10 game paling apik kanggo dolanan karo kanca ing PC

Game video mesthi luwih nyenengake yen main karo kanca-kanca. Dina iki, kita bisa ngobrol karo sing duwe tim nganggo mic lan rungokake liwat headphone. Ana macem-macem macem-macem game kanggo muter karo kanca ing PC, kabeh jinis. Dina iki kita bakal nggawe ndhuwur 10 dhaptar.

Dina iki, ana macem-macem macem-macem game multiplayer kanggo PC supaya bisa seneng-seneng karo kanca, dhewekan utawa karo wong liya. Ing ngisor iki sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar sing dianggep minangka top 10:

Telpon saka tugas: Warzone

Telpon saka tugas: Warzone

Wiwit diluncurake ing wulan Maret 2020, Call of Duty: Warzone wis dadi salah sawijining game video multiplayer paling populer ing antarane komunitas kasebut. Iki amarga sampeyan bisa muter nganti patang kanca sekaligus ing mode game sing beda-beda lan, Kajaba iku, Gratis.

Battle Royal wis nggabungake nganyari biasa sing nyebabake pemain ora bosen game kasebut. Peta anyar, mode game, gaman anyar, operator anyar ... Nanging, ora kabeh emas sing luwih apik. Akeh sing tukang game lagi sambat babagan pirang-pirang kewan omo utawa gangguan game sing kayane ora ndandani (paling ora ing jangka pendek).

Nanging, Warzone paling dhuwur ing dhaptar iki amarga wis lolos Battle Royals liyane kayata Fortnite utawa Fall Guys. Ana pirang-pirang yuta wong sing main game video iki saben dina, lan babar pisan ora aneh. Salah sawijining kunci sukses (sing digunakake Fortnite sadurunge), yaiku ngrungokake aktif kanggo komunitas.

Kajaba iku, ing Cuplikan Warzone musim 2, anyar mangsa sing janji akeh. Operator anyar, gaman anyar, mode game anyar, lan peta anyar? Ing 25 kanggo Februari kita bakal ngerti.

Minecraft

Minecraft

Minecraft minangka salah sawijining game paling populer ing sejarah videogame, utamane amarga kemungkinan tanpa wates ditawakake game iki. Pangguna bisa muter mode game apa wae, utawa diubengi kanca-kancane. Ana macem-macem mode game ing kabeh jinis, petualangan dijamin.

Artikel sing gegandhengan:
Game bertahan paling apik kanggo PC

Sampeyan uga bisa nggawe a peta dituduhake karo kanca-kanca lan wiwiti nggawe jagad sampeyan dhewe: omah, tlaga, bangunan, ngurus kewan, nandur kebon, nglawan mungsuh, ngunjungi desa karo warga desa, lsp. Oalah, kabeh wong ngerti Minecraft, lan tanpa mangu-mangu, iku pilihan sing apik kanggo seneng-seneng karo kanca-kanca.

Counter-Strike: koleksi Nyerang

Counter-Strike: koleksi Nyerang

Counter-Strike duwe sejarah sing akeh banget lan malah ngina yen kudu nggambarake game iki. Tanpa mangu-mangu, CS: GO dadi salah sawijining tembak paling pinunjul ing antarane masarakat tukang men game. Tanpa mangu-mangu, iku pilihan sing sampurna yen sampeyan pengin nuduhake sawetara wektu karo kanca-kanca sing ketegangan, tumindak lan daya saing. 

Artikel sing gegandhengan:
10 Game Android Terbaik Tanpa Internet

Game kasebut dhasar banget: loro tim kanthi limang pemain saben (Teroris lan Counter-terrorists) adhep-adhepan. Para teroris kudu nandur lan mbedhakake bom ing salah siji saka rong poin (A utawa B) lan Anti-Teroris kudu ngindhari. Nanging, ana liyane mode game (2 lawan 2), (kabeh lawan kabeh).

CS: GO dadi misuwur banget lan wis entuk akeh pengikut ing taun-taun pungkasan amarga sing misuwur tampilanUtawa apa sing padha, bukak kothak banjur enteni gegaman kanthi desain khusus utawa peso StatTrack. Pasar pasar tampilan wis njeblug, ana sing regane nganti 20.000 €. Ya, sederhana piksel

Liga Legenda

Liga Legenda

League of Legends kudu ana ing dhaptar iki, lan ora nggumunake, salah sawijining game multipemain sing paling populer lan gawe ketagihan ing antarane komunitas kasebut. Tanpa mangu-mangu, iku salah sawijining judhul paling sukses ing saindenging jagad lan uga duwe komunitas kompetitif salah siji sing paling gedhe ing donya.

Game video kasebut kecanduan banget, sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang jam lan malah ora ngerti. Lan sing paling apik yaiku sampeyan bisa dolanan karo kanca-kanca. Sampeyan bisa milih macem-macem karakter utawa juara (140 juara) kanthi masing-masing katrampilan khusus. Paling apik, game kasebut gratis 

Yen seneng ing strategi, iki game sampeyan. Game kasebut uga cukup sederhana: yaiku rong tim kanthi limang juara sing adhep-adhepan kanggo ndeleng sapa sing luwih dhisik ngrusak basis liyane. Sampeyan butuh katrampilan, kecerdasan lan ketrampilan supaya sukses.

Antarane Kita

Antarane Kita

Yen sampeyan manggon ing sangisore watu, bisa uga sampeyan ora ngerti ing Antarane Kita, salah sawijining game multipemain sing paling dimainake masarakat sajrone taun 2020. Kanthi game sing nyenengake, sampeyan bisa ngguyu cekakakan karo kanca-kanca, ing ngendi dheweke bisa main dadi 4 a 10 wong sekaligus.

