Game motor paling apik kanggo PC

game motor

Yen sampeyan penggemar Dolanan motor Sampeyan bakal seneng artikel iki amarga kita bakal ngaturake kabeh supaya bisa nyepetake roda loro. Lan luwih apik maneh, saben wong bakal mbukak platform PC, yaiku platform sing biasane ana ing omah. Intine, iki minangka game sing ganti saben taun amarga fisika, tekstur lan modeling dadi luwih canggih lan yen kita ndeleng game motor wiwit 5 taun kepungkur lan mbandhingake karo sing saiki, ora ana warna lan sampeyan duwe kanggo mbuwang. anyar.

Artikel sing gegandhengan:
5 Kaca Paling Apik kanggo Ndownload Game kanggo PC

Game kasebut, uga dikenal minangka simulator motor, biasane disetel (kanthi ip apik) ing sirkuit nyata sing sabenere saingan saben minggu. Dheweke uga duwe mode lan kompetisi multipemain online sajrone musim sing metu. Ing pirang-pirang kasus, driver paling apik malah digawa menyang turnamen adhep-adhepan. Sajrone kabeh kompetisi sing bakal ditemokake ing mode multiplayer sampeyan kudu ngontrol kacepetan, poin rem lan drive nganti wates. Apa wae, yen sampeyan pemain sing luwih santai, sampeyan bakal duwe mode karir, mbukak balapan tanpa luwih utawa sampeyan uga bisa online tanpa saingan.

Game Sepeda Motor paling apik kanggo platform PC

Wiwit saiki, sampeyan bakal nemokake pilihan sing apik sing dianggep minangka game motor paling apik kanggo PC. Kabeh mau ora bakal padha, ora kabeh. Kaya sing dakkandhani, akeh sing bakal fokus ing kompetisi lan realisme, lan liyane menyang arcade. Sampeyan kudu adaptasi karo masing-masing yen pengin main kabeh, lan pungkasane sampeyan bakal tetep nganggo gaya game nyopir sing paling disenengi. Pramila kita yakin manawa game paling apik kanggo ngalami sensasi sing beda ing ngisor iki:

Moto GP 2021

Moto gp 21

Kita bisa uga sadurunge raja balapan ing rodha loro, sadurunge bisa uga game video motor paling apik sing bakal ditemokake ing PC. Moto GP 21 pancen cocog karo kabeh poin sing sadurunge: nyopir, realisme, kacepetan, sirkuit nyata, kompetisi, ketenaran, lisensi lan akeh sebab liyane sing dadi pilihan utama sampeyan.

Ing Moto GP 21 kaping pisanan dheweke bisa ngetrapake dendha puteran dawa, sawijining prekara sing diklaim pirang-pirang taun kepungkur supaya realisme luwih akeh ing game kasebut. Ing taun iki duwe luwih saka 120 pilot (kabeh 40 kasebut historis, kanthi Spanyol aneh ing dhaptar kasebut), 20 trek balapan nyata lan mode game anyar sing diarani Race Director. Ing kene sampeyan bakal bisa nggawe macem-macem game kanggo dolanan karo kanca-kanca.

Artikel sing gegandhengan:
Game mobil paling apik kanggo PC

Ing Moto GP 21 ing AI wis nambah akeh lan saiki kanthi otomatis sinau kanthi cepet (dudu guyonan motor). Yen sampeyan wis main Moto GP sadurunge, mula bakal dianyarake sanajan njaga kabeh mode game sadurunge, aja padha sumelang. Contone, sampeyan bakal nemokake mode karir khas sing bisa nggawe penunggang lan miwiti saka wiwitan nganti kabeh kategori nganti mlebu menyang tim Moto GP. Pungkasane bisa dadi sing paling apik ing antarane kabeh lan sing kudu sampeyan tuku kanggo ngrampungake.

Numpak 4

Numpak 4

Salah sawijining pesaing Moto GP 21 yaiku Ride 4. Tonggak pangembang video game Ride 4 wis nganggo cicilan kaping papat, mula ana sing kudu ana yen sampeyan ngeculake siji saben taun. Sanajan ora nggayuh level Moto GP, saben taun saya apik ing babagan realisme lan penanganan sepeda motor lan saiki bisa ngirim pengalaman sing luwih apik tinimbang ing pangiriman sadurunge.
Ride 4 iki nduweni fitur-fitur anyar kayata kustomisasi pengendara, motor lan utamane ANNA intelijen buatan, siklus awan lan wengi kanthi perubahan iklim meteorologi lan liya-liyane. Ride 4 wis saya apik lan sanajan diluncurake wis ana ing taun 2020, bisa dadi pilihan sing apik yen sampeyan nemokake kanthi rega sing regane. Kajaba iku, lan iki minangka prabédan sing mbedakake Ride 4 saka Moto GP 21, sampeyan bisa saingan ing lurung-lurung lan ora mung ing sirkuit, yen sampeyan luwih seneng ndeleng kutha gedhe nalika kita ninggalake sampeyan ing foto kasebut.

MXGP 2020

MXGP 2020

Ngganti gaya nyopir lan motor sethithik, kita menyang Motocross. MXGP 2020 minangka game video resmi Kejuaraan Dunia Motocross. Mula, iku bakal padha karo pathokan sirkuit aspal, Moto GP 21. Ing game video iki, sampeyan bakal bisa nemokake sirkuit paling kondhang babagan disiplin motor sing beda lan nyenengake iki. Kajaba iku, editor trek uga kalebu, sing wis diarani Track editor. Kanthi cara iki, sampeyan bisa nggawe sirkuit dhewe supaya bisa lelungan nalika pengin.

Yen ora ana sing ditawakake, Uga kasedhiya karo mode Playground sing bakal nggawe simulasi zona latihan kanggo nyopir luwih apik motor lan ing Waypoint, modhise liyane, sampeyan bisa nggawe rute dhewe lan nambah spidol ing lemah kanggo nyoba. Mula, yen sampeyan seneng saingan karo MXGP 2020 kanthi kabeh lisensi resmi, sampeyan bisa nyetir lan realisme sing apik banget. Iki minangka salah sawijining sing paling disaranake ing dhaptar iki, nanging sampeyan kudu seneng Motocross.

Game kasebut Valentino Rossi

Game kasebut Valentino Rossi

Yen sampeyan dadi penggemar supir balap lan wis menang pirang-pirang kejuaraan dunia (total 9) Moto GP, Valentino Rossi, iki game sampeyan. Ora tekan level Moto GP 21 amarga Secara harfiah adhedhasar game video Moto GP 2016, mula dadi game sing saiki wis ketinggalan jaman. Kepiye wae, yen sampeyan pengin nggawe maneh tahapane dadi pembalap motor, iki game sampeyan supaya sampeyan dadi juwara juara Italia sing wis mbanting gelar karo para pembalap Spanyol.

Yen sampeyan seneng artikel iki lan Wis mbantu sampeyan ngerteni babagan panorama game motor saikiNinggalake kita kaya ing bentuk ati utawa matur nuwun ing komentar. Yen sampeyan mikir bisa duwe game motor sing ngluwihi dhaptar sing ana ing dhaptar, mesthi ditrima lan sampeyan uga bisa menehi komentar. Ing kasus apa wae, matur nuwun wis maca kita lan ndeleng sampeyan ing artikel ing ngisor iki ing Forum Móvil.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Blog Aktualidad
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.