Game mobil paling apik kanggo PC

Game mobil kanggo PC

Kacepetan, katrampilan nyopir kita, nyopir mobil paling apik ing sirkuit sing wis diidham-idhamake ... Kabeh iki bisa ditindakake PC yen ngerti cara milih opsi perangkat keras sing apik uga game video lan periferal, yaiku kenapa kita pengin nggawa sampeyan pilihan sing apik.

Kita bakal pitutur marang kowe endi game mobil paling apik ing PC saka kabeh jinis, coba nyoba sirkuit paling apik lan mobil sing paling apik. Mung sampeyan bisa nduduhake katrampilan kanthi aman lan paling penting, luwih murah. Game video balap mesthi dadi populer ing PC lan bakal terus akeh sebab.

Game mobil arcade

Ayo diwiwiti karo genre "paling gampang" lan sing bakal menehi katrampilan grafis sing luwih menarik. Yen kita kepengin seneng-seneng muter lan ora kakehan rumit, mlaku kanthi kecepatan luwih gampang yen nggunakake game arcade. Iki minangka pilihan kita:

Dirt 4

Dirt minangka franchise game video sing mesthi ana kanggo nduduhake katrampilan ing lingkungan sing luwih musuhan. Temenan kita ngomong babagan mobil rally, ing ngendi game video iki nggawe ciri khas lan bakal nggawe sampeyan gumun karo kemampuan grafis ing game mobil kasebut.

Kita nemokake kesulitan medium nanging indeks "arcade" sing jelas ing game, bakal nggawe kita angel dadi tantangan, nanging kita ora bakal kesasar ing tèknis utawa katrampilan sing ora bakal bisa digayuh kanthi kontrol sing gampang (kita bisa ngindhari panggunaan setir lan pedal).

Game iki nduwe komunitas online kuat sing terus-terusan ngluncurake tantangan lan piala anyar supaya sampeyan bisa melu, iki uga penting yen kita wis ngrampungake kabeh tantangan sing diajokake game ing versi «offline».

Artikel sing gegandhengan:
Game peran paling apik kanggo PC

Forza Horizon 4

Kita langsung menyang game video sing diduweni Microsoft lan saiki ana ing PC lan platform game video kasebut. Wektu iki, kita duwe pangiriman sing nawakake jagad terbuka kanggo sirkulasi nganggo kendaraan lan milih tujuan ing ngisor iki sing cocog karo kita miturut saben misi.

Temenan kita nemokake sawetara katrampilan skill sing kurang kuat, nanging luwih seneng karo kualitas grafis, uga kemungkinan nginstal sawetara MOD supaya cocog karo konsumen. Game kasebut ngidini kita saingan karo saingan utawa santai mlaku karo kendaraan favorit, Gumantung saka swasana sampeyan ing dina kasebut, sampeyan bakal milih game mobil paling apik.

Butuh Kacepetan: Pursuit Panas lan Panas

Rong alternatif iki ditemokake ing Need for Speed ​​saga sing apik banget sing lahir ing alam semesta sing surem ing endi wae ing wiwitan taun 2000. Sampeyan menehi rong alternatif kanggo sampeyan.

Kita nemokake mobil sing dirancang kanthi apik ing Pursuit Panas lan Panas, kanthi tujuan sing padha ing jagad terbuka kanthi sirkuit dalan, mobil paling apik lan nguber polisi sing apik banget. Ing kasus iki, level panjaluk cukup kurang kanggo game mobil lan kemiripan realita ing babagan fisika mung minangka kasempatan, keunggulan arcade par.

Artikel sing gegandhengan:
Game catur paling apik kanggo komputer

Game simulasi mobil

Kita pindhah menyang wilayah sing paling rumit, yen watesan keterampilan lan realisme bisa ditemokake, kita bakal ngobrol babagan simulasi. Disaranake supaya sawetara video game iki duwe setir lan pedal, sing bakal mbantu entuk wektu sing luwih pantes. Kita elinga manawa game video kasebut ditrapake kanggo nawakake pengalaman sing paling realistis.

Project CARS 3

Kita miwiti karo edisi ketiga Project CARS, saga sing mesthi ditondoi kanthi menehi sensasi sing nyata banget saka jagad motor kanthi katalog kendaraan sing apik banget.

Kita duwe setelan keterampilan sing ngidini supaya bisa nikmati game ing kabeh kahanan, sing bisa digawe kabeh jinis pangguna. Antarane liyane, owah-owahan cuaca kanthi nyata, interaksi karo setelan kendaraan lan macem-macem mode game sing bakal menehi sampeyan seneng-seneng jam lan jam ing lereng.

Assetto Corsa Competizione

Kita terus maju ing jagad «simracing», saiki karo Assetto Corsa Competizione. Edisi iki dilisensi miturut Blackpain GT Series, ing ngendi kita bakal ndeleng balapan sing paling khas sing nggawe sampeyan kedher liwat televisi, bebarengan karo driver, tim, lan kendharaan resmi.

Nduwe mesin grafis (Mesin Nyata 4) sing ndadekake realistis banget yen diiringi flyer. Temtunipun minangka salah sawijining opsi pisanan sing diwiwiti ing jagad iki kanthi pengalaman imbang lan menarik banget sing bisa uga ora sampeyan kejawab.

Artikel sing gegandhengan:
Iki minangka game dinosaurus paling apik kanggo PC

iRacing

Kita dadi serius ing simulasi, ing kene sampeyan ora duwe apa-apa utawa ora ana gandhengane yen sampeyan ora duwe setir sing apik lan elemen aksesoris liyane kanggo game video simulasi. Nduwe lisensi resmi kayata 24 jam Le Mans, Indicate utawa Nascar. Iki simulator favorit malah kanggo pembalap Formula 1.

Nduwe komunitas online sing serius banget, aturan sing cukup ketat lan sampeyan butuh ilmu teknis sing sejati supaya bisa entuk manfaat saka game video sing ditawakake, yen ora sampeyan ora bisa bersaing kanthi saingan liyane, lan sing game video iki utamane kanggo bersaing karo komunitas, ing endi sejatine, sampeyan bakal mesthi nemokake wong sing luwih becik tinimbang sampeyan.

RFactor 2

Kita terus karo simulator sing meh profesional, proposal sing bisa ditambahi para pemain sing paling santai, mula aku negesake maneh sing dirancang kanggo para pemain kanthi setir lan elemen aksesoris sing meh padha karo nyopir nyata. Kita duwe kinerja grafis sing apik ing kasus iki lan sawetara lisensi sing luwih sithik tinimbang sing sadurunge.

Ing sisih liyane, kita duwe perubahan cuaca sing bisa ngganggu, ilmu teknis lan mekanik kanggo nyetel mobil lan liya-liyane. Uga duwe mode online sing sugih ing komunitas sing menarik lan ing endi kita bakal bisa nyoba kanthi nyata.

Saiki wayahe balapan mobil

Lan iki pungkasane usulan kita supaya game video mobil paling apik bisa njupuk sawetara balapan lan entuk manfaat saka PC, saengga nyoba katrampilan nyopir kita ing ngendi sampeyan bakal rumangsa minangka driver sejatine, lan ana ing ombone sing luwih gedhe utawa kurang, sing digoleki video game iki mesthi seneng-seneng.

Umume game sing dipamerake ing kene uga duwe versi kanggo PlayStation utawa Xbox ing model saiki, sanajan utamane simulator luwih fokus ing PC, mbok menawa rada nuntut perangkat keras, dadi luwih becik sampeyan priksa manawa sampeyan kudu ngawasi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.