Game catur paling apik kanggo komputer

Dolanan catur

Game Papan klasik ing antarane klasik, catur minangka keunggulan dewan paling populer ing sejarahSanajan wis misuwur ing saindenging sejarah, dheweke wis ilang amarga akeh video game mlebu omah ing saindenging jagad. Luwih gampang main game WarZone utawa FIFA karo kanca, tinimbang golek wong sing pengin dolanan catur sing apik ing papan kayu sing apik. Amarga alasan iki, alternatif sing paling apik kanggo kita sing seneng game apik iki, ora duwe pilihan liyane kajaba mung menyang komputer kanggo ngrasakake.

Cetha manawa intine main adhep-adhepan karo kanca utawa anggota kulawarga wis ilang, prekara sing mesthi dadi titik strategi game lan kapinteran sing apik iki. Ing kene, kita ora gumantung karo kemampuan bawaan, nanging kudu mikir babagan gerakan kanggo nyoba menang. Game iki malah dianggep minangka olahraga intelijen lan turnamen internasional gedhe dimainake kanthi game sing bisa bertahan nganti 6 jam. Ing artikel iki, kita bakal rinci lan mbabarake opsi paling apik kanggo muter catur saka omah ing komputer.

Game catur kanggo PC

Ing dhaptar iki, kita bisa ndeleng sing miturut pendapat kami minangka game catur paling apik kanggo PC, sing duwe aplikasi mbayar utawa gratis sing didedikake kanggo komputer.

Titikan catur

Game catur gratis sing apik kanggo PC, kanggo sawetara, iki paling apik ing bagean teknis sing luar biasa, sing menehi detail rinci ing papan lan potongan. Iki minangka salah sawijining masalah sing paling populer lan beda-beda Cocog kanggo jinis pemain, paling anyar lan paling ahli. Kaya sing wis diandharake sadurunge, Catur Titans gratis.

game catur

Chess Ultra

Yen kita wis nyorot grafik sadurunge, iki bakal nuduhake apa game catur sing duwe potensi teknis paling gedhe ing dhaptar kasebut. Kita ngadhepi keajaiban grafis sing menehi resolusi nganti 4K. Nduwe mode solo lan mode multipemain gedhe sing bisa nemokake saingan kanthi cepet tanpa gangguan. Yen kita milih main dhewe, game iki duwe salah sawijining kecerdasan buatan sing paling kuat saka genre iki, menehi game sing kuat lan dawa kaya para pemain nyata.

Lucas Catur

Saiki kita nemokake game sing ditondoi kanthi mbukak sumber, mula pancen gratis. Wis 40 mode game sing ngidini kita miwiti kanthi tingkat pamula sing paling akeh, kanggo main game kaya profesional sing sejati. Kanggo level paling dhuwur, kita duwe intelijen buatan sing kuat, sing menehi game level profesional. Kita uga duwe mode multiplayer kanggo saingan karo wong liya kanthi online. Kita duwe akeh setelan lan konfigurasi supaya game bisa dimodifikasi nganggo parameter apa wae.

game catur

Catur Shredder

Game catur sing sampurna kanggo sinau main, minangka salah sawijining program paling kuat lan lengkap ing genre iki. Amarga iki, dheweke menang sawetara penghargaan khusus. Gampang digunakake lan nawakake macem-macem level kangelan. Iki dudu game sing murah lan kita bisa ndownload kanggo prakteke piranti apa wae, duwe aplikasi kanggo versi Android utawa iOS utawa Mac utawa Windows. Regane $ 70 lan duwe versi uji coba 30 dina, versi seluler regane udakara $ 10 lan uga duwe versi gratis sing dipotong ing fungsi.

Fritz Catur 13

Sekilas pandang Fritz Catur kayane luwih murah tinimbang sing kasebut ing ndhuwur, nanging duwe kaluwihan sing bisa narik kawigaten kita, iku game sing fokus banget karo pemain rata-rata. Nawakake basis data sing akeh ilmu kanthi komentar saka master olahraga kasebut, kaya Kasparov sing hebat. Iki uga nganalisa kemampuan kanggo nyelehake awake dhewe ing peringkat kanggo ngadhepi pemain liyane kanthi level sing padha. Uga duwe forum internal kanggo ngatasi keraguan utawa menehi komentar babagan lakonane pemain liyane. Miturut kontra, dudu game sing murah lan regane 50 euro.

game catur

Catur Zen: Mate ing Siji

Iki tanpa mangu-mangu game sing paling ringkes lan minimalis ing kabeh dhaptar lan bisa uga ing kabeh internet, ing sepisanan katon kaya game seluler tanpa akeh tugas teknis. Tujuane kanggo pamirsa sing luwih santai sing pengin main game cepet lan dudu game dewan lengkap. Game iki nawakake seri teka-teki lan tantangan kanggo ngatasi sing digawe dening master olahraga iki. Nalika sampeyan maju, tingkat kesulitan uga nindakake. Tujuane game iki yaiku kanggo mriksa kanca sanalika bisa, nanging kita bisa nemokake versi game liyane sing luwih lengkap.

tabletop simulator

Game iki minangka salah sawijining sing paling misuwur pungkasan iki lan bisa ditemokake dianjurake ing akeh forum khusus. Game iki ngluwihi kabeh aturan catur papan lan ngidini kita nindakake apa sing dikarepake ing game kasebut. Kita bisa main sawetara game board, kalebu catur. Kita bisa main online karo pemain liyane, yen game ora kaya sing dikarepake utawa mung troll kita bisa ngeculake nesu marang dewan kaya ing kasunyatan, sanajan bisa ngganggu saingan utawa kita sing dadi korban.

game catur

Situs web kanggo muter catur online

Kita menyang dhaptar situs web sing nawakake catur minangka game onlineIki ora mbutuhake syarat instalasi utawa minimal, amarga kita bisa muter langsung saka browser.

Catur24

Situs web sing misuwur banget supaya kita bisa main catur karo pemain liyane kanthi online, saliyane nemokake bagean game, uga bisa ditemokake akeh tutorial kanggo nambah katrampilan lan nyempurnakake teknik. Kita uga nemokake kabeh jinis informasi lan dokumentasi saka pemain profesional ing sektor kasebut. Uga papan warta sing bakal dilaporake babagan warta olahraga sing apik iki.

Catur.com

Situs web populer liyane sing uga lengkap yaiku Chess.com sing bisa nemokake akeh mesin game lan papan statistik ing endi kita bisa ndeleng nganti 5 yuta game saka saindenging jagad. Kita bisa main liwat internet karo wong liya kanthi level sing padha karo kita, utawa muter karo mesin milih level sing paling cocog karo kita. Game kasebut uga bisa disesuaikan miturut kekarepan kita.

game catur

Yen sampeyan bosen catur, sampeyan bisa ndeleng artikel sing wis diwenehake kanggo game kertu sing paling populer, ing ngendi kita bisa nemokake saka game sing paling klasik nganti saiki. Eling ngono kita mbukak saran ing bagean komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.