Sampeyan ana ing peta (biasane pesawat ruang angkasa) karo kru liyane lan sampeyan kudu nindakake seri tugas kanggo menang. Nanging, ora kabeh gampang banget. Antarane sampeyan bakal ana 2 tukang mateni dipilih kanthi acak ing wiwitan game sing kudu mateni kru liyane tanpa dideteksi.

Nalika tukang mateni mateni anggota kru, awake tetep ing papan sing dipateni, supaya bisa ditemokake dening anggota kru liyane. Ing wektu iki, tombol diaktifake lan kabeh wong ketemu ing meja kanggo ngrembug sapa sing mateni wong. Dheweke kudu mbantah ing papane lan apa sing ditindakake. Suara diwiwiti lan anggota kru sing paling akeh swara diusir saka kapal utawa babak kasebut dilewati lan ora ana sing diusir.

Wirang

Wirang

El penembake multiplayer Valorant lair kanthi tujuan menehi luwih akeh tinimbang apa sing wis ditawakake CS: GO, taruhan sing anyar lan modern. tembak tegese. Iki diilhami dening a donya futuristik, dadi sampeyan bakal nemokake gaman mbesuk lan karakter kanthi katrampilan khusus lan unik.

Urutane critane game padha karo Counter-Strike, ana loro tim sing saben ana 5 pemain, sawetara nyerang lan nandur bom lan tim liyane bakal nyoba mandheg. Pemenang ditemtokake ing tandhing sing paling apik 24 babak. Yen seneng njupuk game kaya CS: GO, Valorant yaiku pilihan sing apik kanggo gabung karo kanca lan ngremukake saingan.

Wong Tiba

Wong Tiba

Fall Guys minangka game liyane sing sajrone kurungan kaping pisanan sing nyebabake COVID-19 dipopulerake akeh. Iki minangka Royal Battle, gunggunge ana 60 jugadores Dheweke kudu dadi slamet pungkasan ing saben puteran nganti mung kari siji. Sampeyan bakal bisa ngliwati kursus alangan, tebak dalan sing bener, platform mlumpat kanthi katrampilan paling apik, main pertandingan bal-balan, lsp.

Mesthi wae game lucu banget karo sampeyan bisa muter karo kanca ing tim sing padha. Bareng, sampeyan kudu nindakake kabeh sing bisa ditindakake supaya paling ora ana siji-sijine sing slamet pungkasan lan kanthi mangkono entuk mahkota.

FIFA 21

FIFA 21

FIFA mesthi dadi pilihan sing cocog guyu karo kanca-kanca lan deleng sapa sing paling trampil nganggo tangane. Iki minangka game sing luwih populer ing komunitas kontrol (Play Station lan Xbox), nanging uga bisa diputer ing PC tanpa ana masalah.

Artikel sing gegandhengan:
Game sepak bola paling apik kanggo PC ing kabeh sejarah

Play cocog cepet karo tim kaya Madrid utawa Barcelona utawa nggawe tim sampeyan ing Team Ultimate lan nuduhake manawa sampeyan luwih apik manager tinimbang kancamu. Lan, ya, target wis dicetak, aja lali kirim dheweke meneng ing perayaan tujuan kasebut, mesthi wae nandhesake liyane.

Liga Rocket

Liga Rocket

Tanpa mangu-mangu, salah sawijining video game paling asli lan sukses ing taun-taun pungkasan. Saka campuran mobil lan bal-balan Liga Rocket lair, judhul sing nyenengake lan nyenengake yen bisa dolanan karo kanca-kanca lan deleng sapa sing ngetung gol paling akeh kanthi nggawa bal buta kanthi mobil.

Pancen yen sampeyan ngrungokake dhisik, sampeyan mikir manawa game iki dudu kanggo sampeyan, dudu saben dina sampeyan krungu manawa sampeyan bisa main bal-balan karo mobil, nanging pancen bener. Lan, tanpa mangu-mangu, Liga Rocket bakal ngejutake sampeyan, sampeyan bakal seneng-seneng lan nggawe sampeyan seneng-seneng yen main loro-lorone utawa kanca-kanca.

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto Online

Paling ora, nanging paling ora, kita duwe GTA Online, klasik saka Rockstar Games. Tanpa mangu-mangu, ing multiplayer sing nampa update rutin Iki minangka salah sawijining game favorit ing masarakat. Iki amarga nawakake kemungkinan telas ing game sampeyan. Thanks kanggo nganyari lan penggabungan saka konten anyar, sampeyan mesthi nemokake kejutan anyar, secara harfiah sampeyan bisa nindakake kabeh.

DLC anyar, ekspansi anyar, kegiatan, peta, mobil, gaman ... Iki nggawe akeh pemain kecanthol sing pengin seneng-seneng bareng kanca-kancane. Ngrusak utawa mlaku-mlaku liwat dalan ing Los Santos. Kanthi dharat, segara utawa udhara, kaya sing dikarepake.

Kajaba iku, main poker dadi populer banget. GTA Role Play, server khusus kanggo pemain sing pengin main peran in-game, yaiku kanggo ndalang yen sejatine ana ing game. Golek gaweyan, golek dhuwit, golek kanca utawa golek mitra. Pancen, Grand Theft Auto Online kayane ora duwe tanggal pungkasan utawa kadaluwarsa.

Saka panemu andhap asor kita yaiku 10 game PC paling apik kanggo muter karo kanca-kanca, sampeyan duwe macem-macem jinis, tumindak, ngulandara, olahraga, main peran, strategi, katrampilan, platform, lsp. Lan sampeyan, apa sampeyan ora kejawab judhul tartamtu? Kita bakal seneng banget maca sampeyan ing komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.