Kabeh game Google, kalebu dinosaurus mitos

game google

Apa sampeyan mikir mung ana dinosaurus Google sing misuwur? Ora, mesin telusuran sing wis digawe karo wiwitan browser Internet sing ana ing PC pilihan game Google sing ora dingerteni wong akeh. Nanging bisa uga, lan kita bakal crita babagan game kasebut, supaya yen sampeyan bosen, sampeyan bisa nyoba. Sampeyan bisa nemokake kalorone saka mesin telusuran dhewe lan saka Doodle lan sampeyan bisa muter saka pc uga saka ponsel.

Artikel sing gegandhengan:
Dolanan bocah sing paling apik online, aman lan gratis

Kita bakal nerangake karo sampeyan cara main game google iki kanthi cara sing gampang lan kita uga bakal ngandhani apa sing diarani saben wong, supaya yen sampeyan seneng, sampeyan bisa mlebu lan muter game kapan wae. Amarga sing durung main dinosaurus Google ing perguruan tinggi utawa kerja amarga dheweke bosen banget! Saiki sampeyan bakal ngerti manawa ana akeh wong liya, dinosaurus ora dhewekan. Amarga iku, lan amarga kita kabeh pemain game lan asring bosen, kita pindhah menyang kana kanthi dhaptar game sing ditawakake Google kanthi gratis.

Game Google kanthi gratis kanggo mesin telusuran dhewe

Ular google

Kaya sing wis diandharake, supaya bisa nemokake game video kasebut, sampeyan mung kudu nindakake telusuran sederhana ing mesin telusuran Google dhewe. Sawise sampeyan nyelehake jeneng game video lan ing mburine Google, katon bakal didaftar minangka Google Play, sing ora bakal sampeyan galau karo Google Play Store, amarga uga bakal katon kaya saka perusahaan kasebut.

Cara liya kanggo muter yaiku nulis game Google ing mesin telusuran. Kaca web Google resmi bakal katon ing ngendi sampeyan bakal weruh manawa ana pilihan sing nggawa sampeyan menyang kaca liyane. Ing kono sampeyan bisa ndeleng kabeh coretan sing wis ana lan sampeyan uga bakal nemokake kabeh game kasebut. Mula sampeyan wis ngerti macem-macem cara kanggo ngakses. Siji langsung lan siji maneh, gumantung saka kesusu lan bosen, sampeyan bisa nindakake siji utawa liyane kanggo tekan game sing ditawakake mesin telusuran.

Artikel sing gegandhengan:
Program paling apik kanggo ngoptimalake game ing Windows

Ora akeh sing bakal dicritakake babagan cara kanggo nemokake amarga wis ana padha banget yen sampeyan nggunakake piranti seluler utawa pc utawa laptop, mulane, kita menyang kana kanthi dhaptar game gratis sing bakal sampeyan temokake ing mesin telusuran Google sing misuwur.

  • Sepi
  • Minesweeper
  • Tic-tac-toe
  • Pac Man
  • Snake
  • Zerg cepet-cepet
  • breakout
  • Google Clouds
  • Buwang duwit receh

Kajaba iku, sing kalebu tetep lan saiki bakal nerangake kepiye kahanane spesial liyane dening doodle mangsan sing uga kasedhiya ing situs web sing wis kasebut ing ndhuwur. Game kasebut kaya ing ngisor iki:

  • 2020 Halloween
  • Dina Ibu 2020
  • T-rex mlaku
  • Akademi Kucing Sihir
  • Gedhe Ghoul Duel
  • Gnom Taman
  • Soccer 2012
  • Basket 2012
  • Canoeing in slalom 2012
  • Dokter mengeti 50 taun
  • Mengeti 155 Pony Express
  • Valentine 2017

Kaya sing sampeyan ngerteni, pangembang mesin telusuran biasane nggawe prekara khusus kanggo dina sing beda utawa sing dituduhake ing tanggalan. Nanging saiki, kita bakal nerangake sampeyan babagan saben game sing ana ing tim judhul game Google. Akeh wong sing bakal ngerti apa sing diarani yaiku amarga game klasik, malah sawetara surat. Wong liya bisa uga ora klasik, mula, ayo diterusake.

