhul kasebut penting banget kanggo kita ing koleksi game kanggo PC, console utawa padha.

FIFA 21 temtu mripat tengen yuta pangguna lan EA Sports ngerti carane entuk paling entuk manfaat saka saga sing nganyari saben taun kanthi dandan grafis, ing mesin game lan kanthi niat sing paling apik dadi game bal-balan paling apik ing taun iki:

Mesthi wae dheweke saya apik lan ing kasus iki FIFA 21 sing paling sampeyan lakoni ing jagad game bal-balan ... Utawa ora? ... Lan iku kanthi logis saingan FiFa 21 iki minangka salah sawijining sing kuat Kanthi pangowahan penting saka wektu, lan saben generasi anyar nggawa warta penting yen para pemain bal-balan sing setia saiki tresna banget, kita kanthi logis babagan PES.

Saga PES minangka salah sawijining perkara penting ing sektor game bal-balan lan ing kasus iki, kita mung bisa muji karya sing ditindakake saiki dening pangembang. Karo wong sing dadi pemain paling apik ing sejarah bal-balan Leo Messi, ing wiwitan, PES tetep menang para pemain lan mesthine penting liyane kanggo PC sampeyan.

Pengumuman resmi game kasebut brutal! Antarane loro game kasebut, aku luwih seneng kalorone… Ora bisa milih salah siji utawa liyane ing wektu iki, dadi luwih becik main loro-lorone lan bisa main bareng kapan wae sampeyan rumangsa seneng. Rega kasebut sampeyan wis ngerti manawa ora ana ing sangisoré 50 euro (minimal) ing negara kita kajaba sampeyan milih edisi game saka taun sadurunge, mula kanthi pangertene iki ora akeh sing bisa kita ucapake.

Game manajer paling apik kanggo njupuk tim sepak bola sampeyan

Game kasebut ing endi pangguna bisa ngatur tim dhewe wiwit muncul sawetara taun kepungkur lan dadi calon utama, saka apa sing bisa dideleng ing pasar, kita nemokake Manajer Sepakbola sing mitos. Ing kasus iki, versi 21 game teka lan mesthine kita ngerteni sing paling cedhak kanggo njupuk tim sepak bola profesional sampeyan dhewe lan dadi protagonis sukses lan kegagalan. 

Ing kene sampeyan bisa entuk game kasebut Manajer Sepakbola 2021 yen sampeyan duwe akun Steam, yen ora, sampeyan bisa tuku ing toko fisik. Sing jelas yaiku jinis game kasebut sing pangguna tumindak dadi pelatih uga entuk akeh wong sing loyal wiwit lagi wae tekan pasar. Secara pribadi, aku dudu penggemar game iki, aku luwih seneng nggawa timku ing lapangan bal-balan, nanging kenalan sing main Football Manager pancen kecanthol karo sing dianggep salah siji sing paling apik ing sektor kasebut.

Ana sawetara game bal-balan sing uga misuwur minangka sing kasebut ing artikel iki. Nanging yen sampeyan penggemar sing ora ditampilake ing kompilasi cilik iki, wenehi komentar ing ngisor iki kanthi jeneng supaya panganggo liya bisa ngerti lan sapa ngerti manawa ing sawijining dina bakal ketemu karo sampeyan ing pertandingan bal-balan sing nyenengake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.