Game bertahan paling apik kanggo PC

Game PC Survival

Game video slamet menehi tantangan serius kanggo para pemain, lan mulane bebarengan karo Battle Royale dadi salah sawijining genre sing paling dituntut para pemain paling enom ing pasar. Kita ora bisa nyalahake, kasunyatane manawa kita seneng banget karo jinis video game iki.

Ing prekara iki, kita duwe macem-macem tipologi, lan lingkungan penting karo crita ing game video kasebut. Tinggal karo kita lan temokake game slamet paling apik kanggo PC sing kasedhiya ing pasar, luwih becik muter.

Minecraft

Ayo miwiti karo salah siji sing paling populer, game video sing diduweni Microsoft isih sukses dina iki kegilaan nyata ing panggonan kaya YouTube utawa Twitch ing kana atusan ewu kunjungan saben dinane, lan manawa "tukang game" Minecraft ora bakal ketinggalan jaman.

Minecraft duwe sawetara server lan uga bisa disesuaikan, iki mbantu kita nggawe sejarah dhewe lan uga 'peran' ing komunitas kasebut Supaya bisa nggawe dhasar panguripan saben dinane ing game sing nggawe kita bali sedina maneh, luwih becik ora bisa ditindakake.

Game kasebut dirancang kanggo kabeh pamirsa, intine adhedhasar kerajinan barang lan kemungkinan bangunan prasarana miturut kekarepane. Nanging, sawayah-wayah kita bisa diserbu dening mungsuh CPU lan uga pangguna musuhan liyane sing kayane ora peduli karo kabeh karya sing wis dikembangake.

Ark: Survival ngalami évolusi

Saiki kita pindhah menyang salah sawijining acara paling populer, game video iki diwiwiti kanthi fase "beta" sing narik kawigaten para penasaran ing wektu sing padha ngasilake kritikan sing kuwat amarga ana kesalahan penting sing ora ngidini nikmati kanthi nyenengake.

Nanging, kepengin banget amarga lingkungane umume dadi pulau mbebayani sing kebak dinosaurus, kaya "penemuan ulang" saka Jurassic Park, kok nolak. Kita kudu adaptasi karo owah-owahan suhu sing ndadak, mesthekake yen urip karo panganan lan banyu, tanpa lali yen dinosaurus bisa ngrusak kita.

Penting kanggo nggawe papan perlindungan, yen ora nalika main ora bisa ngrusak kita, amarga karaktere isih ana ing pulau kasebut. Saka ing kana diekstraksi spesial kasebut pentinge sosialisasi karo pedunung liya lan mbentuk suku sing ngidini kita nggawe palawija lan urip kanthi kondhisi.

DayZ

Kanthi game video iki, sing wis pirang-pirang taun ana ing adegan, crita game kaslametan iki wiwit diwiwiti. Wektu iki, kita milih "Apocalypse Zombie" klasik sing ngasilake penasaran ing antarane para penyayang genre, nanging, kaya biasane ing kasus kasebut, mungsuh utama kita yaiku manungsa biasa.

Sejatine, yen ing DayZ kita bisa nggawe klompok karo kanca-kanca supaya kita bisa ngadeg karo zombie lan karakter liyane, dadi kerja sama dadi tonggak dhasar ing jinis genre iki.

Minangka poin negatif, kita nemokake sawetara "peretas" kanthi tujuan kanggo ngrusak pengalaman panganggo, lan sanajan umure dawa game lan kasunyatane ora "gratis", pangembangan utamane stagnan, saengga angel kanggo nikmati pengalaman kanthi konsisten.

Alas

Crita kasebut rada akeh dikerjakake ing kasus iki, paling ora nalika dadi peran sing slamet. Sampeyan kudu nggolek nyawane ora suwe sawise nabrak pesawat, lan nganti saiki kabeh normal, nanging ora gampang, prekara kasebut pancen rumit.

Sawise kacilakan, kita bakal dicelupake ing alas gedhe sing kebak kanibal mutan sing tujuane mung kanggo pesta. Iki ngasilake perasaan cepet ing pangguna yen sawetara game ing genre iki bisa ditiru. Opo maneh, CPU njamin manawa kita ora tenang banget.

Kapan wae wayahe gelut, lan yen ana, kadang luwih becik mung minggat. Kita bisa ngirim surat kanggo nggawe senjata awal, nggawe kemah lan nglawan cuaca. Petualangan kasebut dadi angel sanajan kanggo para ahli, temtunipun minangka tantangan sing menarik sing disaranake.

Conan buwangan

Conan "The Barbarian" lan game video kaslametan ... apa sing bakal salah? Atmosfer jelas fokus karo karakter lan fitur sing bisa uga dadi faktor terobosan tinimbang kaslametan. Aktivitas penting ing game iki lan kesalahan apa wae bisa nggawe kita nyerah.

Kita kudu nglawan cuaca, panas lan adhem. Kita bisa nyerang klan liya lan nyoba mrentah jumlah wilayah sing maksimal, Iki minangka alasan pungkasan sing bisa njamin urip kita. Kanggo iki, kita kudu nglawan manungsa lan makhluk sing dikelola dening CPU, sampeyan ora bakal aman banget.