Sepi

Sepi

Sampeyan bisa mlebu kanthi sepi Sepi: ing Google. Minangka game kertu klasik ing umur sampeyan uga wis kasedhiya ing pc. Game video duwe rong level kanggo sampeyan, gampang lan angel. Apa bedane karo solitaire Windows yen sampeyan kepengin ngerti kenapa aku bakal nggunakake Google lan dudu pcku, yaiku ora ana trabasan kanggo nyelehake kertu kanthi ngeklik kaping pindho, sampeyan kudu nyeret menyang papan sing pengin ninggalake wong-wong mau. Sampeyan bisa muter Google solitaire saka browser, mula sampeyan bisa ngetik saka ponsel yen pengin uga.

Tic-tac-toe

Tic-tac-toe

Game iki sampeyan bakal nemokake Tic tac toe: ing mesin telusuran. Iki minangka klasik liyane sajrone urip. Sampeyan ora bakal nemoni level kesulitan lan pilihan pertama sing bakal ditawakake yaiku main karo X utawa karo O. Banjur sampeyan kudu pencet kanggo ngalahake mesin kasebut. Kaya sing sadurunge, sampeyan uga bisa muter saka ponsel tanpa masalah.

Pac Man

Pac Man

Kayane kita terus karo klasik saka jaman liyane. Kanggo main Pac Man sampeyan kudu nggunakake tembung Pac Man: ing Google. Iki minangka game video klasik sing menehi tandha era, ikon. Sampeyan bisa muter keyboard kanthi nggunakake panah munggah, mudhun, nengen lan kiwa. Kaya sing sadurunge, sampeyan uga bisa muter saka ponsel tanpa masalah. Ing kasus iki, sampeyan kudu geser driji menyang sisih sing pengin dituju.

Snake

Ular google

Game video Nokia lawas sing misuwur uga ana ing Google. Sampeyan bisa nemokake kanthi nggoleki Ula:. Game video kasebut kalebu mangan apel lan ula kasebut saya suwe saya suwe lan ora bisa ngindhari alangan sing bisa urip nganti mateni sampeyan. Game video sing gawe ketagihan. Kaya sing sadurunge, sampeyan uga bisa muter saka ponsel tanpa masalah. Sampeyan uga kudu geser driji.

Zerg cepet-cepet

Sampeyan bisa nemokake nggunakake telusuran Zerg Rush:. Game video kasebut yaiku macem-macem lingkaran kanthi huruf O Google sing bakal maju ing browser lan sampeyan kudu ngeklik mateni. Kaya sing sadurunge, sampeyan uga bisa muter saka ponsel tanpa masalah.

breakout

Atari Breakout google

Kanggo ngetik, sampeyan kudu nggoleki Breakout Atari:, nanging wektu iki saka bagean gambar Google. Sampeyan kudu mblokir blok tanpa ngeculake bal lan mumbul. Ing kasus iki, sampeyan mung bisa muter ing PC.

Buwang duwit receh

Ganti koin google

Kanggo nemokake sampeyan kudu golek Flip Coin. Ora kasebut game kaya ngono, nanging ora apa-apa milih kanca lan kanca. Sampeyan mung bakal muter duwit receh lan bakal munggah sirah utawa buntut.

Google Clouds

Kanggo nemokake sampeyan kudu ngakses aplikasi seluler Google. Sawise mlebu, sampeyan kudu masang mode pesawat lan ora duwe sambungan. Sawise nggoleki apa wae ing aplikasi Google, sampeyan bakal bisa ndeleng gelembung kanthi game video kasebut. Game sing rada aneh nanging kudu nyoba misteri kasebut.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.