Game kasebut bisa uga katon dhasar dibandhingake karo wong liya sing ana ing dhaptar iki, nanging pertempuran, pengepungan lan konstruksi bakal nggawe kita mikir luwih saka sing mbayangake. Nanging, tujuane jelas kanggo pangguna sing duwe daya tarik khusus kanggo karakter sing dimaksud.

Subnautica

Tanpa mangu-mangu, game paling aneh kalebu ing dhaptar iki, nanging kita mesthi duwe papan cilik kanggo samubarang sing langka, mula bakal luwih akeh sing ilang. Kaya ngono ora cukup planet asing, ing prekara iki kita bakal nyelehake ing jerone segara kasebut.

Yen segara lan samodra Bumi mbebayani, bayangake planet asing. Tujuane ora liya yaiku supaya bisa slamet saka kabeh bebaya, apamaneh macem-macem fauna sing mung pengin ngemot cemilan. Mesthine, game kasebut warna-warni lan menarik, saengga bisa uga dadi bocah yen nganggep alternatif.

Bagéan sing positif yaiku supaya kita bisa ngungsi, papan perlindungan sing bakal kita bangun kanthi nggawe kabeh peta. Supaya kita bisa mbangun kendharaan sing dicocogake karo kabutuhane, langkah-langkah supaya ora pati lan akeh kedadeyan sing bisa nggawe kita duwe wektu sing ora becik.

Rust

Klasik liyane saka genre Rust iki. Coba rada realistis babagan gameplay gameplay, wiwit kita wiwit, kanthi wuda lan tanpa gaman, kita kudu maju sadurunge medan sing bisa "akrab" kanggo kita, kanthi njupuk alternatif sing wis katon sadurunge ing dhaptar iki.

Wayahe nggoleki elemen kayata watu lan kayu kanggo maju urip, kita ora duwe cara liya yen ora ana Leroy Merlin sing arep dituju. Nanging, kaya asring kedadeyan, pangguna liyane pancen dadi masalah sing paling gedhe, sing tujuwane nyolong kabeh sing bisa ditindakake, ukum sing paling kuat bisa nggawe game video bertahan iki.

Pertarungan, kerajinan, konstruksi lan strategi minangka pilar dhasar game video iki sing bisa uga duwe wektu sing nyenengake. Kita bisa nggawe aliansi kooperatif karo pemain liyane, bisa uga ora bisa njamin sukses.

Astroneer

Kita ninggalake planet Bumi maneh, lan game video bertahan iki didhasarake ing lingkungan intergalaksi, umume ana pitu planet saka tata surya liyane sing beda banget karo Bima Sakti. Kita bisa ngowahi lingkungan, navigasi liwat planet liya lan mesthi njupuk kabeh sing bisa.

Kerajinan bisa ditemtokake nalika nggawe kapal anyar kanggo njelajah luwih akeh tanduran lan uga pangkalan sing sampeyan bisa ngaso, manawa kita uga pantes. Saliyane ing jagad iki, kita uga bakal bisa mlebu ing guwa-guwa sing luwih akeh harta karun, uga bebaya sing bisa nggawe kita swasana ala.

Kamungkinan main kanthi kooperatif mesthi nambah kemungkinan kita bisa urip normal, soko sing kaya sing wis dicritakake sadurunge ing video game liyane, minangka pilar dhasar, apa sampeyan luwih seneng nggawe perang dhewe? Sepira adoh sampeyan bakal bisa gumantung saka sampeyan.

Green neraka

Kita bali menyang realisme murni lan sederhana, lan Neraka Ijo disetel ing alas sing kandhel lan mbebayani ing Amazon, apa sampeyan siyap karo apa sing bakal sampeyan lakoni? Lansekap bisa uga katon apik banget yen kita dituntun karo vegetasi, nanging ndhelikake akeh bebaya sing bakal kita sadhar.

Tugas kita yaiku berjuang supaya bisa urip, lan dheweke ora bakal luwih gampang. Wiwit nggawe geni nganti golek bahan kanggo nggawe papan perlindungan bakal mbutuhake wektu paling akeh. Yen sampeyan luwih wani, sampeyan mesthi bisa mlebu guwa, nanging awas akibat.

Paraga utama kanthi cepet wiwit duwe masalah psikologis, soko sing bisa dingerteni amarga ana kahanan. Minangka bagean, kita kudu golek panganan, cara kanggo ngobati lara sing dialami lan liya-liyane. Utamane fokus ing eksplorasi lan penyembuhan.

Kaya ing game video liyane, kita bisa seneng dhewe-dhewe lan mode koperasi, Bakal gumantung saka kekarepan kita kanggo kerja bareng karo mitra, sanajan Iki kanthi temenan ateges bakal nambah eksponensial supaya bisa urip.

Muga-muga sampeyan seneng dhaptar game video paling apik kanggo PC.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.